BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 21.01.2015

21 OCak 2015 Çarşamba KOÇ Burcu Yorumu:
İŞ: Engel tanımayan yapınızla, önünüze çıkan her konuyu, kolayca çözümlüyorsunuz. Bugün tüm şartlar sizden yana olacak.
AŞK: Onunla savaşınız hiç bitmiyor. Sürekli birbirinizi eleştiren tavırlarınızla aşkınızı zedeliyorsunuz.. Birbirinize güvenmelisiniz..
SAĞLIK: Öyle enerjik bir yapınız var ki, çalışırken kendinizi unutuyorsunuz. Son günlerde oldukça yoğun günler geçiriyorsunuz.

21 OCak 2015 Çarşamba BOĞA Burcu Yorumu:
İŞ: Çevrenizde ters giden olaylara karşı tepkili oluşunuz, yanlış anlaşılıyor. Oysa dürüst yapınız sizi her zaman farklı kılıyor..
AŞK: Yaşamınızda çok az kişiye değer veriyorsunuz. Sevdiğiniz kişi farklı olduğunu biliyor ve her konuda size güveniyor.
SAĞLIK: Alışkanlıklarınıza öylesine bağlısınız ki, küçük bir düzen bozulmasında hemen keyfiniz kaçıyor ve sinir sisteminiz allak bullak oluyor.

21 OCak 2015 Çarşamba İKİZLER Burcu Yorumu:
İŞ: İş yaşantınızda kendinizi çevrenize sevdirmekte çok başarılısınız. Bugün fazla iddialı oluşunuz dikkat çekecek. Koşullar sizden yana.
AŞK: İkili ilişkilerinizde göründüğünüz kadar kolay değilsiniz. Sizi birde sevdiğiniz kişiden dinlemek gerekir. Bencillikle suçlanabilirsiniz.
SAĞLIK: Küserek zaman kaybetmeyi de sevmiyorsunuz. Fakat, size yapılan haksızlıklara da küçük bir misilleme yapmazsanız, içiniz asla rahat etmez.

21 OCak 2015 Çarşamba YENGEÇ Burcu Yorumu:
İŞ: Çevrenizin yaşam koşullarını kolaylaştırmak için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Bugün dostlarınızın yardımına koşturacaksınız.
AŞK: Sevdiğiniz kişinin kaprisleri sizin için önemli değil. Bir ilişkide arzu ettiğiniz tek şey sadakat duygusunun yoğun olması.
SAĞLIK: Değişen hava şartlarına ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz. Akşam saatlerinde dışarıya çıkarken, daha kalın giysiler giymelisiniz.

21 OCak 2015 Çarşamba ASLAN Burcu Yorumu:
İŞ: Duygularınızı paylaşma adına, verdiğiniz savaşlara aldırmamalısınız. İlişkiniz zamanla daha bir sağlamlaşacak. Beklemesini bilmelisiniz..
AŞK: Zamanın ne kadar değerli olduğunu ona anlatmaya çalışmayın. Sorun, sizin onu yeterince aramayışınız. Ona zaman ayırmalısınız.
SAĞLIK: Önünüzdeki fırsatları kaçırmamak uğruna, öylesine yoğun tempoda çalışıyorsunuz ki, en sonunda sağlığınızdan olacaksınız.

21 OCak 2015 Çarşamba BAŞAK Burcu Yorumu:
İŞ: İş yaşantınızda fazla zaman kaybetmemek için konuşmak istemeyişiniz, çevrenizce yanlış algılanıyor. Disiplinli yapınızı bilmiyorlar.
AŞK: Bugün farklı bir şeyler yapmalısınız. Sevdiğinizi kişi sizinle eğlenceli bir yere gitmek istiyor. Yaşantınızı renklendirmelisiniz..
SAĞLIK: Aşırı ve gereksiz yediğinizin farkında bile değilsiniz. Bugün, kendi kendinize bir karar alın ve rejime başlayın. Sonuç mükemmel olacak.

21 OCak 2015 Çarşamba TERAZİ Burcu Yorumu:
İŞ: Atılımlarınızda hesaplı ve akıllı oluşunuz, başarınızı gün geçtikçe perçinliyor. Aslında sizinle çalışmak oldukça keyif verici.
AŞK: Romantik ve ince yapınızı bilen sevgiliniz her an sizden ilginç sürprizler bekliyor. O, sizinle çok mutlu, fakat kapris yapamadan edemiyor..
SAĞLIK: Doğuştan hassas bir bünyeniz var. En büyük hatanız; ısrar ettikleri zaman, kimseyi kırmak istemeyişiniz. Fakat, bunu beslenme düzenine uygulamayın.
21 OCak 2015 Çarşamba AKREP Burcu Yorumu:
İŞ: Çevrenizde disiplinli yapınızla dikkat çekiyorsunuz. Gizli çalışmalarınız sizi başarıya adım adım yaklaştırıyor. Kendinize güveniyorsunuz.
AŞK: Güçlü sezgileriniz sayesinde sevdiğiniz kişiyi oldukça şaşırtıyorsunuz. O, sizin yanınızda gizemli olmayı bir türlü başaramıyor.
SAĞLIK: Geçmiş de size yapılan haksızlıkları unutmak istemiyorsunuz. Her şeyi içinizde biriktirmek, sinir sisteminizi bozuyor.

21 OCak 2015 Çarşamba YAY Burcu Yorumu:
İŞ: İş yaşantınızda pratik bir zekanız olmasına rağmen biraz daha sabırlı olmayı becerebilseniz her şey daha güzel olacak. .
AŞK: Sevdiğiniz kişinin tenkitlerine aldırmaz görünseniz de, çoğu kez ona karşı öfke duyuyor, haklı olduğunuzu düşünüyorsunuz. .
SAĞLIK: Ani değişiklikler yaşadığınız için temponuz oldukça hızlı. Bu günlerde yapacağınız yolculuklara dikkat etmelisiniz. Eşya kayıplarınız olabilir.

21 OCak 2015 Çarşamba OĞLAK Burcu Yorumu:
İŞ: Sürekli prensipli yaşamak zorunda değilsiniz. İş yaşantınızda kendinize bile acımasız davranabiliyorsunuz. Biraz rahatlamalısınız.
AŞK: Yaşantınızda kendi doğrularınızı gerçekleştirmeye çalışırken, partnerinizin istek ve görüşlerini ihmal edebiliyorsunuz.
SAĞLIK: Sağlığınızla ilgili çok ciddi probleminiz yok. Sadece fazla yoğun çalıştığınız için, kendinizi ihmal ettiğinizi biliyorsunuz.

21 OCak 2015 Çarşamba KOVA Burcu Yorumu: 
İŞ: İşinizle ilgili hatalara yer vermeyişiniz, çevrenizde şaşkınlık uyandırıyor. En zayıf anlarınızda bile ayrıntıları ihmal etmiyorsunuz..
AŞK: Duygularınızla ilgili yorum yapmaktan kaçınıyor olmanız, sizi gizemli yapıyor. Neşeli yapınızın altında garip bir durgunluk var.
SAĞLIK: Değişen moda akımlarına ayak uydururken sağlığınızı da gözetin. Bugün sinirli bir gününüz. Kısa bir yürüyüşe çıkmalısınız.

21 OCak 2015 Çarşamba BALIK Burcu Yorumu:
İŞ: Çalışmayı çok sevmiyor fakat yine de işinizi mükemmel yapıyorsunuz. Bu özelliğinizi bilmeyenler sizi farklı tanıyor ve şaşırıyorlar..
AŞK: Karşı tarafı sürekli suçlayarak bir yerlere gelemezsiniz. O, savunmasını en iyi şekilde yapıyor zaten. Olayları abartmamalısınız..
SAĞLIK: Oturup dinlenmeyi bir türlü öğrenemediniz. Her şey bir arada olunca da, sağlığınızın olumsuz etkilenmemesi, mümkün değil.

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı