BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 31.07.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Sosyal yaşantınızda yoğunluğun söz konusu olduğu bir gün. Arkadaşlarınızı aramak isteyeceksiniz. Hareketli yapınıza uygun bir gün geçirmek için şans sizden yana olacak. Çekiciliğinizi yaratma gücünüzle birleştirdiğiniz zaman, sevdiklerinizi kazanabilirsiniz. 

31/07/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Ay’ın konumu; çevre ile olan ilişkilerinizde duygusallık kefesinin ağır basmasına neden olacak. Özgür iş ilişkilerinizden yana olduğunuz için, ortak çalıştığınız kişilerin aşırı müdahaleci tavırlarına gelemiyorsunuz. Ama yine de sizi bir şekilde yönlendirmek isteyebilirler.

31/07/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Bugün, ailevi konular üzerinde odaklaşabilirsiniz. Onların duygusal problemleri sizi rahatsız edebilir. Bugün, içsel sesinizin doğrultularında hareket ederken, başlangıçlar yerine, yarım kalan işlerinizi tamamlamalısınız.

31/07/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Bugün, kendinizi sorguluyor ve yeni iş fırsatları yaratmak istiyorsunuz. Beklentilerinizin yoğun olduğu bir gün. Karamsarlık duygusundan bir an önce kurtulmalı ve kendinizi yeniden yönlendirmelisiniz. Çevrenizdeki güçlü dostlarınızın size sağlayacağı avantajlar gündemde.

31/07/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Yaşamınızla ilgili olumlu çıkış yapmak üzeresiniz. Mesleki başarılarınızı arttırma çabası içinde olmanız, herkesin dikkatini çekiyor. Bugün, görüştüğünüz kişiler üzerinde olumlu bir etki bırakmanız sizi her anlamda mutlu edecek.

 31/07/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Kendiniz her zamankinden farklı hissediyorsunuz. Ay’ın bulunduğu konum, ruhunuzda fırtınalar yaratıyor ve dinginlik savaşları veriyorsunuz. Özgürlük duygularınızın sesini dinleyip, artık beklentilerinizi gündeme getirmelisiniz.

31/07/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Katılacağınız toplantılarda eski dostlukların konuşulduğu ortamlarda nostaljik duygular yaşayabilirsiniz. Bugün bazı konularda partnerinizin de, fikirleri söz konusu olacaktır. Çatışma içine girmeden sonuca gitmeyi denemelisiniz.

 31/07/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Yaşam kalitenizi arttırma konusunda yapacağınız çalışmalar sizi olumlu etkileyecek ve kendinizi rahat hissedeceksiniz. Eğlenceli gezi programları gündeme gelecek. Bugün, hayallerinizi arkadaşlarınızla paylaşmak isteyebilirsiniz.

31/07/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Arkadaş çevrenizde yapıcı ve yaratıcı davranarak istediğiniz şartların kendiliğinden oluşmasını sağlıyorsunuz. Grup çalışmalarını sevdiğiniz halde, bugün bireysel davranmaktan kendinizi alamayacaksınız. Oysa, üstün nitelikli kişilerden öğrenmeniz gereken çok şey var.

31/07/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman, zaman olayları iki kere düşünmeye çalışın. Akşamüstü kendinizi hafiflemiş hissedeceksiniz. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Moraliniz, sağlığınız her şeyiniz çok mükemmel. Başarınızı devam ettirebilirseniz, gelecekte daha da güzel günler sizi bekliyor. Bir yerden beklediğiniz bir para varsa bugün mutlaka alacaksınız.

 31/07/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Duygusallığın ön planda olduğu bir gündesiniz ve sezgilerinizi çok fazla çalışıyor. Olaylara yorum getirirken, geçmiş tecrübelerinizden faydalanmayı unutmamalısınız. Çevrenizde size karşı özel duyguları olan kişiler var. Karşılıklı güç savaşına girmeden önce, onlara kendilerini anlatma fırsatı vermenizde fayda var. Öğrenme içgüdünüzün fazla olduğu bir gün.

31/07/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

İletişim içinde olduğunuz kişilerin farklı davranış biçimlerinden olumsuz etkilenmek istemiyorsanız, baskıcı düşüncelerden vazgeçmeli ve kişileri olduğu gibi kabul etmelisiniz. Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün ve karşınızdaki kişilerin düşüncelerini kolay hissediyorsunuz.

 31/07/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı