BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 30 Pazartesi Eylül 2019

Günlük Burç Yorumları 30 Pazartesi Eylül 2019

 

Koç Burcu Günlük Yorumu

Fikirler bugün kafanda kargaşa yaratıyor olabilir. İyi olan, muhtemelen onları iyi idare edebilecek olmanız. İşte size bir uyarı: ani kararlar almaktan kaçının. Deneyimli insanlar, sağlam bir temel bulmanızda size yardımcı olacaktır. Size yaşlıların danışmanlığına kulak vermenizi öneririz. Yaşamadan deneyim sahibi olabilmenin tek yolu, yaşanmışlıklardan çıkarılmış dersleri dinlemektir.

Boğa Burcu Günlük Yorumu

Şans cebinizde dört yapraklı bir yonca gibi açabilir. Bugün eğitim ile ilgili konularda uzun zamandır istenen başarıyı elde edebilirsiniz – belki de rekabetçi bir sınavın olumlu bir sonucuna şahit olabilirsiniz. Dayanıklılık ve orantı hissi gücünüze gururla gülümseyebilirsiniz. Kariyeriniz boyunca size lazım olacak en önemli iki unsura sahip olduğunuz için kendinizle gurur duymalısınız.

İkizler 22 Mayıs – 21 Haziran

Bekar olanlar tebrikler, aşık olma yolundasınız! Evli çiftlerin ebeveynleri veya çocukları maddi veya başka şekilde önemli kazançlar getirme eğiliminde olabilirler. İş yerinde birkaç değişiklik yapmak isteyebilirsiniz, muhtemelen yeni bir iş stratejisi de geliştirebilirsiniz. Hem özel hayatınızda hem de iş hayatınızda yeni gelişmelerin yaşanacağı bir bölüme sayfanızı çevirebilirsiniz!

Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Bugün, plan program listenizi kesinlikle takip edebilirsiniz. Gününüzü uzaktan izleyen birinin size takacağı lakap “karınca” olacaktır. Ancak, işlerin plana göre ilerlediği o nadir günlerden sadece biri olduğunu unutmayın. İkili ilişkiler ile ilgili görüşlerinizi kendinize saklamanız muhtemeldir ve muhtemelen ne olursa olsun aklınızdakilere ihanet etmeyeceksiniz.

 

Aslan Burcu Günlük Yorumu

Gününüzü en iyi şekilde geçirebilmek için günlük rutininizi yeniden düzenlemeye çalışabilirsiniz. Plan yapmak kolay olsa da, bunları uygulamak ve bunlara bağlı kalmak kendi disiplininiz ve kararlılığınız ile alakalıdır. Muhtemelen sağlık sorunları hakkında daha fazla bilgi sahibi olacak ve diyetinize daha fazla dikkat edeceksiniz. Akşamüzeri ailenizle keyifli bir zaman geçirebilirsiniz.

Başak Burcu Günlük Yorumu

Bugün evde bir iş ve zevk kokteyli var! Partiler sabaha kadar kendini konuşturabilirler. Önemli kararlar alarak başarıya giden doğru rotayı da belirleyebilirsiniz. İnsanlar sizi kendi işlerine dahil ediyorlarsa kazanmaya hazır olsunlar! Çünkü kimsenin gösteremediği düzende çalışmayı ve kimsenin bakamadığı yerden görebilmeyi etraflarında sadece sizde yaşıyor olabilirler.

Terazi Burcu Günlük Yorumu

Meyveyi yemeden belki de zor şartlarda toplamak gerekiyor! Bu önemli dersi hatırlayın ve ne yaparsanız yapın, işinizi bitirmek için fazladan çaba sarf etmeye çalışın. Sonuçlardan endişe etmek yalnızca ilerlemenizi engelleyecektir. Akışa bırakın ve sonuçların size doğru akmasına izin verin. Bazı acil konuları bugün yakın arkadaşınızla görüşmek isteyebilirsiniz.

Akrep Burcu Günlük Yorumu

Günlük çalışma tarzınıza bir tutam yenilik ve yaratıcılık ekleyebilirsiniz. Görevlerinizi yerine getirmek için sağlam bir düzen oluşturmaya çalışabilirsiniz – başka fikirlere çok açık olmasa da değiştirilebilir bir düzen! Kendinizi yeniden canlandırın ve yeni keşfedilen lezzet ve güçle çalışmalarınıza devam edin. Verimliliğinizi optimum seviyeye ayarladığınız an sabit hıza kendinizi ayarlamanız gerekir.

 

Yay Burcu Günlük Yorumu

Bugün sizin için oldukça belirleyici bir gün olabilir. Kafanızda bir köşeye ittiğiniz durumlar, birden bire sizi aldanmaya zorlayabilir. Ancak durumun stoklarını alın ve eylemlerinizin uzun vadeli sonuçlarını önceden değerlendirin. Aksi takdirde zararla oturabilirsiniz. İyi ya da kötü tüm sonuçları üstlenmek zorundasınız. Yaptığınızın her şeyin arkasında durmak ne demek, bugün öğrenebilirsiniz!

Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Olağanüstü becerilerinizi bir profesyonel olarak kanıtlamanın zamanı geldi. Yolunuzu kısaltabilir ve hatta belirlenen hedeflere ulaşmak için çabalarınızı iki katına çıkarabilirsiniz ve tahmininizden çok daha başarılı olabilirsiniz. Aile ve arkadaşların bugün, onlarla mutlu saatler geçirmek için zaman ayırabileceğine sevineceklerdir. Ayrıca onların sizin için dünyayı ifade ettiklerini bilmelerini sağlayabilirsiniz ve ne olursa olsun, ihtiyaç duydukları zaman tam orada olacağınıza emin olabilirler.

Kova Burcu Günlük Yorumu

Bugün ne yaparsanız yapın, hedefinize sağlam bir şekilde odaklanmış olarak kendinizi bulabilirsiniz. Muhtemelen enerjinizi uygun olmayan hiçbir şeye harcamayacak ve böyle bir tutum yolculuğunuzu daha yumuşak ve hızlı hale getirecektir. Günün sonunda, etrafınızdaki herkesi muhteşem performansınızla şaşırtabilirsiniz. Başarının bu kadar yakıştığı ve oturduğu yegane insan siz olabilirsiniz!

Balık Burcu Günlük Yorumu

Bugün tabağınıza taşıyacağınız ilave sorumluluklarla başa çıkmak için geniş omuzlara ihtiyacınız olabilir! İşi bitirecek olsanız da, iyi yapılan bir işin tatmin duygusu, stresinizi azaltmaktan çok daha fazlasını sağlayacaktır. Muhtemelen hoş bir sürpriz, sizi akşam evde bekliyor olacaktır. Bugün hem iş hayatınızın hem de özel hayatınızın zirvesine çıkabilirsiniz.

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı