BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 4 Ekim Cuma 2019

Koç Burcu Günlük Yorumu

Bugün aldatılmamak için üstün bir çaba sarf etmeniz gerekebilir. Sanki herkes bir olmuş sizi kandırmak için ant içmişler gibi gelebilir. İnsanların bir adım önünde kalmayı başarsanız bile, yol boyunca birkaç düşman daha kazanmanız muhtemeldir. Bugün kısacası stresli bir gün olabilir. Bu gerginlikte bir ev ya da araç satın almayı ertelemeniz hayrınıza olacaktır.

Boğa Burcu Günlük Yorumu

Günün çoğunda sorunsuz bir şekilde istediğiniz denizlere yelken açsanız da ufak tefek sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz var. Her şeyin bir anda düzelmesini beklemek saçma olurdu zaten! Mesleki düzeyde engellerle karşılaşmanız zor. Ancak aileniz ile garip bir iletişim şekli benimseyebilirsiniz. Çok ciddi tartışmalardan ve olası hayal kırıklıklarından uzak durmanızı öneririz. Onların görüşlerine ve isteklerine gereken saygıyı göstermelisiniz.

İkizler Burcu Günlük Yorumu

Duygularınızı muhtemelen bugünlük bir kenara bırakacak ve yalnızca işinize odaklanacaksınız. İş disiplinini kazanmak ve düzeninizi oturtmak için bugün birkaç girişiminiz olabilir. Aynı zamanda etrafınızdakilerin taleplerini yerine getirmek için çok zaman harcamanız gerekebilir. Ancak unutmayın, ne kadar çok talep yerine getirirseniz, beklentileri o kadar artar!

Yengeç Burcu Günlük Yorumu 

Aşıkların hayatında aniden yeni olumlu dönüşler belirebilir. Hatta evliliğe bile yol açabilir. Ailenizin tüm üyelerini bir araya getirmek konusunda ciddi bir rol üstlenebilir ve bunu başarılı bir şekilde sonuçlandırabilirsiniz. Gelenek ve göreneklerine sizin kadar saygı duyan biri kolay kolay bulunmaz. Dikkatli bir yaklaşım benimseyin ve devamlılık arz edin!

 

Aslan Burcu Günlük Yorumu

Öfkenizi kontrol altında tutmalı ve bugün saldırgan olmaya karşı kendinizi korumalısınız. Enerjilerinizi bazı üretken arayışlara yönlendirmeniz gerekir, aksi halde birisini öfkenizin hedefi haline getirebilirsiniz. Bu da hiç hoş olmayan sonuçlar doğurabilir. Günün iyi haberi, işle ilgili konularda tatmin edici bir ilerleme kaydetmeniz olabilir. Zihinsel olarak yorgun ama en azından maddi olarak kaygısız geçecek bir güne gözlerinizi açabilirsiniz.

Başak Burcu Günlük Yorumu

Ortaklık girişimlerinden uzak durmak isteyebilirsiniz. Büyük ölçekli projeleri kendi başınıza kontrol edebilme yeteneğine sahip olduğunuzu düşünüyorsunuz. Biz de öyle düşünüyoruz! Liderlik nitelikleriniz mevcut ve muhtemelen ekip çalışmasını koordine edebilecek ve meslektaşlarınızdan gerekli işi verimi bir şekilde almaya yönlendirebileceksiniz. Ekip arkadaşlarınız da liderliğinizden oldukça memnun kalacaktır.

Terazi Burcu Günlük Yorumu

Dış görünüşünüze ve güzelliğinize daha fazla dikkat etmek için her şeyi bir kenara bırakabilirsiniz! Sizle beraber herkes bunun farkında olacaktır. İnsanlar bugün güzelliğinize hayran kalabilir. Kendi fikir ve düşüncelerinizi insanlarla paylaşabilecek, aynı zamanda onların görüşleri ve deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Kendinizi sadece bu şekilde güzel ve güçlü hissediyor iseniz, makyaj malzemeleri almaya devam edin.

Akrep Burcu Günlük Yorumu

Duyguları ifade etmek için zamanlama çok önemlidir. Bugün sevdiklerinize duygularınızı ifade etme havasında olabilirsiniz ki kolay kolay bu havaya giremezsiniz! Ve neden olmasın? Sonuçta takdir ve sevginin karşıya ulaşmadığı zamanlarda bir anlamı kalmıyor. Kalbiniz bugün yoğun duygular içerisinde olsa da sosyal alanlarda çekingen kalabilirsiniz.

 

Yay Burcu Günlük Yorumu

Enerji seviyenizi bugün düşük bulabilirsiniz. Kendinizi yorgun hissedebilir ve gün boyu hiçbir şey yapasınız gelmeyebilir. Maalesef günlük rutininiz bile sizi zorlayabilir, tam olarak bu kadar tembel olabilirsiniz! Yapacağınız en iyi şey, günün sakince geçip gitmesini beklemek olabilir! Ya da oturduğunuz yerden bol bol kitap okuyarak günü değerlendirmeye bakın.

Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Üretkenlik doğuştan gelen bir özelliktir. Ancak günlük meselelerle uğraşırken ne kadar üretken olabilirsiniz? Bu soruya yalnızca alçakgönüllülükle cevap vermekle kalmayabilir, aynı zamanda kardeşlerinizle ilgili sorunları akıllıca çözerek bu konudaki yaratıcı becerilerinizi de harika bir şekilde gösterebilirsiniz. Düğümlü problemlere el atabilir ve bunları kolaylıkla çözerek zevk alabilirsiniz. Ayrıca, muhtemelen ihtiyacı olan birine ulaşacak ve mümkün olan her şekilde ona yardım edeceksiniz.

Kova Burcu Günlük Yorumu

Bugün aşık olabilirsiniz! Eğer bekarsanız, romantizm gününüzü bir gökkuşağı ile renklendirebilir. Evli iseniz, eşinizle birlikte sessiz fakat romantik bir akşamın tadını çıkarabilirsiniz. Hiçbir şey yapamazsanız, fotoğraf albümlerinizi dökmenin ve nostalji denizinde yüzmenin tam zamanı olabilir. Böyle günlerin artması karşı tarafın en çok istediği şeylerden biri olacaktır.

Balık Burcu Günlük Yorumu

Duygularınızın stratejilerinizi hiçbir şekilde etkilemesine izin vermeyin. İşi duygularla karıştırmak sadece süper casuslar içindir! Duygularınızı yakından kontrol edin ve kendinizi zarara sokmayın. İş amaçlı bir seyahate çıkmanız olasıdır. Ancak ailenizi bu aralar ihmal ettiğinizi düşünebilirsiniz. Bu sebeple onları da yanınıza almak akıllıca bir çözüm olabilir. Bir taş ile iki kuş!

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı