BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 20.01.2015

20 Ocak 2015 Salı KOÇ Burcu Yorumu:
İŞ: En kötü sistemin bile, sistemsizlikten iyi olduğunu unutmamalısınız. Bu nedenle kesinlikle bir plan çerçevesinde, iş akışınızı kurmalısınız.
AŞK: İlişkinizde en büyük eksikliğiniz; onun adına bazı kararlar vermenizdir. Bir telefonla onun fikrini de alsanız, hiçbir şey olmayacak.
SAĞLIK: Mekanik işlerde başarılı olmanız, sizi aceleci ve hızlı yapıyor. Küçük ev kazalarına her zaman müsaitsiniz.

20 Ocak 2015 Salı BOĞA Burcu Yorumu:
İŞ: Yaşamda inişler çıkışlar olabileceğini hiçbir zaman aklınızdan çıkarmayın. Ayrıca, bunun yeri ve zamanı konusunda da yargılarda bulunmayın.
AŞK: Ona göre hatalı olan her zaman sizsiniz. Bu; onun size olan sevgisinin derinliğinden kaynaklansa da, yıpranan siz oluyorsunuz.
SAĞLIK: Bu kadar gerilimli olursanız çevrenizde hiçbir dostunuz kalmayacak. Biraz stres atmaya ihtiyacınız var.

20 Ocak 2015 Salı İKİZLER Burcu Yorumu:
İŞ: Neyi, ne zaman ve nerede arayacağınızı bir bilebilseniz. Bu konulardaki sabırsızlığınızı yakınlarınıza yansıtarak onları huzursuz yapmayın.
AŞK: Karşıdan görüldüğü kadar samimi değilsiniz. İçinizde yaşattığınız bazı düşüncelerinizin esiri oluyor ve kendinize dönüyorsunuz.

20 Ocak 2015 Salı YENGEÇ Burcu Yorumu:
İŞ: Geçmişle ilgili hesaplarınız yavaş yavaş güncelliğini yitiriyor. Zaten başka türlü olması da söz konusu değildi. Fazlasıyla bunların etkisi altında kaldınız.
AŞK: Kendi doğrularınız önemli olmalı fakat bunları gerçekleştirmek uğruna asıl dostlarınızı ihmal etmemelisiniz. Kendinize uygun zamanlarda onları arıyorsunuz.
SAĞLIK: Kendinizi bunalıma sürüklemek için her şeyi yapıyorsunuz. Aşırı hassas yapınız sizi gün geçtikçe gerilimli yapıyor.

20 Ocak 2015 Salı ASLAN Burcu Yorumu:
İŞ: Doğanızda olan liderlik özelliğiniz işinizde sizi başarılı kılabilir. Fakat, işiniz dışındaki konularda tepki aldığınız zamanlar oluyor.
AŞK: Birlikteliğinizde yaşadığınız son olayda, çevrenizin dolduruşlarına gelmeden kendinizle baş başa kalarak düşünmeye çalışın. Hatanın siz de olduğunu göreceksiniz.
SAĞLIK: Dengesiz giden havalardan en çok siz etkileniyorsunuz. Yüksek ateşe meyilli bir yapınız var. Kendinizi üşütmemelisiniz.

20 Ocak 2015 Salı BAŞAK Burcu Yorumu:
İŞ: Güneş ve Merkür gezegeninden iyi etkiler alıyorsunuz. İşinizle ilgili olumlu bir haber alabilirsiniz. Bu konuda kazançlı çıkacaksınız.
AŞK: Duygusal yaşamınızda yalnızlığınızı yaşıyorsanız, yeni tanışacağınız kişiye ön yargılı yaklaşmayın. Ona biraz fırsat tanıyın.
SAĞLIK: Birden kızabiliyorsunuz. Bu tür davranış şeklinin, sağlığınızı olumsuz etkilediğini asla unutmamalısınız.

20 Ocak 2015 Salı TERAZİ Burcu Yorumu:
İŞ: Kendileri dışında gelişen olaylar konusunda insanların ne kadar kolay fikirler üretebildiğini ve eleştirici olduklarını görmek sizi çok şaşırtıyor.
AŞK: Kendinize dönük olacağınız ve yalnızlığı özlediğiniz bir gündesiniz. Böyle anlarınızda sevdiğiniz insanla bu duygularınızı paylaşmalısınız.
SAĞLIK: Asabi olmak size yakışmıyor. Çevrenizde olumsuz gelişen olaylar sizi fazla etkilememeli. Daha rahat olmalısınız.

20 Ocak 2015 Salı AKREP Burcu Yorumu:
İŞ: Mars Gezegeninin etkisi nedeniyle iyi enerjiler alıyorsunuz. Arkadaşınızın yerine getirmesi gereken ve sizi de ilgilendiren konuda ısrarcı olun.
AŞK: Size göre onun tutarsız davranışları ilişkinizi zora sokuyor. Fakat, sizin de her konuda bazı şeyleri dikte etmeye çalışmanız da hoş değil.
SAĞLIK: İnatçı yapınız yüzünden, sinir sisteminiz olumsuz çalışıyor. Hiçbir şekilde kaybetmek istemiyorsunuz.

20 Ocak 2015 Salı YAY Burcu Yorumu:
İŞ: Her konuda çok hızlı davranıyorsunuz. Bu yapınızın genellikle size zarar verdiğini biliyorsunuz. Aceleciliğiniz nedeniyle unutkanlığınız da artıyor.
AŞK: Şimdiye kadar yaşadıklarınızı bir kenara bırakmayı istiyorsunuz. Ama ne istediğinizi tam olarak siz de bilmiyorsunuz. Bildiğinizi sanarak, kendinizi kandırıyorsunuz.
SAĞLIK: Kalp çarpıntılarına dikkat etmelisiniz. Yüksek dozda kafein almanız vücudunuzu zorluyor. Uykunuza dikkat etmelisiniz.

20 Ocak 2015 Salı OĞLAK Burcu Yorumu:
İŞ: Bugün iş yaşamınızda canlılık var. Bu sizin enerjiniz nedeniyle oluyor. Çünkü, gezegenler sizi bu konuda destekliyor.
AŞK: İyi giden işleriniz yüzünden, genellikle yaptığınız gibi onu ihmal etmeyin. Sonra, her ikinizin de suçu olmadan sanal sorunlar ortaya çıkıyor.
SAĞLIK: Bugünlerde fazla hareketli bir tablo çiziyorsunuz. İşlerinizi yaparken kazalara sebebiyet verebilirsiniz.

20 Ocak 2015 Salı KOVA Burcu Yorumu:
İŞ: Sizin fikrinizin önemli olduğu bir konuda kararınızı daha da fazla geciktirmeyin. Kafanızda somutlaşan kriterleriniz doğru.
AŞK: Bitmeye yüz tutan aşkınız da, sorumluluğu tamamen onun üzerine yıkmayın. Onu ilgisizlikle suçladığınız anlarda, sizin ne kadar ilgi gösterdiğinizi düşünün. SAĞLIK: Bugünlerde her olayın arkasında farklı neden arıyorsunuz. Bu kadar şüpheci olmamalısınız. Size yakışmıyor.

20 Ocak 2015 Salı BALIK Burcu Yorumu:
İŞ: Arkadaşlarınız, ufak tefek sorunların yanında sizi genellikle uyumlu biri olarak görüyor. Fakat, siz biraz daha cesaretle işin üzerine gitmelisiniz.
AŞK: Yeni bir ilişkinin başlangıcında olmanız sizi mutlu ediyor. Fakat, bir o kadar da gerginsiniz. Bırakın geçmişi, kaldığı yerde küllensin.
SAĞLIK: Kinci değilsiniz ama hiçbir şeyi unutmuyor olmanız, çevrenizi sıkabilir.Tekrar cümlelerden vazgeçmelisiniz.

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı