BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 29.03.2014

29 MART 2014 CUMARTESİ BURÇ YORUMLARI

Tüm Burçların Günlük Burç Günlük Burç yorumları

KOÇ BURCU: Duygu derinliğinizi her zaman ortaya çıkarmaktan hoşlanmadığınız için, sizi yanlış tanımalarına neden oluyorsunuz. Bugün, güçlü sezgileriniz sayesinde, yaşamın gizemliliğini araştırmak istiyorsunuz. Düşüncelerinizden ödün vermek istememeniz nedeniyle bencillikle suçlanabilirsiniz.. Çevrenizde, sözde iyi niyetli kişilere dikkat etmelisiniz.

BOĞA BURCU: Çevre ilişkileriniz güçleniyor. İş potansiyelinizin yükselmesi ile birlikte kabınıza sığamayacaksınız. Güçlü kişilerden alacağınız destek, yaşadığınız iletişim sorunlarınızı çözüyor. Dikkat çekici bir gününüzdesiniz.. Etkili konuşmalarınız nedeniyle karşı cinsin dikkatini çekeceksiniz. İsteklerinizin derinliği karşısında kendiniz bile şaşırabilirsiniz.

İKİZLER BURCU: Bilgilerinizi karşı tarafla paylaşacağınız ve farklı konuşmalar içinde olacağınız bu günde; yeniliğe açık olmanıza rağmen, çevrenizi istemeden yargılayabilirsiniz. . Ayni anda, birkaç işle birden ilgilenebilirsiniz. Aşıklar arasında kıskançlıklar söz konusu olacak Duygusal konularda mistik davranışlar içindesiniz.

YENGEÇ BURCU: Uzun vadeli işlere girmek istiyorsunuz. Kariyerinizle ilgili önemli gelişmeler devam ediyor. Çevre şartlarınızı değiştirme yönünde, olumlu keşiflerde bulanacaksınız. Bugün iş konularına odaklaşacaksınız. Karşınıza çıkan kişilerin kapasitelerini çok çabuk ölçebiliyorsunuz. Ailenizi ihmal etmek istememenize rağmen, dikkatinizi kariyerinize vereceksiniz.

ASLAN BURCU: Bugün ruh sağlığınız için evinizi ön plana çıkarmalı ve kariyerinizle ilgili çalışmlarınızı ertelemelisiniz. Kendinize güvenmeyi siz seviyorsunuz. Çevrenizde size yardım edecek ve enerjinizi sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacaktır. Eğlenceyle iş arasında dengeyi çok iyi kurabileceğiniz bir gün içindesiniz.

BAŞAK BURCU: Bugün, gergin olduğunuz anlarda, hızla size rahatsızlık veren düşünceyi veya ortamı terk etmelisiniz. Satürn’ün geri hareketinden faydalanabilirsiniz. Uyumlu ve güzel bir yapılanmayı özleseniz de, her şeyin çok kolay gerçekleşmeyeceğini de bilmelisiniz. Hayatın tadını çıkarırken ciddi sözler vermek için biraz beklemelisiniz

TERAZİ BURCU: Tanışacağınız kişilerin çevreleri sizin için önemli olmalı unutmayın. Sosyal statünüzü geliştirecek arkadaşlarla bir arada olurken, sezgisel yeteneklerinizi onlarla birleştireceksiniz. Ayrıca arkadaşlarınızla ilgilendiğiniz ortak konular gündeme gelecektir. Bazen kibirli davranışlar sergileyebilir ve çevrenizin tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz.

AKREP BURCU: İlişkilerinizde kalıcı duygular beklerken, yaşam standardı olarak yüksek olanaklara sahip ilişki fırsatları kolluyorsunuz. Riskler size yakışıyor ve bu atılımlardan alınızın akıyla sıyrılıyorsunuz.. Bugün hedefleriniz ile ilgili isteklerinizde değişimleri yapabilirsiniz. Çevrenizi algılayarak çözüyorsunuz.

YAY BURCU: Duygularınızı karşı tarafa yansıtmanın yollarını arıyorsunuz. Bugün, yapmanız gereken tek şey, eski dostlarla bir araya gelmek ve anılarınızı tazelemektir. . Nostaljik olaylara daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Bulunduğunuz şartları değiştirmek yerine çevresel alışkanlıklara uyum göstermelisiniz. Sahip olduğunuz yatırımlar artacak.

OĞLAK BURCU: Maddi açıdan ilginç bir gündesiniz.. Paraya karşı ilginiz artacak. Para kazanma konusunda iddialı bir tutum izlemeniz sizi şanslı kılacaktır. Bir bakıma kendi şansınızı kendiniz yaratacaksınız. Geriye giderek, her şeyi yeni baştan düzeltmek zorunda kalmak istemiyorsanız, hatasız iş yapmaya çalışmalısınız.

KOVA BURCU: Siz özenli, duygusal ilişkilerden hoşlanıyor ve dostluklarınızı da bu yönde seçiyorsunuz. Gireceğiniz topluluklarda duygusal ve romantik ilişkiler yaşayabilirsiniz.. Bu nedenle, geçici ve uçucu duygular karşısında temkinli olmanız gerekiyor. Süregelen bir ilişkiniz varsa, bu ilişkinin yoğun duygusallık yönü diğer özelliklerine göre daha fazla ağır basabilir.

BALIK BURCU: Duygu değişimleri yaşamak sizi agresif yapabilir. Bugün, karşı cinsle aranızda önlenemeyen bir çekim oluşacak.. Önemli olan; sizin ne istediğinizi bilmeniz ve bu konularda göstereceğiniz azim ve yaratıcılıktır. Baskıya ve yönlendirmeye gelemiyorsunuz. İsteklerinizi doğru bir şekilde ayarlamanız, karşı tarafa şans vermenizi sağlayacaktır.

Astrolog Filiz Özkol – Sabah

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı