BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 30.04.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Bugün, olaylara güçlü bir mantıkla yaklaşmanız son derece takdir edici bir davranış olarak nitelendirilecek. Çevreniz de ve sosyal ilişkilerinizde adalet duygularınız herkes tarafından takdir görüyor. Partnerinizin de, sizin fikirlerine ihtiyaç duyacağı bir gündesiniz. Geçmiş tecrübelerinizi, yaşama başarı ile geçireceksiniz.. 30/04/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

İş potansiyelinizin yükselmesi ile birlikte kabınıza sığamayacaksınız. Güçlü kişilerden alacağınız destek, yaşadığınız iletişim sorunlarınızı çözüyor. Dikkat çekici bir gününüzdesiniz. Etkili konuşmalarınız nedeniyle karşı cinsin dikkatini çekeceksiniz. 30/04/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Bugün, görev duygunuz herşeyden daha öncelikli hale gelecektir. Adım attığınız her konuda sorumluluk almak isteyeceksiniz. Duygularınıza bugün yer vermeniz oldukça zor görünüyor. Hizmet etmek, işlerinizi düzenlemek ve sürekli koşuşturma halinde olmak sizi yorabilir. Sıhhatinizi asla ihmal etmemelisiniz. Unutmayınız ki sizin sağlığınız herşeyden daha önemlidir. Günlük iş temponuzda başka insanların sizden destek ve yardım beklemesi sizin de birçok işinizi yapmanızda engeller yaratabilir. Herkesi memnun etmek zor olduğundan birçok alana dağılabilirsiniz. Bu durum da sizi epeyce yoracaktır

30/04/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Bugün, olaylara keskin bir bakış açısı getireceksiniz. Düşündüğünüz her şeyi yaşama geçirmelisiniz. Kendinizi güçlü hissediyor ve iş bağlantılarınızı, egonuzun dışında tutuyorsunuz. Maddi beklentileriniz uzak yollardan gelen fırsatlarla genişleyecek. 30/04/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Bugün bir arada olabileceğiniz kişilerle, iş ortamınızdan farklı konulara dalmak sizi biraz dinlendirecek. Yeni iş bağlantıları için uygun bir gün değil. Olayları iyi irdelemeli fakat, hemen karar vermemelisiniz. Beklemeyi öğrenmelisiniz.

30/04/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Ay’ın bulunduğu konum, karşılıklı ilişkilerinizde sizi güven arayışına itiyor. Siz üzerine gittikçe, onlar kendini savunmak zorunda kalıyor. Bu tür çelişkiler karşılıklı yıpranmaya neden olacağı için kendinizi kontrol etmek zorundasınız.

30/04/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Satın alma duygunuz çok yoğun olduğu bugünde, keyifli alışverişler yapabilirsiniz. Dostlarınızla işbirliği içinde olacağınız yeni bir döneme giriyorsunuz. Duygusal konularda herkesin yaptığı hataları artık yapmak istemeyebilirsiniz.

30/04/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Koşullarınızı gözden geçirmeli ve iş olanaklarınızı araştırmalısınız. Bugün, kendinize güvenebilirsiniz fakat bazı pürüzler gün içinde sizi rahatsız edebilir. Olaylara karşı gereken esnekliği sağlamalısınız. Yenilgiyi kabul etmiyorsunuz.

30/04/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Birçok olayı içinizde yaşamaktan yanasınız. Duygularınızı yeniden yapılandırmak için uygun bir gün içindesiniz. Kendinizi yargılamak istemiyor ve bazı beklentilerinizi yaşama geçirme konusunda beklemeyi tercih ediyorsunuz. Bugün, alacağınız bazı haberler sizin aktif yönlerinizi ortaya çıkaracak.

30/04/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Bugün, Ay’ın konumu, ince duygularınızı ortaya çıkarıyor. Fakat, aynı zamanda sizi hassas ve eleştirici yapıyor. Kırılmaya müsait yapınız, sağlığınızı olumsuz etkiliyor. Hissettiğiniz duygular sizi doğru yola götürüyor ve haklı çıkıyorsunuz.

 30/04/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Ailede bazı dengelerin gündem kazanması söz konusu. Bugün sorumluluk duygusu içinde hareket ediyor ve değer yargılarınızı gözden geçirmek istiyorsunuz. Zor olanı seçmek sizin tarzınız ve sabırlı yönlerinizi ortaya çıkarmalısınız. Atılımlarınız ve hedefleriniz konusunda isabetli davranışlar içindesiniz. Duygusallığınızı denetlemelisiniz.

 30/04/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Bugün, huzurlu ve sakin bir yaşam çerçevesi çizmekten yanasınız.Bakış açınız son derece esnek ve akıcı olsun istiyorsunuz. Yaşam kalitenizi yükseltici arayışlar içinde olacaksınız. Partnerinizin istekleri doğrultusunda para harcayabilirsiniz.Amaçlarınıza uygun hareket etmediğiniz zaman huzursuz olabilirsiniz. Bütçenizi dengelemelisiniz.

30/04/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı