BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 03.05.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Çevrenizde gelişen duygulara karşı kayıtsız kalmak istemeyeceksiniz. Bugün, orijinal fikirlerinizi çevresel desteklerle ortaya çıkarabilir ve yaratıcılığınızı daha da güçlendirebilirsiniz. Sosyal hedeflerinizi doğru bir şekilde yönlendirecek ve popüler konularla kendinizi ortaya koyabileceksiniz.

 03/05/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Sezgisel gücünüzdeki artış, çevrenizi daha iyi tanımanıza neden olacak. Organizasyonlarda, arkadaşlarınızdan alacağınız destekle daha olumlu adımlar atacaksınız. Sosyal ilişkilerinizdeki derin felsefi yeteneğiniz, bazı olayları daha kolay irdelemenize neden oluyor.

 03/05/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Bugün, ailenizle olan ilişkilerinizde güç savaşları görülebilir. Sizin çizdiğiniz yol yada istekleriniz onlarla aranızda duvar örebilir. Yuvanızda kendinizi huzursuz hissedebilir ve uzaklaşma gereği duyabiirsiniz. Gelecekle ilgili konularda saplantısal düşünebilir ve asla taviz vermeye kalkmazsınız. Kendinize ait değerleri yanlış bile olsa savunur ve kimseye söz hakkı tanımazsınız. Güçlü tutkularınız sizi yönlendirebilir ve bunların tatmini halinde kendinizi mutlu hissedebilirsiniz. Yarından itibaren güçlü enerjiler yukardaki durumların daha fazla baskın hale gelmesini sağlayacaktır. Kuruntulu ve sert tavırlar yerini daha pozitif enerjilere bıraktığında siz, fikirlerinizi bu sefer de iyimser etkiler altında sergileyeceksiniz. Herşeyi yapabileceğinize olan enerjiniz yoğunlaşacak ve siz abartılı davranışlar göstereceksiniz. Fakat yarından itibaren çevrenizdeki insanlara agresif davranmak yerine planlarınızı geniş bir açıdan göstererek şirinlikle kabul ettirmeye çalışabilirsiniz.

 03/05/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Kâr getiren işleri iyi takip ediyor ve duygularınızı işinize karıştırmıyorsunuz. Bugün, yeni iş bağlantıları için uygun değil. Olayları iyi irdelemeli fakat hemen karar vermemelisiniz. Aşk konusunda, hep tercih edilen kişi olmak istiyorsunuz. Bu uğurda yapamayacağınız şey yok.

03/05/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Sahiplenme duygunuz sizi olumsuz etkilerken sevdiğiniz kişi ile aranızda problemler oluşmasına sebep oluyor. Olayları doğal akışı içinde düşünüyor ve dengenizi bozmak istemiyorsunuz. Yeni başlangıçlar yapmak üzeresiniz.

 03/05/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Hızlı düşünüyor ve planlarınızı güçlü bir şekilde yaşama geçirmek istiyorsunuz. Bugün, düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirmek için, bazı yolculuklar söz konusu olacak. Özellikle, fikrine değer verdiğiniz kişilerle birlikte olmak istiyorsunuz.

03/05/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Bugün, kendinizi kısıtlanmış hissedecek ve düşüncelerinize belli bir disiplin getireceksiniz. Bu duygu yoğunluğu içinde partnerinizden daha mantıklı olmasını bekleyebilirsiniz. Onun sizinle tartışmasını gerektirecek olaylardan sakınmalısınız.  03/05/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

İsteklerinizi yaşama geçirirken olayların temelini sağlam zemin üzerinde oluşturmayı amaçlıyorsunuz. Bugün olayları derin bir şekilde irdeleme gereği duyacaksınız. İşinizle ilgili son derece sevindirici yeni ufuklara doğru gidiyorsunuz.

03/05/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Kendinizi iyi hissettiğiniz zaman gününüz daha güzel geçiyor. Bugün, Ay’dan aldığınız olumlu etkiler sayesinde, yaratıcı yönlerinizi ortaya koyabileceksiniz. Gizemli ve değişik olaylar ilginizi çekiyor. Çevrenizdeki kişilerin, farklı yönlerinden yola çıkarak, onların kapasitesinden faydalanabilirsiniz.

 03/05/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Duygusal ve sosyal ilişkilerinizde hareketlenmeler söz konusu olacak. Bugün, katılacağınız toplantılarda olumlu hareketlerinizle birçok kişinin ilgisini çekmeyi başaracaksınız. Çocukları olan Yengeçleri eğlenceli bir ortam bekliyor.

 03/05/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Bugün, ele aldığınız konuların en küçük detayları bile gözünüzden kaçmayacaktır. Dikkatli yönlerinizi işiniz ve özel ilişkilerinize yansıtacaksınız. Partnerinizin duygusal yaklaşımları kafanızın karışmasına neden olacaktır. Aranızda sorun haline gelen güven konularını tekrar konuşmalısınız. Karşılıklı anlayışa dayayan bir platform oluşturmalısınız.

 03/05/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Sağlam ve kararlı bir düşünce yapısına sahip olmanıza rağmen, duygusal ihtiyaçlarınız yüzünden, hata yapmaya açıksınız. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda şairane yönünüz ortaya çıkabilir ve karşınızdaki kişileri konuşmalarınızla anlamlı bir şekilde etkileyebilirsiniz. Zevklerin söz konusu olduğu, kısa yollar gündeme gelebilir.

 03/05/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı