BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 6 Ekim Pazar 2019

Günlük Burç Yorumları 6 Ekim Pazar 2019

 

Koç Burcu Günlük Yorumu

Bugün an kararlar almaya çok açık olabilirsiniz. Bu durum beklenmedik sonuçlara yol açabilir. Bir gazla beklemedeki tüm işleri bitirebilir ve hatta uzun vadeli hedefler planlamaya zaman bırakabilirsiniz. Ayrıca geçmiş hatalarınızı farkına varıp düzeltme girişimlerinde bulunabilirsiniz.

Boğa Burcu Günlük Yorumu

Bugün kendinizi zinde ve canlı hissedebilirsiniz. Muhtemelen gün boyu kendinizi eğlenceli ve heyecanlı hissedecek ve etrafınızdakileri eğlendirmek isteyeceksiniz. Eski arkadaşlarınızla takılmanız muhtemeldir ve bunun ikincisi için planları o anda yapabilirsiniz. Heyecanınız ve eğlenceniz, arkadaşlarınızı da canlandırabilir ve günü çok unutulmaz kılabilirsiniz.

İkizler Burcu Günlük Yorumu

Bugün duygularınızın çatışacağı bir gün olabilir. Kişisel ve mesleki yaşamınız önemli bir boyuta taşınabilir. Dolayısıyla, her ikisinin de taleplerini dengelemeye çalışırken endişeli anlar yaşayabilirsiniz. Ancak, iyi haber şu ki, girişimlerinizde başarılı olacağınızı ve tüm görevlerinizde adaletli olacağınızı düşünüyoruz.

Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Felsefi çalışmalara ve metafizik konularına daha fazla ilgi duyabilirsiniz. Bu sadece merak veya mesleki becerilerinizi geliştirme çabalarınızın bir parçası olabilir. İnsan zihnini okuma ve insan doğasını herkesten daha iyi anlayabilmeniz için, daha bir fırın ekmek yemeniz gerekir. Ancak doğru kaynaklardan, doğru bilgileri almak ilk aşamada yeterince verimlidir.

 

Aslan Burcu Günlük Yorumu

Alkışlamak için hazır olun. Kelimenin tam anlamıyla değil, ama bugün işyerinize koyduğunuz tüm zor işlerin altından kalkabilirsiniz. Bu, meslektaşlarınızın desteği ve patronlarınızın iyi dilekleri ile beraber yürüyebilir, özellikle de üstlendiğiniz yeni bir proje ise! Unutmayın, iyi başlamış bir iş zaten yarı yarıya bitmiş demektir. Öyleyse aynı gayretle devam edin ve başarının yoluna girmesini izleyin.

Başak Burcu Günlük Yorumu

Yapmanız gereken şeyleri not ederek güne başlayabilirsiniz. Ama onları sadece yazmakla kalmayın; bunun yerine, gerçekçi hedefler belirleyin ve bunlara öncelik verin. En yüksek işaretlediğiniz ögeler hızlı geri bildirimler gerektirecektir. Sonrasında listeyi tamamlamak için oldukça vaktiniz kalabilir. Unutmayın; yapılacaklar listesini, öncelikli yapılacaklar listesi haline getirdiğiniz an, işleri yapılandırmış olursunuz.

Terazi Burcu Günlük Yorumu

Düğün konvoyu sizin için hazırlanıyor! Çok şanslısınız bugün karşı cinse karşı çok çekici olduğunuzu biliyorsunuz. Ve hatta evlilik teklifi edecek kadar size ilgi duyan bir grup var! Bu hoşunuza gidecek eğlenceli durum için biraz harcama yapmanız gerekebilir. Ancak hiçbiri boşuna olmayacaktır, hepsini kendinize yatırım olarak düşünebilirsiniz. Size uzun ve mutlu bir evlilik hayatı dileriz.

Akrep Burcu Günlük Yorumu

Bugün kendinizi zorlu bir durumda bulmanız muhtemeldir. Güne yalnız ve boş hissederek başlayabilirsiniz, ancak bununla birlikte, depresif moda girmenizi engelleyen bazı sorumluluklarınız olacaktır. Aklınızı olumsuz düşüncelerden uzak tutmaya çalışın. Çalışmak ve arkadaşlarınız günün ilerleyen saatlerinde neşelenmenize yardımcı olacaktır.

 

Yay Burcu Günlük Yorumu

Kişisel bakım bugün aklınızda olan tek şey olabilir. Özellikle yeni bir saç rengi denemek için oldukça heyecanlanabilirsiniz. Hatta bu yönde servet bile harcayabilirsiniz. Kıyafetler ve mücevherat, bununla beraber gelecek dürtüler arasında olacaktır. Bu sebeple yeni tarzınıza göre kıyafetler ve takılar almak mantıklı gibi gözüküyor.

Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Genel olarak, özellikle stresli zamanlarda, omuzlarınız üzerinde sağlam bir kafa bulundurmak zordur. Ancak, muhtemelen herkese sürpriz olacak ve bugün zorluklarla uğraşırken olağanüstü bir rahatlık göstereceksiniz. Aile hayatı pürüzsüz olabilir ve bu durum kariyerinize tamamen konsantre olmanıza ve verimlilik seviyenizi arttırmanıza yardımcı olabilir.

Kova Burcu Günlük Yorumu

Bugün şansınız, cebinizde gezebilirsiniz! Bu sıralar iş yerinde patronlar sizden memnun, iş arkadaşlarınız mutlu ve her şey olması gerektiğinden çok daha sakin geçebilir. Öğleden sonra uzaklara taşınan eski arkadaşlarınızla temasa geçmek isteyebilirsiniz. Bu iletişim çağında daha ne bekliyorsunuz?

Balık Burcu Günlük Yorumu

Tartışma ve farklılıklar baştan sona sizi çevreleniş olabilir. Neredeyse sizi köşeye sıkıştırmak için şans kolluyor olabilir. Bu sebeple bugün biraz yorgun ve hoşnutsuz hissedebilirsiniz. Fakat inancınızı kaybetmeyin çünkü gün ilerledikçe gülümsemek için daha büyük nedenler bulabilirsiniz. Eşiniz mutluluğunuzun geri kazanılmasında önemli bir rol oynayacaktır.

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı