BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 03.01.2014

3 OCAK 2014 CUMA BURÇ YORUMLARI

Tüm Burçların Günlük Burç Günlük Burç  yorumları

KOÇ BURCU: Sezgilerinizin sizi yanıltmadığını görecek ve bazı konularda derin düşündüğünüz zaman daha olumlu olduğunuzu göreceksiniz.Kazançlarınızla ilgili hoşnutsuzluk duymanız, çevresel koşullarınızdan kaynaklanmaktadır. Zincirleme gelişen olaylardan sizde payınızı aldığınız bir gerçek. Arkadaşlarınızın ev değiştirme sorunları için, sizden yardımcı olmanızı isteyebilirler.

BOĞA BURCU: Bugün Merkür ,Güneş kombinasyon burcunuz Oğlak’ta ilerliyor ve üstelik Venüs geri hareketine devam ediyor. Partnerinizle karşıt düşünceler içinde olmanız, aranızda duygusal sorunların ortaya çıkmasına neden olacak. Bugün yeni konular icat etmek yerine, uzun süredir konuşmadığınız sorunlarınızı yeniden ele alabilirsiniz.

İKİZLER BURCU: Bugün, duygularınız oldukça yoğun gelişiyor. Ay’ın konumu, birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda gizli çatışmalara neden olabilir Kendinizi sorgulayabilir ve çevrenizde gelişen bir çok olayın, nedenini araştırabilirsiniz. Gözünüzden kaçan bir çok ayrıntıyı yeniden düşüneceksiniz..Bugünlerde satın alma duygunuz ön planda olacak.

YENGEÇ BURCU: Bugün, Güneş kombinasyon burcunuz Oğlak’ta ilerlerken, duygusal konularınıza yoğun bir derinlik getiriyor.. İçsel enerjinizi partnerinize yansıtacak ve onun sorunları ile yürekten ilgileneceksiniz. Jüpiter’in geri hareketi çevresel ilişkilerinizde enerjinizi çok fazla harcamamanızı gerektiğini gösteriyor.

ASLAN BURCU: Ay karşıt ilişkiler evinizde ilerliyor. Duygusal konulara takılı hareket etmeniz sizi olumsuz kılıyor. Karşınızdaki kişilerin yanlış davranışları karşısında tavırlarınız değişebilir. Onların size karşı haksız davranmaları gururunuzu incinebilir. Sert çıkışlar yaparak kişiliğinizi ortaya koymalısınız. Ayaklarınız problem yaratabilir dikkat edin.

BAŞAK BURCU: Kişisel çekiciliğinize duygusal derinliğinizin de eklenmesi sonucu, bugün olaylara farklı bir bakış açısı ile yaklaşacaksınız. İnatçı ve kendi düşüncelerinize fazla değer veriyor olmanız yüzünden olayları fazla abartmaya başladınız. Bugün, saplantılarınızdan vazgeçmelisiniz. Duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını genişletebilirsiniz.

TERAZİ BURCU: Bilinçaltınızın pozitif enerji ile yoğunlaşmasından dolayı, yapacağınız geniş bir istek yelpazesi gündeme gelecek.. Bugün maddi konularla ilgili duygusal bir güvene ihtiyaç duyuyorsunuz. Karşı tarafın temposunun ağır oluşu canınızı sıkıyor. Çevrenizdeki değişik kişilerin ilgisi sizi şımartabilir. Bu yoğunluk karşısında aklınız karışabilir.

AKREP BURCU: Bugün Ay, Kova;da ilerliyor. Yüksek enerjinizi olumlu kullanmalısınız. Yaratıcı yönleriniz ön planda olacak. Duygusal konularla ilgili karışık düşünceler içindesiniz. Jüpiter’in Yengeç’te geri gidişiyle fırsatların ayağınıza gelmesine rağmen enerjiniz ve bulunduğunuz konum yetersiz kalabilir. Ayak kaslarınızı güçlendirmelisiniz.

YAY BURCU: Ay’ın konumu, iletişim evinizi etkiliyor. Yaratıcı yönünüzü ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacaksınız fakat gizli korkularınızı yenmelisiniz. Düşündüğünüzü şeyleri gerçekleştirmek istiyorsanız, gerekli enerjiyi toplamalı ve birlikte çalıştığınız kişilerden yardım almalısınız. Her şeyi tek başınıza yapmanız çözüm değil.

OĞLAK BURCU: Entelektüel oluşumlar için uygun bir gün olmasına rağmen, Evinizde olabilecek değişimlere karşı, huzursuzluk duymanız gerekmiyor. Sizin her zamanki çözümcü yapınız sayesinde, bazı olaylar çok çabuk geçecek ve dinginliğe kavuşacaksınız. İşlerinizin yoğunluğu sinirlerinizi yorgun düşürebilir. Vitamin takviyesine ihtiyacınız var.

KOVA BURCU: Ayın burcunuzda ilerlemesi sizi çevrenize karşı duygusal tavılar takınmanıza neden oluyor. Onlarla ilişkilerinizde bazı pürüzlerin çıkabileceğini gösteriyor. Duygusal değişimleriniz işinizi arka plana atmanıza neden oluyor.Maddi konularda istediğiniz performansı yakalamak için biraz daha beklemelisiniz.

BALIK BURCU: Jüpiter kombinasyon burcunuz Yengeç’te geri gidiyor.. Unuttuğunuz olayların yeniden önem kazanması,sizin lehinize gerçekleşecek. Bugün, yollarla ilgili bazı gelişmeleri takip etmek isteyebilirsiniz. Araştırmacı yönünüzü güçlendiriyorsunuz. Beklenen misafirlerin gelmesi sizi sevindirecek. Dostlarınızla bir arada duygusal coşkular yaşayacaksınız.

Astrolog Filiz Özkol – Sabah

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı