BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 04.05.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Ailenizin maddi problemlerinin gündeme gelmesi, iş temponuzdaki yoğunluğunuzu arttırırken, birçok işinizi, gün içine sığdırmak zorunda kalabilirsiniz. Sorumluluk duygunuzu gelişmiş olması nedeniyle, bulunduğunuz ortamın dışına çıkabiliyorsunuz. Kardeşler arası para alış verişi gündeme gelebilir. Arkadaş toplantılarına katılabilirsiniz.

04/05/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Yönetme duygunuzun baskın olacağı bir gündesiniz. Çevrenizdeki kişileri şekillendirmek adına yapacağınız müdahaleler olumsuz sonuçlar doğurabilir. Çevrenizdeki insanlara, kendilerini ifade etme şansını tanımalı ve ortak bir güç oluşturmalısınız.

 04/05/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Sevdiğiniz kişiye karşı daha ilgili davranacak ve onunla yakından ilgileneceksiniz. Kendi ihtiyaçlarınızın arkasında durmanız gereken bugün, barış ve uyum isteği ile sorunları boşverebilirsiniz. Oysaki bunları kulak arkası yapmadan bu güzel günde konuşabilir tatlıya bağlayabilirsiniz. Kendinizi çekici, etkili ve gönlü geniş biri olarak göstermek niyetinde olabilirsiniz. Ve ufacıcık sorunların huzur kaçırmasını istemiyor olabilirsiniz. Ama unutmayalım ki çözüme kavuşmayan bazı durumlar yine tatsızlıklara yol açabilir. Bugün, mükemmel bir ilişkiye duyduğunuz isteğiniz yükselecektir. Birlikte olmak istediğiniz kişinin de sıradan olmamasını isteyebilirsiniz. İlişkisi olmayan aslanlar, bugün ciddi bir beraberlik için ilk adımı atabilir yeni biriyle tanışabilirler. Bazı kuruntular kuşkular taşıyor olsanız da yine de yalnızlık sizi daraltabilir ve biriyle bütünleşmek arzusu duyabilirsiniz. Bu da doğal olarak sizi ikili ilişkilere yöneltebilir.

04/05/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Bugün, kendinizi huzursuz hissediyorsunuz. Ay size derin duygular veriyor. Hedeflerinize doğru yol almanız, siz mutlu etse de, isteklerinizde çoğulluk olabilir ve ikilem içinde kalabilirsiniz. Üstlerinize karşı saygılı olmakta yarar var. Kendinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak için, daha fazla beklemeyin.

 04/05/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Karar vermek üzereyseniz, temkinli olmanın tam zamanı. Planlarınızın dışına da taşmayın. Aktivitelerinize, duygusallıklarınız başka bir anlam kazandırıyor. Bugün, olumsuzluklar karşısında takınacağınız tavırlar çok önemli olacak

 04/05/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Titiz yapınız her konuda kendini gösteriyor. Olaylara çevrenizden çok farklı bir bakış açısı ile yaklaştığınız için, sizi anlamaları zor oluyor. Bugün istemeseniz de şans size gelecek. Kazançlarınız konusunda girişimciliğiniz destek görecek.

04/05/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Ay’ın konumu, evle ilgili yapmanız gereken bazı işleri gündeme getiriyor. Çevrenizde sizinle aynı fikirde olan kişilere yaklaşım tarzınız daha esnek oluyor. Bugün, sizden yaşlı kişilerin etkisinde kalacak ve onlarla çalışmak isteyeceksiniz.

 04/05/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Aşklarınızı kendi ölçülerinize göre yaşamak isteseniz bile; karşı tarafın düşünceleri, isteklerinize kontrol getiriyor. Başarıyı karşı taraftan beklemeniz hataya açık olmanıza neden oluyor. Bugün partnerinizin davranışlarından rahatsız olacaksınız.

04/05/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Sizin derin duygularınızı karşı tarafa anlatmanız zaman alabilir. Bugün, olayların karşısında değişik tepkiler göstereceksiniz. Ayağınıza gelecek fırsatlar konusunda gerekli atılımlarınızı yapmalısınız. Karşı tarafın sistemli fakat kendinizi ağırdan alan davranışları karşısında sıkılabilirsiniz. Sabırlı olun.

 04/05/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Kendinizi aşma konusunda yeterli cesarete sahip olsanız bile, geleneksel yapınızı bozmak istemiyorsunuz. Potansiyelinizin doğru değerlendirileceği ve takdir göreceği alanlara kaymalısınız. Ailenizle ilgili sürprizlere hazırlıklı olmalısınız.

04/05/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Bugün ailenizle ilgili konularda yoğunlaşmak isteyeceksiniz. Evinizle ilgili kalıcı bir değişiklik yapmak istiyorsanız, atılımlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Aile büyüklerinizi ziyaret edecek ve yaşlı akrabalarınıza yardım edeceksiniz. Çevrenize karşı sorumluluk bilinci içinde olacaksınız. Babanızla ilgili aktiviteleriniz önem kazanacak.

 04/05/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Kişisel zevklerinizin gündem kazanmasıyla, bütçenizin kapasitesi de önem kazanacak. Partnerinizin sizden yoğun beklentileri olacaktır. Onunla ortak çalışmalarınız için para harcayabilir ve koşullarınızı gözden geçirebilirsiniz. Yaratıcı yönünüzü kişisel aktivitelerinizi için birleştirebilirsiniz.Yaşam kalitenizi yükseltmek istemeniz en doğal hakkınız.

 04/05/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı