BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 7 Ekim Pazartesi 2019

Günlük Burç Yorumları 7 Ekim Pazartesi 2019

 

Koç Burcu Günlük Yorumu

İşiniz ve aileniz dikkatiniz çekmek için birbirleriyle rekabet edebilirler. İkisini de idare etmek, akşamları iyi bir fikir gibi görünebilir. İsim ve şöhret arzunuz kısa sürede başarıya ulaşabilir, belki bugün ilk adımları atıyor olabilirsiniz! Ancak şöhrete kapılıp, sizi buralara kadar destekleyen insanları asla unutmayın!

Boğa Burcu Günlük Yorumu

Bugün olayları sebep sonuç ilişkisine oturtmak için bir olayların köküne ulaşmayı öğrenmelisiniz. İnsanların temel psikolojisini anlamalı ve gerçekleri analiz etmelisiniz. Tüm eylem ve kararların bir nedeni vardır, en iyi sonucu almak için zinciri kafanızda oturtmanız gerekir! Bugün doğru kararlar vereceğiniz bir gün olabilir.

 İkizler Burcu Günlük Yorumu

Bugün tüm arkadaşlarınızdan ve aile üyelerinizden benzeri görülmemiş sevgi ve şefkat alabilirsiniz. Önemli kişisel veya profesyonel toplantılar yapmak için iyi bir gün olabilir. Çok fazla neşe ve mutluluk sizi bekliyor olacaktır. Günün etinden, sütünden bol bol faydalanmanızı öneririz!

Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Bugün, geleceğiniz hakkında endişeli olabilirsiniz. Ancak birilerinden medet ummak mantıklı olmayacaktır. İnsana bazen kendisinden başkasının faydası dokunmaz! Ayrıca, bir doktora danışmanız gerekebilir. Hepsi sizin kötü yaşam tarzınız ve alışkanlıklarınız yüzünden gerçekleşebilir. Yaşam tarzınızı iyileştirmek için harika bir gün olabilir.

 

 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Bugün iradenizi kullanabilirsiniz ve bugün özgür bir kuş gibi uçma havasında olabilirsiniz. Hiç kimseyi dinlemek istemeyebilir, gerekirse kafanızın dikine gidebilirsiniz. İşle ilgili seyahat faydalı olabilir. Egonuzu kontrol altına almamak, kişisel ilişkilerde çatışmalara yol açabilir.

 Başak Burcu Günlük Yorumu

Bugün kendi içsel yolculuğunuza çıkabilirsiniz. İç huzur bulma ihtimaliniz yüksek. Aynı zamanda maddi anlamda büyük gelişmeler yaşayabilir ve yakınlarınıza ve sevdiklerinize harcama konusunda cömert olabilirsiniz. Kendinizi maddi zevklerle eğlendirerek işteki baskıları telafi edebilirsiniz. Özel bir sohbete girebileceğiniz birinin ağına yakalanma ihtimaliniz var!

 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Düşmanlarınız veya rakipleriniz bugün sizi aşağı çekmeye çalışacağından dolayı, iş alanınızda daha dikkatli olmanız gerekebilir. Satın alma ya da satış ile ilgili iş sözleşmeleri veya müzakereleri yaparken çok dikkatli olmalısınız. Bu süreçte sevdiklerinizin sizden uzaklaştığını görebilirsiniz. Artık bir süre idare edilebilir diye düşünebilirsiniz!

 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Bugün eviniz tadilattan dolayı kapalı! Portreler ve sanat eserleri ile evinizi donatabilirsiniz. Günün yarısına kadar evinizi düzene sokmaya çalışabilirsiniz. Bugün aynı zamanda, borsa oyunu oynamak isteyebilir ve önemli risklere atılabilirsiniz. Akşam arkadaşlarınıza ev sahipliği yaparak evde iyi vakitler geçirebilirsiniz.

 

 Yay Burcu Günlük Yorumu

Bugün olaylar sizin için ilginç bir şekilde gelişebilir. Her zamanki gibi bakımlı olsanız da, bugün etrafınızdaki insanların daha çok dikkatini çektiğinizi fark edebilirsiniz. Aslında hiç gününüzde değilsiniz. Bugün taşıdığınız o kusursuz çekicilik, bugünlük umurunuzda olmayacaktır! Bugün fiziki değil daha anlamlı konulara kafa yorabilirsiniz.

 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Tasarruf edilmiş bir kuruş kazanılmış bir kuruştur! Damlaya damlaya göl olur. Bu konudaki güçlü inancınız, gereksinimlerinizi gözden geçirmenizi ve kaynakları nerede ve nasıl kullanacağınızı bilmeniz için öncelik listesini yeniden düzenlemenizi sağlayacaktır. Arkadaş seçiminiz hayata bakışınızı ve yaklaşımınızı temsil edecektir. Arkadaşlarınızı akıllıca seçmenizi öneririz.

 Kova Burcu Günlük Yorumu

Bir ev veya araç almayı mı planlıyorsunuz? O zaman bugün rezervasyon yaptırmak için harika bir gün olabilir. Ancak aceleyle hiçbir şey almayın, özellikle yüksek fiyatta olan değerli mülkler için asla! İkametgahınızı değiştirebilir, işinizi değiştirebilir ve sonrasında tüm sürecin keyfini çıkarabilirsiniz.

 Balık Burcu Günlük Yorumu

Bazen öylesine kibar ve yardımseversiniz ki, başkalarının iyiliği için kendi iyiliğinizi ve mutluluğunuzu feda edebilirsiniz. Aileniz ve evinize bir şeyler yapmak için güçlü bir arzu duyabilirsiniz. İş yerinde veya kendi işinizde hedeflerinize hiçbir muhalefet olmadan ulaşabilirsiniz. Bugün her açıdan keyifli bir gün sizi bekliyor olabilir.

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı