BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 27.11.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

İlişkinizin kendi ritminde gelişmesine izin verin. Yaşam boyu süren ilişkilerin çabuk başlamadığını unutmayınız. Meslek yaşantınızda üstleriniz tarafından destek göreceğiniz ve takdir edileceğiniz bir gün. Risk alabilme konusundaki cesaretiniz maddi bakımdan kazançlı çıkmanızı sağlayabilir. Karşılaştığınız olaylara akılcı çözümler bulabilir, içinde bulunduğunuz şartları görebilirsiniz. Yakında, hiç hesapta olmayan bir paranın elinize geçmesi mümkün. Hava değişimleri sağlığınızı etkiliyor.

 27/11/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Özel hayatınızla ilgili hissettiğiniz çelişkileri çözmek için hiç çaba sarf etmiyorsunuz. Endişelere kapılmadan, ikiniz açısından da doğru yolu bulmaya çalışın. İşinizle ilgili güzel gelişmeler gündemde. İş yoğunluğunuzun artması nedeniyle fazla yoruluyorsunuz, ama size kazandırdığı daha fazla olduğu için aldırmıyorsunuz. Hayatınıza girecek yabancılar ve sizi meşgul edecek yeni uğraşlar söz konusu olabilir. Büyük emek harcayarak biriktirdiğiniz paranız hızla eriyor

 27/11/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Duygusal ilişkinizde çatışmalar, güvensizlikler, kıskançlıklar bulunmuyor. Bu korkuları barındırmayan, kendi adınıza doyumlu bir ilişki yaşadığınızı düşünüyorsunuz. İşinizde kesin ve net bir karara varabilmek için konuyu iyi düşünmeniz gerekiyor. Konuya hakim olmanız sizin yararınıza olacak. Birikim yapmayı sevmiyor sonra da elde avuçta kalmadı diye hayıflanıyorsunuz. Hazımsızlıkla ilgili bir problem hissedebilirsiniz, ihmal etmek problemi büyütebilir. Bir uzmana danışın.

27/11/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Dürüst iletişimin çok önemli olmasına rağmen, kendi dilek ve ihtiyaçlarınızı iyice düşünmeden sevgilinizle bu konular hakkında konuşmayın. Sorunların nedenlerini onda arayabilirsiniz, fakat gerçekte bu sorunlarda sizin de payınız bulunuyor. Çevrenizdekilerin size olan güven ve sevgilerine oranla siz onlara fazla bir şey vermiyorsunuz, çünkü bu güven ve sevginin farkında bile değilsiniz. Önce kendinize güvenin. Maddi anlamda meydana gelecek bazı olağanüstü değişiklikler yüzünüzü güldürecek.

 27/11/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Kıskançlığınız yüzünden onu kırdığınızın farkında bile değilsiniz. Özür dileyin, her şey eskisi gibi olacak. Bir çiçek veya sürpriz bir yemek her şeye iyi gelebilir. Bugün işinizle biraz fazla ilgilenmenizde yarar var. Önemsiz gördüğünüz bir iş aksaması büyüyecek gibi. Yakın çevrenizden işinizle ilgili iyi bir haber alıp rahatlayacaksınız. Son günlerde yaşadığınız para sıkıntısı geçici, yakında maddi rahatlama var. Yediğiniz her şeye dikkat etmenize rağmen kilo veremiyorsunuz. Uzmana başvurun.

 27/11/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Beraberliğinizi engelleyen engeli nasıl aşacağınızı sevgilinizle tartışarak ve konuşarak bulmanız gerekiyor. Sorunu çözmek için neler yapılması gerektiğini bir an önce kararlaştırın. Alım satım meselelerinde birtakım sıkıntılar, önümüzdeki günler içinde kapınızı çalabilir. Mesleğinizde sizi olumsuz etkileyecek haksız bir hükümle karşı karşıya kalmışsınız. Bu nedenle intikam almak istiyorsunuz. Dikkatli olun. Kendinizi iş konusunda fazla zorlamanız, aşırı yorgunluğa bağlı strese neden olabilir.

27/11/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Özel hayatınızdaki ilişkiyi dengelemeye bakın; kendinizi yalnızca bir ilişkiye kilitleyip hayatınızda önemli yerleri olabilecek diğer ilişkileri unutmayınız. İşinizle ilgili önünüzde birçok fırsat var. Zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz, bu fırsatları iyi şekilde değerlendireceksiniz. Böylece yeni olanaklar yakalamanız mümkün. Bugünlerde iyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Her ne kadar enerjiniz yerinde olsa da, hava değişimlerine karşı dikkatli olmanızda fayda var.

 27/11/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Geçmiş yaşantınıza bakıp eski günlerinizi yad edeceksiniz. Geçmişe yaptığınız yolculuk, yapmak istedikleriniz için size ilham verecek ve sizi harekete geçirecek. Eğer bugünden kaçmak için geçmişe dalıyorsanız dikkatli olmalısınız. Aksi takdirde kimse özlemlerinizi ve isteklerinizi algılamaz. Yaşadığınız masalımsı aşk ise çok geride kaldı. Artık gerçeğe dönmenin zamanı geldi. İlişkilerinizde nicelikten çok niteliğe önem verirseniz, gerçek dostlar bulacaksınız. Maddi açıdan rahatlama var.

27/11/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Siz ve partnerinizin amaçlarında çelişki var. Bu nedenle onu kaybedeceğinizden korkuyorsunuz. Bu ilişkiyi ileri götürmek mi istiyorsunuz yoksa ciddi bir ilişkiye hazır olmadığınız halde karşıdaki ile oyun mu oynuyorsunuz? Birlikte iş yaptığınız kişilerle, istediğiniz performansı yakalayabileceğiniz bir gün. Çözümü zor olan birçok olayı bir kararla sonuçlandırabilirsiniz. İş yoğunluğunuzun sağlığınızı olumsuz etkilememesi için arada sırada dinlenmeyi ihmal etmeyin.

 27/11/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Sevgilinize çok ısrarcı davranıyorsunuz. İlişkiyi bir süre doğal akışına bırakmayı deneyin. Böyle ısrar etmeniz halinde onu kaybetmeniz mümkün. İşinizde büyük bir keyifle çalışıyor ve mutlusunuz. Fakat bundan sonraki günlerde oluşacak tatsızlıkları gidermek için hazırlıklı olun. Bugünlerde bir yatırım yapmayı düşünüyorsunuz. Bu konuda eski bir dostunuz yardımcı olabilir. Hava şartlarından etkilenerek böbreklerinizle ilgili hafif rahatsızlıklar hissetmemek için tedbirli olmalısınız.

27/11/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Özel hayatınızda gösterdiğiniz sadakati ve dürüstlüğü partnerinizden görememek sizi üzüyor. İçinizi kemiren bir konu yüzünden güzel günlerin tadını çıkaramıyorsunuz. Aklınız uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede. Bütün enerjinizi bu işe kanalize etmişsiniz. Bu projeyi gerçekleştirmeniz biraz zaman alabilir. Alabileceğiniz bir para desteği hayatınızı hiç olmazsa geçici olarak biraz rahatlatabilecek. Yediklerinize ve miktarına dikkat ederseniz, çok çabuk kilo verebilirsiniz

 27/11/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Son günlerdeki aşırı kıskançlık huyunuz, sevgilinize rahatsızlık vermeye başladı. Partnerinize sorunun güvensizlikten kaynaklanmadığını anlatmalısınız. Abartılı iyi niyetiniz ve arkadaş canlısı oluşunuz iş yerinizde kullanılıyor ve başkaları adına çıkışlarınız göze batıyor. Bu davranışlar sizin düşman kazanmanıza neden olabilir. Zararla sonuçlanan bir yatırım yaptınız, şimdi acısını çekiyorsunuz. Para biriktirin. Gün içinde kendinize zaman ayırıp dinlenmeye özen göstermelisiniz.

27/11/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı