BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 28.05.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

İşinizle ilgili yenilikler ilginizi çekiyor fakat bazı konuların güncellik kazanmasıyla, tereddütleriniz artıyor. İkilem yaratacak olaylardan uzak kalmak isteyebilirsiniz. Seçimlerinizi yaparken, hata yapmaktan çekiniyor ve duygularınızı yaptığınız işe karıştırmak istemiyorsunuz.

 28/05/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Arkadaşlık ilişkilerinize yargılayıcı bakmamalısınız. Onların fikirlerini beğenmeyebilirsiniz. Üstelik yalnızlık duygusu içinde kalabalık topluluklara karşı tepki oluşturabilir ve kendinizi çevrenize kapatabilirsiniz. Güçlü bir potansiyele sahipsiniz. Kendinize güvenmelisiniz. 

28/05/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Özgürlük isteğiniz yoğundur ve hiç bir şekilde kısıtlanmasına izin vermezsiniz. Normal olmayan birtakım insanlarla garip şekilde beraber olmaktan hoşlanabilirsiniz. Çabuk alınabilir, geçimsiz bir insan haline gelebilirsiniz. Hayatınızdaki karşıt cinsle sorunlar yaşayabilir yada onların yarattığı sorunlarla uğraşabilirsiniz. Hiçbirşeye bağlanmak istemez, sizi kısıtlayacak sözlerden yada davranışlardan nefret edebilirsiniz. İnsanların gözü önünde olmak bugün sizi rahatsız edebilir. Fazla ilgi görmek yada odak noktası haline gelmek sizi keyifsizlendirebilir. Herhangi bir insanla bir konuda uzlaşmaya varmak istemez, bağlayıcı tüm olguları reddedebilirsiniz. Bugün özgür olmak ve özgürce yaşamak istiyorsunuz. Eğer kendinizi hapsolmuş gibi hissederseniz aşırı abartılı sözlerle karşılık verebilirsiniz

 28/05/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Çevrenizle olumlu paslaşmalar içindesiniz. Sizin için önemli olan konular gündeme gelecek. Uzun zamandır beklediğiniz düşlerin gerçekleşmesi için sınırlarınızı zorlamalısınız. Güçleşen şartlarınız canınızı sıkmasın. Önemli adımlar atmalı fakat gereksiz ayrıntılardan da sakınmalısınız. Bugün, yeni dostluklara açık olacağınız bir gününüzdesiniz. 

28/05/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

İdeallerinizden taviz vermediğiniz için, çevrenizden tepki alabilirsiniz. Aldırmaz görünerek olabilecek spekülasyonları önlüyorsunuz. Hiç kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. Gelirlerinizi arttırmak için, girişimci ruhunuzu kullanmalısınız. Bugün sınırlarınızın ötesinde bir çalışma örneği vereceksiniz. Güvenli yaşamaya özen gösteriyorsunuz.

28/05/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Her türlü olaya farklı bir bakış açısıyla yaklaştığınız için, çoğu kez yalnızlık duygusu içindesiniz. Yanınızdaki kişilere belli etmeseniz bile, onların fikirlerini benimsemiyorsunuz. Bugün derin bir sorgulama duygusuyla hareket edeceksiniz.  28/05/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Katıldığınız toplantılarda farklı düşüncelerinizle dikkat çekebilirsiniz. Toplumda istediğiniz başarıyı yakalamak isteyeceksiniz. Sistemli olmanız düşüncelerinizi özgürce savunmanız bazı çevrelerden tepki almanıza neden olabilir. 

28/05/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Emin olmadan konuşmak istemiyorsunuz. Bugün içinde bulunacağınız şartları, ciddi bir bakış açısı içinde değerlendireceksiniz. Moralinizin bozulmasını istemediğiniz için, bazı konularda yorum yapmaktan kaçınabilirsiniz.

 28/05/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

İşinizde yaşadığınız duygusal çekişmelerin nedeni, siz değilsiniz. Yeteneklerinizin sınırlarını iyi biliyorsunuz. Atılımcı ruhunuzla, tatminkar işler peşindesiniz. Bugün, engeller karşısında pes etmemelisiniz. Çevrenizde farklı fikirleri olan kişilerden ilginç tavsiyeler alabilirsiniz. Arkadaşlarınızın tavırları önemli olacak.

 28/05/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Bugün, arkadaş çevrenizde düşüncelerinizi sakınmadan konuşuyor ve yapıcı tavırlarınızla, karşı tarafa isteklerinizi aktarabiliyorsunuz. İş arkadaşlarınızın cesur olmasından yanasınız. Yeni kazançların arayışı içindesiniz. 

28/05/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Duygularınızdan oldukça emin olduğunuz bir gün içindesiniz. Düşüncelerinizde belli bir mantık ölçüsü var ve siz zamanı kendi lehinize kullanan ender kişilerden birisiniz. İleri vadede kalıcı olabilecek anlaşmalar peşindesiniz. Bugün, bazı olaylara yaklaşırken, duygusal etkileşimden uzak kalmalısınız.

 28/05/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Karşı tarafın duyguları sizin için önemli olsa da, siz sadece kendi hisleriniz doğrultusunda hareket etmekten yanasınız. Bugün partnerinizin kendine özgün fikirleri olacak ve bu düşüncelerini sizinle paylaşmak isteyecektir..Onun alınganlık sınırları içinde olması, sizin işinizi zorlayacaktır. İlişkinizde nazik bir gün. Detaylar önemli olacak.

 28/05/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı