BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 09.03.2014

9 MART 2014 PAZAR BURÇ YORUMLARI

Tüm Burçların Günlük Burç Günlük Burç yorumları

KOÇ BURCU: Entelektüel oluşumlar için uygun bir gün olmasına rağmen, duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını genişletebilirsiniz. İçsel enerjinizi partnerinize yansıtacak ve onun sorunları ile yürekten ilgileneceksiniz. Uzun zamandır bel ve boyun ağrılarınızın devam etmesi, sizi zor durumda bırakıyor.

BOĞA BURCU: Bugün, aklınıza güveniyor ve çevrenizin telkinlerinden etkilenmek istemiyorsunuz.Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda duygusal çekişmeler olabilir. . Aşırı alıngan ve hassas yapınız; size karşı yapılan küçücük hatalarda gereğinden fazla etkileniyor. Akşam saatlerinde keyifli anlar geçirebilir, çevrenizle karşılıklı duygu alışverişinde bulunabilirsiniz.

İKİZLER BURCU: Bugün Ay, sizi fevri ve agresif yapabilir. Partnerinizle karşıt düşünceler içinde olmanız, aranızda duygusal sorunların ortaya çıkmasına neden olacak Onun istekleri sizin tarzınıza ters düşebilir. Olayları kafanızda çok fazla büyütüyorsunuz. İçinizde kopan fırtınaları paylaşacak gerçek bir dosta ihtiyaç duymanız, sizi daha da melankolik yapabilir dikkatli olun.

YENGEÇ BURCU: Kişisel çekiciliğinize duygusal derinliğinizin de eklenmesi sonucu, bugün olaylara farklı bir bakış açısı ile yaklaşacaksınız. İnatçı ve kendi düşüncelerinize fazla değer veriyor olmanız yüzünden olayları fazla abartmaya başladınız. Bugün, saplantılarınızdan vazgeçmelisiniz. Duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını genişletebilirsiniz.

ASLAN BURCU: Bugün, yollarla ilgili bazı gelişmeleri takip etmek isteyebilirsiniz. Araştırmacı yönünüzü güçlendiriyorsunuz. Ay, kombinasyon burcunuz İkizler’de ilerliyor. İsteklerinizde önemli artışlar var ve kendinize güveneceğiniz işler yapacaksınız. Bugün çevre iletişiminizde mükemmel bir gelişme izlenecek.

BAŞAK BURCU: Bugün, yollarla ilgili bazı gelişmeleri takip etmek isteyebilirsiniz. Araştırmacı yönünüzü güçlendiriyorsunuzAy, toplumsal ilişkilerinizi olumlu etkiliyor. Bugün, tavırlarınızda ve ilişkilerinizde inatçı bir tavır sergiliyorsunuz. İsteklerinizde diretmeniz hedeflerinize belirginlik getirecek.. .Yaratıcı yönlerinizi mantıklı bir şekilde kullanacaksınız. Olması gereken zaman ve yerde olmaya özen göstermeli,daha sonradan pişman olabileceğiniz adımlar atmamalısınız.

TERAZİ BURCU: Kendinizi ve çevrenizi sorguluyor ve detaylardan yola çıkarak, kafanızda en mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Sizi yakından tanıyanlar için son derece farklı birisiniz. Onları çelişkiye düşürmekten hoşlanıyor gibi bir haliniz var. . Bugün, değişik fırsatların kombinasyonu karşısında karar verme güçlükleri yaşayacaksınız.

AKREP BURCU: Dostluk duygularınızın sizi yönlendireceği bir gün. Kişisel özellikleriniz vurgulayan işlerden zevk aldığınız için, bugün, daha özgün ve cüretkar davranabilirsiniz. Çevresel ilişkilerinizde etkilemek istediğiniz kişileri kendinize mıknatıs gibi çekiyorsunuz. Olumlu davranışlarınızın size kandıracağı artılar önem kazanacak

YAY BURCU: Siz olaylara duygusal yaklaşmanıza rağmen, ortak ilişkiler içinde olduğunuz kişilerin, farklı bir mantıkla yaklaşmaları, yaşantınızda bazı isteklerinizin gecikmesine ve olayların yavaşlamasına neden oluyor. Karşıt burcunuz ikizlerde ilerleyen Ay sayesinde, yaratıcılığınız körüklenebilir. Yapacağınız çalışmalara kişisel özelliklerinizi aktarabilirsiniz.

OĞLAK BURCU: Duygularınızı ve enerjinizi dostlarınızdan aldığınız önemli desteklerle büyütecek ve işinize daha olumlu sarılacaksınız. Bugün enerjinizi ortaya koyacak işler yapmak istiyorsunuz. Uzun süredir görmek istediğiniz dostlarınızı aramak için uygun fırsatlar yakalayacaksınız. Olaylara duygusal yaklaşmamalısınız.

KOVA BURCU: İdeallerinizi gerçekleştirmek için, gerekli tüm donelere sahipsiniz. Olabilecek aksilikler sizi üzmemeli. Bugün sevdiklerinizin bazı sorunları ile ilgilenmek zorundasınız. Evinizde yapılması gereken ihmal edilmiş işlerin gündeme gelmesiyle, aktif bir gün geçirebilirsiniz. Bu gün çevrenize yardım etmekten hoşlanacaksınız.

BALIK BURCU: İsteklerinizden ödün vermek istemiyor ve direnme gücünüzü sonuna kadar kullanıyorsunuz. Bugün, her türlü hırsınızı ön plana çıkarıyorsunuz fakat ihtiyatlı davranmakta fayda var. . Bulunduğunuz ortamlarda, size çekici gelecek kişilerle tanışabilir, onların düşünce tarzlarından etkilenebilirsiniz.

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı