BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 30.07.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Çevrenizin onaylamayacağı ilişkiler içinde olabilirsiniz. Bugün, alışkanlıklarınızın sizi zorlamasına izin vermek istemiyorsunuz. Sıra dışı düşüncelerin farklı taraflarınızı ortaya çıkarmasına siz bile şaşırabilirsiniz. Maddi konulardaki beklentileriniz doğrultusundaki inisiyatiflerinizi çevrenize hissettirecek ve istediğiniz sonuca ulaşacaksınız.

 30/07/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Karşı tarafın, üzerinizde yoğun duygusallık yaratacağı bir gündesiniz. Sizi kollama ihtiyacı içinde olabilir veya bazı konuları size aktarma noktasında çekingen davranabilir. Bugün, aranızda oluşacak duygusal çekim bazı eski konuları yeniden gündeme getirecektir.

30/07/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Eski dostlarınızla bir araya geleceksiniz. Önünüze farklı fırsatların çıkmasıyla süregelen ilişkileri olanlar için, sürpriz gelişmeler olabilir. İlişkilerinin başında olanlar için, karşı tarafın ani fikir değişimlerine karşı temkinli ve hazırlıklı olmalıdırlar.

30/07/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Yaratıcı düşüncelerinizdeki olumlu performansı iş yaşantınızda olduğu gibi duygusal ilişkilerinize de yansıtabiliyorsunuz. Kendinizi yeni olaylara hazır hissediyor ve karşı cinsle aranızda duygusal bağlarınızı daha güçlendiriyorsunuz. Enerjinizin yüksek olması, sizi farklı kılacak.

 30/07/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Birlikte çalıştığınız kişilerin davranış biçimlerinden hoşlanmayabilirsiniz. Bazı konularda herkesten farklı düşünüyorsunuz. Bugün duygusal bazlı çalışmalar içinde olacak ve yaratıcılığınızı çevrenizle paylaşmak isteyeceksiniz.

30/07/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Meslek yaşantınızla ilgili bazı tereddütler gündeme gelebilir. Değişken ve aceleci tavırlarınız yüzünden fırsat kayıpları yaşayabilirsiniz. Sosyal statünüzü etkileyecek görüşmeler yapacaksınız. Sözlerinizi doğru zamanda kullanmalısınız.

30/07/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Seyahat planları yapmanız gerekirken, siz işleri yavaş almayı tercih ediyorsunuz. Beklentilerinizin sizi oyalamasına izin vermemeli ve yeni yapılanmalar için, zemini oluşturmalısınız. Yaratıcılığınızı kullanacağınız alanları seçerek, motivasyon gücünüzü arttırmalısınız.

 30/07/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Bugün, ailenizin ihtiyaçları karşısında sınırlarınızı zorlayabilirsiniz. Onların problemlerinin canınızı sıkmasını istemiyorsunuz. Mantık ağırlıklı düşüncelerden yola çıkarak, çözümleyici noktaları bulacaksınız. Sezgileriniz çok yoğun. 

30/07/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Düşüncelerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz. Güçlü sezgilerinize güveniyor ve çevrenizdeki olayları irdelemekten hoşlanıyorsunuz. Geçmiş deneyimlerinizden yola çıktığınız zaman, daha az hata yaptığınızı bildiğiniz için kişisel isteklerinizi arka plana atabiliyorsunuz.

30/07/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Tutucu tavrınızdan biraz uzaklaşın. Enerjinizin çoğunu hayatınızda ters giden şeyleri değiştirmek için kullanın. Bu yeniden bir başlangıç yapmaktır. Duygularınızı açığa vurma ihtiyacı hissediyorsunuz. Bunu yaparken yanlış ifadeler kullanmayın. İkiniz arasındaki iletişim dürüst ve samimi. Hiçbir şey aranıza giremez. Paraların tamamen suyunu çektiği bir dönemdesiniz, ama yakın geleceğinizde bol ışık görünüyor. Küçük sağlık şikayetlerinizin nedenlerini öğrenmelisiniz. 

30/07/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

İşinizde yaşadığınız duygusal çekişmelerin nedeni, siz değilsiniz. Yeteneklerinizin sınırlarını iyi biliyorsunuz. Atılımcı ruhunuzla, tatminkar işler peşindesiniz. Bugün, engeller karşısında pes etmemelisiniz. Çevrenizde farklı fikirleri olan kişilerden ilginç tavsiyeler alabilirsiniz. Arkadaşlarınızın tavırları önemli olacak. 

30/07/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendi düşüncelerinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Sabit düşünceler içinde olduğunuz zaman, olaylara dar bir çerçeveden bakıyorsunuz. Yapacağınız konuşmalarda takıntılı davranmaktan vazgeçmelisiniz. Bacak ağrıları olabilir.

30/07/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı