BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 11.02.2014

İşte 11/02/2014 Salı Günlük Burç Yorumları…

Koç Burcu – (21 Mart – 20 Nisan)

İletişim konusunda başarılı bir tablo çizmenize rağmen, çevresel koşullar yüzünden isteklerinizin gerçekleşmesi uzayabilir. İdealist yapınızın ödün vermeden başarınızı yükseltmenin kolay olmadığını, siz de fark ediyorsunuz. Bu dönem mantıklı konuşmalarınızla, çevrenizi etkileyecek ve istediğiniz sonuca yaklaşacaksınız.

Eşle ilgili sorunlar gününüzü zehir etsin istemiyorsanız sabretmelisiniz. Gözünün üstünde kaşın var gibi sudan sebeplerle bile tartışma çıkarmaya çalışarak, sizi olduğunuzdan farklı göstermesine izin vermemelisiniz. Sabretmenin ne kadar zor olduğunu söylediğinizi duyar gibiyim. Şunu bilmelisiniz ki bu sürecin sonunda sabır, sizi hayatının her noktasında mükafatlandıracak. Kendinize zaman ayırın, bir hobinizle ilgilenin, zihninizi ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirin. Enerjiye fazlası ile ihtiyaç duyacağınız bir gün karşılıyor sizleri. Kendinize değer verin.

Boğa Burcu – (21 Nisan – 21 Mayıs)

Ortaklıklar konusunda beklemenizde yarar var. Bazı dostlarınızın sizden destek beklediğini görecek ve & ; yardım etmek isteyeceksiniz. Atılımcı ruhunuzu ortaya koyarken, size kazandıracağı avantajları da düşünmelisiniz. Karşı tarafın, yapacağı hataların sorumluluğunu siz, yüklenmek zorunda kalabilirsiniz. Pratik yönlerinizi rahatça kullanabileceğiniz alanlarda başarı sizi bekliyor.

Gökyüzü bugün duygularınızı kontrol altında tutmanız için uyarıyor sizleri. Bir anlık duygusallık, geri dönüşü mümkün olmayan kararlar alıp tebliğ etmenize sebep olabilir. Yaşadıklarınızın bilincindesiniz ve seçimlerinizi bu doğrultuda yapmalı, kendinizi zor bir durumun içine sokacak davranışlardan kaçınmalısınız. Göksel enerjiler sizleri cesaretli olmanız için desteklerken, zaaflarınızdan faydalanmak isteyen kişilere özellikle karşı dikkatli olmalısınız. İş ve özel yaşamı birlikte ilerleyen Boğa burçları, korku ve kaygılarınızı bir tarafa bırakmalı, gerçeklerle cesur bir şekilde yüzleşmelisiniz.

İkizler Burcu – (22 Mayıs – 21 Haziran)

Sıra dışı değişimlere hazır olun. Parlak zekanız ve güçlü algılamanız heyecanlarınıza önderlik edecektir. Hızlı hareket ederken, yerinde duramayan bir imaj sergileyeceksiniz. Ani olaylar karşısında tepkilerinizin olumlu olması yanlış ilişkileri de başlatabilir. Mantığınız ve duygularınız arasında denge kurmaya çalışırken, kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz.

Gökyüzü bugün ruh ve beden sağlığınıza özen göstermeniz, kendinizi şımartmanız için destekliyor sizleri. Hemen her konuda cesaretli davranmalı, ne kadar değerli ve özel olduğunuzun farkına vararak hareket etmelisiniz. Enerjinizi yükseltin ve yaşama dört elle bağlanın. Hür iradenizi ortaya koymak, rahatsızlık duyduğunuz her şeyden uzaklaşmak için gereken güç ruhunuzda saklı. Bu gücün farkına varın ve yenilenin. Maddi anlamda bugün şans sizden yana. İş hayatınızda hızlı girişimlerde bulunup istediklerinizi kabul ettirebileceğiniz şartlar elde edebileceksiniz. Kararlı tavrınız ve ikna edici konuşmanız karşısında çevrenizdeki insanların sizden etkilenmemesi imkansız.

Yengeç Burcu – (22 Haziran – 23 Temmuz)

Jüpiter burcunuzda retro yaparken; & ; iş ve aşk yaşantınızı birbirine karıştırabilirsiniz. Olaylara fazla duygusal yaklaşıyorsunuz. Hayal kırıklığına uğramak istemiyorsanız, çevrenizde, sizden saklanan gerçekler konusunda fevri davranmak yerine, beklemeyi yeğlemelisiniz. İlişkilerinizde güvensizlik duygusu içinde hareket ediyorsunuz.

Gökyüzü bugün duygusal anlamda gergin ve huzursuz bir ruh hali içinde olabileceğinize işaret etmekte. Eş ya da sevgilinizin size yaşattığı olumsuzlukların izlerinin zihninizde dolaşmasına izin verdiğiniz sürece üzülen ve yaşamın size sunduklarına gereken önemi veremeyen siz olursunuz. Sezgilerinize güvenin ve cesaretli davranın. Hiçbir şey sizin mutluğunuzdan daha değerli değildir. Başkalarının size vermediği değeri onlara vermekten vazgeçin ve yaşadıklarınızı değiştirebilecek olduğunuzun bilinci ile hareket edin. Yüreğinizin sesine kulak verin. Hayata bir kez geldiğinizi hatırlayın ve buna göre kararlar alarak uygulayın.

Aslan Burcu – (24 Temmuz – 21 Ağustos)

İş konularında sizi ön plana çıkaracak her türlü şansı ve fırsatı değerlendirecek, savunduğunuz konularda ısrarcı olacaksınız. Sınırlarınızı aşma konusunda adeta kendinizle yarışıyorsunuz. Hedeflerinizde ilerlemek ve iş yaşantınızda gelişmek istiyorsanız, arkadaş çevrenizde güçlü dostların yardımına ihtiyacınız olacak.

Diyete başlamayı düşünüyorsanız bugün sizin için idealdir. Metabolizmanızın hızla size yardımcı olacağını göreceksiniz. Yaratıcılığınızı göstermeniz gereken alanlarda yapacaklarınız için planlamalarda bulunabilirsiniz. Özel yaşamınızda birlikte olduğunuz insanın sürpriz bir aktivesi ile oldukça mutlu olabilirsiniz. İş hayatınızın getirdiği stresli ortamdan tamamen uzaklaşmak için dışarı çıkın, sevdiğiniz insanla birlikte duygu dolu bir günün keyfini çıkarın. İlişkilerinde problem olan Aslan”lar, bugün karşılıklı anlayışla her şeyin üstesinden gelebilirsiniz.

 

Başak Burcu – (22 Ağustos – 23 Eylül)

Finans açısından kolay kredi kaynakları, çevre desteklerinizin artışı gibi değişik konular ortaya çıkacak. Kazançlarınız ve değişen çevre faktörleri sizin lehinize gelişecek. Fırsatlardan faydalanacak ve pratik zekanızla ön plana çıkacaksınız. & ; Aşk konusunda sorumluluk almak istemeyebilirsiniz. Ailenizin bireylerinin sağlık sorunu gündeme gelecektir.

Gökyüzünün size mesajı; “bugün size özel olsun.” Aileniz ve sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmeniz enerjinizi güçlendirecektir. Aile bireylerinin düşünceleri, yaşadıkları, sizden beklentileri üzerine sohbet edebilir ve karşılıklı fikir alışverişleri ile samimi paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Kendinize zaman ayırın ve kişisel bakımınıza özen gösterin. Günün yorgunluğunu üzerinizden atmanıza yardımcı olacak aktiviteler size iyi gelecektir. Sağlığınızla ilgili konulara hassasiyet göstermeli ve ihmalkar davranmamalısınız.

Terazi Burcu – (24 Eylül – 23 Ekim)

Düşüncelerinizi açıklarken, karamsar davranmayı bırakın ve her zamanki akılcı bir yaklaşımı seçin. Yenilik taraflısı bir yapıya sahip olmanız nedeniyle, içinizdeki kıpırtıların arttığını göreceksiniz. Bazılarınızın yeni tanışacağınız kişilerden etkileneceği bir gerçek. Aşkta ilginçlikler ve sürprizler söz konusu.

Göksel enerjiler yaşamınızı olumlu bir yönde değiştirirken bunun heyecanının ve keyfinin tadını çıkarın. Kimin ne dediğinin, ne söylediğinin önemi olmadan yaşadıklarınıza odaklanın. Sosyal hayatınıza da yansıyacak bu keyifli gelişmeler ilişkilerinizi çok daha canlı bir hale getirecek. Bugün meditasyon yapabilir, engellendiğinizi hissettiğiniz konularda tamamen içinizden gelen duygularla çözümler oluşturabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise huzurlu günlerin tadını çıkarmaya bakın. Dış etkenlerin ilişkiniz üzerinde olumsuz etkiler yaratmasına izin vermeyin. Güne iyi bir başlangıç yapabilmek için kendinizle baş başa kalın, dinlenin ve hoşlandığınız keyif alacağınız aktiviteler tercih edin.

Akrep Burcu – (24 Ekim – 23 Kasım)

Amaçlarınıza uygun hareket etmeyi yeğlediğiniz bir gün. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte güçlü birliktelik oluşturabilirsiniz. Duygularınızın size yönlendireceği yeni konulara ilgi duymanıza rağmen, önünüze çıkan geleneksel engeller yüzünden, kendinizi kısıtlanmış gibi hissedebilirsiniz.. Enerjinizi dengelemelisiniz.

Gökyüzü bugün başkalarının sizden beklentilerine göre değil, kendi isteklerinize göre hareket etmenizin getireceği güzelliklere işaret ediyor. Kimin ne dediğinin, ne söylediğinin önemi olmadan yaşadıklarınıza odaklanın. Sosyal hayatınıza da yansıyacak bu keyifli gelişmeler ilişkilerinizi çok daha canlı bir hale getirecek. İşinizle ilgili konularda planlamalar yapın. Başkalarının fikirlerine önem verin ama kendi iç sesinizin size işaret ettiği yoldan ilerlemeye devam edin. Özel yaşamınızda ise çekiciliğiniz ve hoş sözlerinizle birlikte olduğunuz insanın tüm ilgisinin üzerinizde olmasını sağlayacaksınız.

Yay Burcu – (24 Kasım – 22 Aralık)

Zorlandığınız konularda yardım almalı ve sabit düşünmekten vazgeçmelisiniz. Kazançlarınızın artışı, kariyerinizle paralel ilerlerken, enerjinizi doğru kullanacağınız alanları seçmelisiniz. Bu günlerde & ; ağır kaldırmamalı ve iskelet sisteminizi zorlayacak hareketlerden sakınmalısınız. & ; Uzun süren kronik rahatsızlığınız varsa, & ; kesin sonuç getirecek tedavinizi yaptırabilirsiniz.

Ruhsal ve fiziksel olarak önemli bir değişimin içinde olduğunuz bu süreçte, mistik konulara olan eğiliminizin daha da artacağına işaret etmekte. Ruhsal enerjinizin bu olumlu etkisi, mesleki yaşamınızda daha da ön plana çıkıp insan ilişkilerinize farklılık katacak. Bu enerjiler çok daha başarılı girişimlerde bulunmanız için sizlere fayda sağlayacak. Bu süre içinde istekleriniz konusunda ısrarcı olmalısınız. Bugün meditasyon yaparak ruhsal enerjinizi kuvvetlendirebilirsiniz. Kendinizle baş başa kalmak, sakinleşerek doğru kararlar almanız için fayda sağlayacaktır. Dışarı çıkın, gezin, yeni bir kitaba başlayın. Her ne yaparsanız yapın yeni olsun ve sizi heyecanlandırsın.

Oğlak Burcu – (23 Aralık – 20 Ocak)

İkili ilişkilerinizde yaşadığınız çelişkiler sizi zor durumda bırakacaktır.. Yaratıcılığınızı en iyi şekilde kullanarak, değişik düşünceler yaşayacaksınız. Yolculuklardan gelen dostlarınızı da evinizde misafir edeceksiniz. Geri giden sağlık gezegeniniz & ; Merkür sizi hassaslaştıracak.. Kronik rahatsızlıklarını yeniden gündeme gelebilir.

Bireysel olarak kendi yakınlarınızla yaşadığınız sorunları birlikte olduğunuz insana yansıtmamalısınız. Eğer bu kontrolü sağlayamazsanız karşınızdaki insanında tepkisini alabilir ve derin bir kalp kırıklığı yaşamasına sebep olabilirsiniz. Başkaları yüzünden beraberliğinizi zedeleyecek davranışlardan sakının. Yeni bir ilişkiye adım atanlarınız ise birlikte keyifli vakit geçirebileceğiniz, aranızdaki duygusal yakınlığı kuvvetlendirebileceğiniz bir gündesiniz. Yeniliğe açık olun ve gelen şansları zamanında değerlendirin.

Kova Burcu – (21 Ocak – 19 Şubat)

Kariyerinizle ilgili yenilikler sizin için olağanüstü durumları getirecek. İletişim konusunda sizi sevindirecek pozisyonlar yaşayacaksınız. İlişkinizin fiziksel yönleri ile ilgili değişimler gündeme gelecektir. Katılacağınız sosyal aktivitelerdeki hoş sohbetleriniz iş hayatınıza katkısı olacak ve beklediğiniz bir çok teklif bu tür toplantılarda karşınıza çıkacak.

Uzun zaman sonra belki de ilk kez bu kadar huzurlu, enerjik ve cesur hissettiğiniz bir gündesiniz. Yaşadıklarınızı nasıl değerlendirmeniz gerektiğini biliyor ve planlı bir şekilde düşündüklerinizi uygulamak için her fırsatı değerlendiriyorsunuz. İş ve özel yaşamınızda yeni insanlarla tanışmanın getireceği şansları elde edeceksiniz. Bunun için de sosyal olun, iletişime her zamankinden daha fazla önem gösterin. Özel yaşamınızda tatlı heyecanlar ruhunuzu sarabilir, yeni bir ilişki ya da var olan ilişkinizde aşkın kuvvetli etkilerini yoğun olarak yaşayabilirsiniz. Sabrınız ve çalışkanlığınız sizi önemli seviyelere taşıyacak.

Balık Burcu – (20 Şubat – 20 Mart)

Bugün, duygularınızda geçici bir karamsarlık söz konusu. Bazı mesleki konularda yetersizlik hissedebilirsiniz. Seçim yapmanız gereken bir konuda kararsızlık gösterebilirsiniz. Bu nedenle inatçı bireysellik sergilenmektense yakın arkadaşlarınızdan yardım almayı denemelisiniz. Hava şartlarından kaynaklanan strese dikkat etmelisiniz.

Yakın çevreniz, yapmayı düşündüğünüz bir proje ile ilgili haksız ve eleştirel yaklaşımlarda bulunarak canınızı sıkabilir. Tepkisiz kaldığınız takdirde zarar görebilirsiniz. Bugün fiziksel bakımınız için oldukça olumlu sonuçlar alabileceğiniz bir gündesiniz; spora başlayabilir, saç ve cilt bakımınızı yapabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili hiçbir şeyi ihmal etmemeli ve ilişkiler konusunda bencil yaklaşımlarla kendinizi haklı görerek, sevdiğiniz insana hesap sorma gibi bir düşünce ile aynı hatalara tekrar düşmemelisiniz. Daha doğrusu geçmişte yaşadığınız acı deneyimlerin öfkesini, hiçbir suçu olmayan insanlardan çıkarmaktan vazgeçmelisiniz. Geçmişte yaptıklarınızı bir an olsun durup düşünün ve tepkilerinizi gerçekten vermeniz gereken kişilere vermeyi öğrenin. Bu sizin kendi iç huzurunuz için oldukça önemlidir.

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı