BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 22.05.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Enerjinizi gün içinde istediğiniz alanlarda kullanabilirsiniz. Heyecanlı ve kendinden emin tavırlarınızla karşınızdaki kişiyi kolayca etkileyebiliyorsunuz. Bugün partnerinizi ikna etmek fazla çaba sarf etmeyeceksiniz. Söyleyeceğiniz her şeye gerekli desteği verecektir.

22/05/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Cinsel duygularınızı baskı altında tutabilir ve kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Enerjiniz oldukça yüksek ve çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. Duygusal karmaşaya karşı önleminizi almalısınız. Sosyal ilişkilerinizde istediğiniz performansı sağlayabilirsiniz.

22/05/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Bugün, yaşamla ilgili maddi güvenlik duygunuz, başka insanlardan elde edeceğiniz desteğe bağlı olarak büyüyecektir. Duygusal konularda ise kendinizle ilgili şüpheleriniz var ve bu durum sizi karamsar hale getiriyor. Kendinizi farklı hissediyor olmanız dolayısıyla özgür kararlar vermekten yanasınız. Bugün kimi anlarda duygularınızı karşınızdaki insanlarla paylaşabilirsiniz. Fakat çoğunlukta sessiz kalmayı tercih edeceksiniz. Bu arada size yakın olan insanlar sizi sinirlendirebilir. Yada siz onları farkında olmadan sinirlendiriyor olabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişinin küçük alışkanlıkları bile bugün sizi kızdırmaya yetebilir. Lütfen gevşeyin ve bu durumun sizi rahatsız etmesine izin vermeyin. Nasılsa geçecektir diye düşünmeye çalışın. Kimseye acı söz söylememeye çalışınız. Bugün size çok yakın olan insanlar duygusal karışıklığa neden olacak sözler söylenebilir ve olaylar geçebilir. Öncelikle kendi yolunuzda ilerleyin ve insanlarla iyi temas içinde olmaya çalışın. Özellikle kadınlarla olan ilişkilerde veya olaylarda dikkatli olunuz.

 22/05/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

İkili ilişkilerinizde yaşadığınız istem dışı olaylardan kendinizi sorumlu tutmanız yersiz. Akşam saatlerinde partnerinizle birlikte olacak, bazı konuları yeniden tartışacaksınız. Onunla ortak verdiğiniz kararları, çevrenizle paylaşma konusunda dikkatli olmalısınız. En küçük pürüz karşısında dengelerinizde bozulmalar yaşıyorsunuz. Bugün, sır olmalısınız

 22/05/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Bugün sıra dışı konular ilginizi çekecek fakat sınırlarınızı öyle güzel çizeceksiniz ki, hiç kimse size zarar vermeyecek. Duygularınız atakta fakat sakinsiniz. Maddi konularda elinizden istemediğiniz bir para çıkabilir

22/05/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Duygusal yönlerinizle ön plana çıkmak istemeyebilir ve düşüncelerinizi saklama gereği duyabilirsiniz. Ortak çalışma gerektiren işlerde çalışma alanınızı geniş tutmak isteyebilirsiniz. Gücünüzün desteklenmesini bekliyorsunuz.

 22/05/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Olaylar karşısında tepki vermekten hoşlanmıyorsunuz. Önemli anlaşmalar sizi bekliyor. Kendinize güvenmenize rağmen, kuruntularınız yüzünden problemlerinizi abartmaya başladınız. Bugün, engellere takılabilirsiniz.

 22/05/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Araştırmacı bir ruhla hareket ederek, çevrenizi sıkı bir şekilde irdeleyeceksiniz. Sistemli yapınızı daha da belirgin bir şekilde vurgulayacak ve olayları yeniden düzenlemek isteyeceksiniz. Bugün, görüşeceğiniz kişilerle duygusal bağlarınızı güçlü tutacaksınız.

22/05/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Bugün, her şeyiyle ilginç bir gün. Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay, kişisel ilişkilerinize belli bir canlılık verirken, Mars’ın etkisiyle de, kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Planlarınızın aksamasına tahammülünüz yok. Küçük önlemlerle geçiştirmeniz gereken bu günde, kişisel zaaflarınız ön plana çıkabilir ve ego tatminine ihtiyaç duyabilirsiniz.

 22/05/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Bastırdığınız duygularınızın sizi rahatsız etmesinden etkilenmek istemiyorsanız, yaratıcılığınızı akıllıca kullanın. İşinizle ilgili çabuk kırılıyor ve panik içinde kendi başınıza çözüm, aramaya başlıyorsunuz. Zamanla yarışmak tarzınız oldu.

 22/05/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Maddi konuların önemi, diğer güncel olaylarınızı arka planda bıraktırıyor. Bugün, yeni çalışmalar için sınırlarınızı zorluyorsunuz. Birçok değişik tekliflere açık olmanıza rağmen, bulunduğunuz şartların avantajlarından da vazgeçmek istemiyorsunuz. Bazı konularda inatçı tavırlar sergiliyorsunuz

22/05/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Aşklarınızı farklı yaşamaktan yanasınız. Bugün, kişisel hırslarınızı ön plana çıkarmaktan korkmamalı ve olayların üzerine gitmelisiniz. Hisleriniz doruk noktasını yaşarken bile, arada gelişen olumsuz olayları düzeltme konusunda beceriniz ortaya koyabiliyorsunuz. Karşıt fikirlere karşı kendinizi savunmalısınız.

 22/05/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı