Burçlar

Günlük Burç Yorumları 28.02.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Sevgilinize karşı sarf ettiğiniz kırıcı sözler, kaprisleriniz ve nazınız sadece sorun ve güvensizlik yaratır. Ortada aleyhinizde hiçbir ciddi durum yok! Son damlanın bardağı taşıracağını unutmayın. İşinizle ilgili kararlarda çok aceleci davranıyorsunuz. Çalışma hayatınızın olumsuz etkilenmemesi için önemli kararlar konusunda acele etmemeye dikkat edin. Kazançlı yatırımlar yapabilirsiniz. Yaşadığınız stres sağlık problemlerine yol açabilir. Doğada yürüyüşler yaparak sakinleşmeye çalışın.  28/02/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Bugünlerde kendinizi çok yalnız hissediyorsunuz. Her şeyi yitirdiğinizi zannediyorsunuz ama arkanıza dönüp bakın. Kendinizi bir an önce toplayıp yeni başlangıçlar yapabileceğinizi göreceksiniz. Duygusal hayatta olsun, maddi meselelerle ilgili olsun, hepsinde arzuladığınızdan da iyi neticeler almanız mümkün. Mesleğinizle ilgili sıkıntılı günler de artık geride kaldı. İşleriniz oldukça yolunda ve verimli geçecek. Uzun zamandır beklediğiniz para, elinize ulaşacak ve maddi açıdan çok rahatlayacaksınız.  28/02/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Aşk ilişkilerine karşı barındırdığınız gizli güvensizlik sizi frenlemeye çalışabilir. İnsan ilişkilerinizdeki duyarlılığınız dikkat çekici. Bu yanınızla etkilediğiniz insanlar var. Kendinizi geliştirme anlamında bazı girişimleriniz olabilir. Bununla ilgili araştırmalar içine girebilirsiniz. Yakın bir zamanda sorun olarak karşınıza çıkabilecek bir oluşumu engelleme hazırlıklarına başlamanız gerekiyor. Buna zaman ayırmalısınız. Bugün kullanmak zorunda kaldığınız ilaçlara dikkat edin.

28/02/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Bugün sevgilinizle birbirinize ifade etmek istediklerinizi farklı algılayabilir ya da yanlış yorumlayabilirsiniz. Bu nedenle imalı konuşmak yerine açık ve anlaşılır bir tarz içinde bulunmaya özen gösterin. İşinizdeki önemli değişimler ve hareketlilik karşısında mümkün olduğunca adaptasyon sağlayarak, üzerinize düşenleri yerine getirmeniz gerekiyor. Elinizden bir para çıkabilir, canınızı sıkmayın, bu para kısa sürede geri dönecek. Sağlığınızı riske edecek yiyecek veya içecekler kullanmamaya özen gösterin.

 28/02/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Sürdürdüğünüz ilişkiyi hemen kesmeniz doğrultusundaki baskılardan etkilenmeyin. Sizi endişelendiren olumsuzlukların yanında, partnerinizin etkilendiğiniz sempatikliği ağır basıyor. Meslek hayatınızla ilgili sorunları büyütmeyin. Sizi rahatlatacak ortamlarda bulunmak ve sevdiklerinizi mutlu etmeye çalışmak, onların mutluluğunun size yansımasını sağlayacak ve böylece kendinizi iyi hissedeceksiniz. Almanız gereken bir para ile ilgili beklenmedik pürüzler çıkabilir. Mide sağlığınıza dikkat edin.

 28/02/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Aşk yaşantınız açısından oldukça güzel ama bir o kadar da karışık bir dönemden geçiyorsunuz. İlişkinize biraz heyecan katmanız gerekiyor. Sevgilinizle sosyal etkinliklere katılarak hoş saatler geçirmeyi deneyin. İşyerinizde uyumlu davranmak sizi pek fazla zorlamayacak. Bununla birlikte, kendinizi özgür hissetmek isteyip beklenmedik girişimlerde bulunabilirsiniz. Parasal açıdan birden ani harcamalar yahut zorunlu yatırımlar çıkabilir. Küçük bir sağlık problemi çıkabilir, bu masraf için para ayırmaya çalışın.

28/02/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Aşk konusunda yaşadığınız ümitsizlikten bir an önce kurtulmalısınız. Aksi halde hayli şanslı olduğunuz bu dönemde özel yaşamanızda tek bir değişiklik olmadan geçip gidebilir. Üzerinde çalıştığınız projeyle ilgili olarak daha kısa vadede çözümler gerekiyor. Adım, adım ilerleme yolunu seçin. Son aldığınız kararların bazıları biraz hayalci görünüyor, hayata geçirmekte zorlanabilirsiniz. Sosyal yaşamınıza eskisine göre daha az para ayırmanız gerekecek. Yemek için yaşayanlardansınız. Fakat unutmayın ileride bu kilolar başınıza dert olur.

 28/02/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Sinirleriniz biraz gergin. Özel hayatınızla ilgili kararlar almaktan uzak durmalısınız. Önemsemez bir tavırda çalışmanıza rağmen, işinizdeki başarınız herkesi şaşırtıyor. Çok tempolusunuz, ama işler bitene kadar hem siz, hem de çalışma arkadaşlarınız yeterince gerginlik yaşıyorsunuz. Küçük birikiminizi, yatırım yaparsanız pişman olmayacaksınız. Sağlığınızla ilgili duyduğunuz endişeler, bunu yalnızca eş, dostla paylaşıp bir uzmana görünmemenizden kaynaklanıyor olabilir.

28/02/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Aşk yaşantınızdaki dalgalanmalara gereken önemi vermediğinizi kabul etmelisiniz. Bu alanda konsantrasyonunuzu çok çabuk yitiriyor olmanız sevgilinizi endişelendiriyor. Üzerinizde karabulutlar geziyor. Sizi alt etmek isteyen iki rakibiniz var. Bunlar özellikle iş çevrenizden olabilirler. Siz dikkatli düşündüğünüzde bunların kim olduğunu anlayacaksınız ve onları kendinizden uzak tutmayı başarabileceksiniz. Fakat önemsemezseniz zarar görmeniz mümkün. Parasal bir haberle ferahlıyorsunuz.

28/02/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Çözdüğünüzü düşündüğünüz bir problem kendini tekrarlıyor. Buna izin vermemelisiniz. Sevgiliniz sizin ne kadar iradeli olduğunuzu sınıyor, ödün vermeyin. Çalışma hayatında inisiyatifli, sorumlu, tuttuğunu koparan biri olarak tanınıyorsunuz. Bu da size olanaklar sunmaya devam edecek. Parasal anlamda tutumlu olmanız gerekirken, yaptığınız harcamalar, sizi daha sonra sıkıntıya sokabilir. Düzenli olarak spor veya en azından yürüyüş yapmayı ihmal etmemelisiniz

28/02/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Özel hayatınızda sizi huzursuz eden bir durum yok. Sevgilinizle az görüşmek sizi rahatsız etse de, bu sayede birbirinize daha çok bağlanıyorsunuz. İşinizle ilgili bazı görüşmeleriniz olacak. Bağladığınız işlerin yüksek kapasitesi, üstleriniz arasında memnuniyetle karşılanıyor. Bugünlerde maddi sıkıntı yaratabilecek her şeyden uzak durmanızda yarar var. Bazı harcamalarınız gerçekten çok lüzumsuz. Şu sıralar sağlık sorunlarıyla da karşılaşabilirsiniz, yediklerinize dikkat edin.

 28/02/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Sevgiliniz bugün sizi çok sevdiğini belirtecek bir davranış sergileyebilir. Bunu karşılıksız bırakmanız yanlış fikirlere neden olabilir. Şu sıralar kısa ve samimi ilişkiler sizin için daha tatmin edici olabilir. İşyerinde yaşadığınız ve altından kalkması zor gibi görünen sorunları bir arkadaşınızın desteği sayesinde aşacaksınız. Aileden birinin kişisel sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Uzun süredir beklediğiniz ekonomik gelişmeler bugün olumlu şekilde sonuçlanıyor. Fazla cereyanda kalmayın.

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı