BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 31.05.2014

Umutlarınızın kırılması için hiç de gerekli bir nedeniniz yok. Siz boşuna karamsarlığa kapılıyorsunuz. Her şey çok daha iyi olacak.
Çok insan tanıdığınız için, zaman zaman size gerçekten değer veren, samimi dost olan arkadaşlarınızı ihmal etmek durumunda kalıyorsunuz. Onların bu durum karşısında alındıklarını ve genellikle sıkıntılarını sizi kırmamak için içlerine atarak, paylaşmadıklarını da fark etmiyorsunuz. Belki biraz daha ilgili olabilirsiniz.
Bazen ilişkinizde romantizmi ihmal ettiğinizin bile farkına varmıyorsunuz. Bu akşam sevdiğiniz insanla birlikte mum ışığında ve şarapla hoş zamanlar için çaba harcamalısınız.
Mesleki alanda kendinizi gösterebilirsiniz. Hazırlıklı olun üstleriniz sizinle yakından ilgilenecekler. Kariyer fırsatları önünüze gelebilir
Mesleki yaşantınızdaki yüksek hedeflerinizden vazgeçmek zorunda değilsiniz. Sadece bu amaçları biraz gözden geçirerek, daha ulaşılabilir, gerçekçi bir hale getirmeniz gerekli.
Sevdiğiniz kişiye karşı zaman zaman gergin bir tarzınız oluyor. Bu değişkenliğiniz sevgilinizin kendini belirsizlikte hissetmesine neden oluyor.
Seyahat programları yapmak için ideal bir gündesiniz. Dostlarınızın tavsiyelerine de kulak vermelisiniz. Onların deneyimleri ışık tutabilir.
Cazibeniz bu aralar doruklarda. Etrafınızdaki tüm insanları etkileyebilecek ve kendinize çekebilecek bir potansiyeliniz var. Neden bunu aranızın açık olduğu insanlarla ilişkilerinizi düzeltmek için kullanmayasınız ki?
Sevdiğiniz kişinin kardeşleriyle alakalı bir şey duyabilirsiniz. Duyduğunuz şey sizi önce rahatsız etse de, sonrasında kolaylıkla tolere edebileceksiniz.
Maddi kararlarda kendinize çok güveniyorsunuz. Ama bakalım partneriniz de sizinle ilgili olarak aynı kanaate sahipmi
Pek çok insanla görüşebilir, ortak kararlar alabilir ve birlikte hareket edebilirsiniz. Bu deneyimlerinizde birlikte olduğunuz insanların niyetlerine ve gerçek amaçlarına karşı duyarlı olmaya gayret etmelisiniz.
Tutkularınızın esiriymiş gibi davranmanız artık sizi de rahatsız etmeye başladı değil mi? Hayatta bir birlikteliği besleyen çok çeşitli faktörlerin olduğunu göz ardı etmemelisiniz.
Bazen fazlasıyla değişikliğe ihtiyaç duymanız, çok eşlilik arzusu içinde olmanıza neden oluyor. Eğer yakalanırsanız, çok acı çekebilirsiniz.
Güzel, romantik, duygusal bir güne hazır olmalısınız. Zamanınızı yakınınızdaki insanlarla, özellikle de sevgilinizle geçirecek şekilde planlamalısınız. Bugün sizinle beraber olabilmek onun için çok önemli.
Bugün sevdiğiniz kişiye bir sürpriz yapın ve şaşırtın. Merak etmeyin kaleleriniz düşmez.
Sağlığınızı korumak, daha iyi bir duruma getirmek için bir şeyler yapmalısınız. Bu konudaki duyarlılığınızın meyvesini alacaksınız.
Bir yakınınızın sağlık sorunlarıyla alakadar olmak, hatta onunla doktora ya da hastaneye gitmek durumunda kalabilirsiniz. Ciddi bir şey yok ama, onun rahatsızlığı sizin o ortamlarda bulunmanız, biraz sinirlerinizin gerilmesine neden olabilir.
İlişkinizde yeni bir şey keşfedeceksiniz. Bu sevdiğiniz insanın sizin hayatınızda biraz daha önem kazanmasına, sizin de ona giderek bağlanmanıza neden olacak.
Eğlencenin dozunu kaçırmasanız iyi olur. Gerçi siz de haksız değilsiniz. Stresli günlerden sonra bunu çoktan ve fazlasıyla hak ettiniz.
Yaratıcılığınız o kadar yüksek ki, zengin imaj yeteneğinizi de kullanarak, hayatınızın her alanında, çok hoş, renkli ve enteresan anlar oluşturabilirsiniz.
Tüm duygusallığınıza rağmen, heyecana duyduğunuz ihtiyaç sizi zorluyor. Kontrollü olmanız gerekli.
Ailevi alandaki sorunları bu kadar da büyütmeniz için hiç bir neden yok. Biraz oluruna bırakır, zaman tanırsanız, her şey daha iyi olacak.
Ailece planladığınız gayrimenkul girişiminin ilk adımlarını bugün atabilirsiniz. Maddi problemlerin üstesinden ailenizin desteği ile geleceksiniz. Planlarınızın gerçekleşebileceğini görmek sizi çok mutlu edecek.
Ailenizin ve sevdiğiniz insanın sizden beklentilerini karşılamakta daha dengeli olmalısınız. Bu dengeyi sağlamakta sevdiğinizin size desteği daha çok olabilir.
Kardeşinize ya da bir kuzeninize yardımcı olmanız gerekiyor. Fikirlerinizin onun yaşamını kolaylaştırdığını göreceksiniz.
Oldukça hoş ama çok hareketli olmayan bir gün sizi bekliyor. Sabahtan durgun olan ruh haliniz, gün içinde neşeye kavuşacak. Akşama program yapmalısınız.
Bugün partnerinizle birlikte gideceğiniz ev gezmesinde çok hoş vakit geçirebilirsiniz. Birlikte bir şeyler yapmaktan o da çok keyif alıyor.
Biraz para biriktirebilmek için, daha akıllıca harcama yapmalı, planlı olmalısınız. Bu alanda gerçekten disipline ihtiyacınız var.
Bu aralarda maddi konularda biraz daha dikkatli davranmalısınız. Geleceği düşünerek hareket etmeniz gerekiyor. Aksi takdirde yine sizin problem yaşamanız ve telafisi çok zor durumlarla karşılaşmanız söz konusu olabilir.
Birlikte olduğunuz kişiyle cinsellik üzerine bir takım konuşmalar yapabilirsiniz. Size anlatacağı şeyler şaşırmanıza neden olabilir ama reaksiyonlarınızı açık açık vermekte kontrollü olmalısınız.
Kendinize çeki düzen vermenizin, sizi rahatsız eden sorunları halletmenizin artık zamanı geldi. Fiziksel görünüşünüzle de ilgilenmelisiniz.
Duygusal olarak çok hassas olduğunuz bir gündesiniz. Kırılganlığınız da çok yoğun olduğu için, insanlara ve ilişkilerinize karşı toleransınız normale göre daha düşük. Hemen olumsuz yönden görmeye ve reaksiyon vermeye başlamadan önce iki kere düşünmelisiniz.
Sevgilinize kendinizi, duygularınızı ve düşüncelerinizi çok rahat aktarabilme ve ifade edebilme şansına sahipsiniz. Onun da sizinle aynı duyguları paylaştığını görmek sizi son derece rahatlatacak ve mutlu edecek.
Uyku probleminizi çözmek için karar almalısınız artık. Bu haliniz performans düşüklüğü yaratıyor. Biraz erken yatmayı deneyebilirsiniz.
Hayatınızı bir düzene sokmanız gerekiyor. Birazcık derli toplu olmaya çalışmak, en önce sizin hayatınızın kolaylaşmasını sağlayacak. Gerek gündelik yaşam, gerekse özel hayattaki savrukluğunuz enerji kaybına yol açıyor.
Sevdiğiniz insanın ufak bir sağlık sorunu olduğu ortaya çıkabilir. Fazla önemsenecek bir şey olmadığı halde o buna çok üzülebilir.
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı