BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 21.05.2014

Yükselen Burcunuza Göre Günlük Burç Yorumları;

Koç

Geçmişte yaşadıklarınızı ve ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurarak, kazançlarınızı artırmaya yönelik yeni fikirler üretebilirsiniz. Kişisel istekleriniz ve ihtiyaçlarınız ön planda olacaktır. Duygularınız ve sezgileriniz yoğun olabilir.

Boğa

Yaşadıklarınızı kendi içinizde gözlemleme ihtiyacı hissedebilir, duygularınızın derinliğini sorgulamak isteyebilirsiniz. Merak duygunuz ve yeni fikirler edinme ihtiyacınız yoğun olacaktır. Zihinsel konulara ağırlık verebilirsiniz.

İkizler

Zihinsel becerilerinizi etkin bir şekilde kullanabilir, yeteneklerinizi rahat bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Arkadaş çevrenizle olan ilişkileriniz ve duygusal ihtiyaçlarınız gündemde olacaktır. Kalabalık ortamlarda bulunabilirsiniz.

Yengeç

Kişisel ihtiyaçlarınıza öncelik vererek geleceğe yönelik hedeflerinizi gündeme getirebilirsiniz. İş ve kariyer hayatınızla ilgili konular ön planda olacaktır. Deneyimlerinizi ve yaşadıklarınızı çevrenizdekilerle paylaşabilirsiniz.

Aslan

Manevi değerlere ve kişisel gelişiminize önem vereceğiniz bir gündesiniz. Hayata olan bakış açınızda duygularınıza ve sezgilerinize öncelik verebilirsiniz. Yaşadıklarınızı kendi içinizde gözlemleme ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Başak

İkili ilişkileriniz ve ilişkilerinizle ilgili duygusal ihtiyaçlarınız ve beklentileriniz gündemde olacaktır. Önemli görüşmelerinizi gerçekleştirebilir, düşüncelerinizi açık bir şekilde ifade edebilirsiniz. Zihinsel ve sezgisel konular vurgulanacaktır.

Terazi

Günlük hayatınızdaki işleriniz ve çalışma hayatınız öncelik kazanacaktır. Yeteneklerinizi ve mevcut işlerinizi başarılı bir şekilde yerine getirebilirsiniz. Sağlığınızı etkileyen alışkanlıklarınızla ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz.

Akrep

Keyif aldığınız konular ve duygusal ihtiyaçlarınız ön plana çıkabilir. Yaşamış olduğunuz deneyimleri kendi içinizde gözlemleyebilir, çözüm bulamadığınız konulara sezgisel fikirler üreterek yeni farkındalıklar kazanabilirsiniz.

Yay

Çözüm bulamadığınız konuları farklı açılardan değerlendirerek yeni fikirler üretebilirsiniz. Kendi içinize dönerek yaşadıklarınızı gözlemleyebilir, bulunduğunuz ortamda insanların ihtiyaçlarına karşı duyarlılık gösterebilirsiniz.

Oğlak

Sahip olduğunuz şeyleri duygusal bir şekilde tanımlayabilir, değer verdiğiniz konulara öncelik verebilirsiniz. Duygusal ihtiyaçlarınız ve sezgileriniz yoğun olacaktır. Maddi manevi paylaşımlara önem vereceğiniz bir gündesiniz.

Kova

Hayatınızı ve yaşadıklarınızı kişisel ihtiyaçlarınıza öncelik vererek gözden geçirme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Duygusal gücünüz ve sezgileriniz yoğun olacaktır. Zihinsel konular ve merak ettiğiniz bilgiler vurgu kazanacaktır.

Balık

Duygularınızın ve kişisel ihtiyaçlarınızın öncelik kazanacağı bir gündesiniz. Yeteneklerinizi ve kendinizi etkin bir şekilde ortaya koyarak güzel destekler bulabilirsiniz. Manevi konulara ve paylaşımlara önem vereceğiniz bir gündesiniz. 

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı