BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 3 Ekim Perşembe 2019

Günlük Burç Yorumları 3 Ekim Perşembe 2019

 

Koç Burcu Günlük Yorumu

Bugün ailenizle birlikte olmak ve kaliteli vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Belki de yakınlarda yaşayan akrabalarınızla görüşmek için bir ufak bir tatile bile çıkabilirsiniz. Aile sizin için çok dile getirmeseniz de oldukça önemlidir. Bu sebeple aileniz mutlu ise siz de mutlu olursunuz. Onlar bu düşkünlüğünüzü bilmiyor olabilir, ama ne önemi var siz biliyorsunuz ya yeter!

Boğa Burcu Günlük Yorumu

Bugün duygularınız mantığınızın önüne geçebilir ve yönetimi ele alabilir. Bugün kısaca duygularınız, duygularınız ve duygularınız tarafından yönlendirilmeniz muhtemeldir. Bugün alınan kararların çoğu akla değil duyguya hitap edebilir. Duyarlılığınız ve duygusallığınızın sizi incitmeye maruz bırakmamasına dikkat etmeniz gerekir. Kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin. Sakin olun ve toparlanmaya bakın. Böylece herkes için sevgi ve sıcaklık deneyimleyebilirsiniz.

İkizler Burcu Günlük Yorumu

En içten duygularınızı sevdiklerinize ve arkadaşlarınıza açığa vurmanın yanı sıra, düşüncelerinizi özelleştirmek için de doğru gün olabilir. Nazik ve kibar doğanız bugün öne çıkacaktır. Sağlık ve diyetin bugün size sorun oluşturmaması bekleniyor. Bu düzene birkaç gün daha sabredebilirseniz, sistemi oturtmanız muhtemeldir. Ancak o birkaç gün nasıl geçer bilemiyoruz!

Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Gününüz engellerle dolu olabilir özellikle etrafınızdaki kadınlara dikkat edin. Kadınlar genelde erkeklere göre daha kıskanç yapıya sahip olabiliyorlar. Küçük konularla ilgili arkadaşlarınız ile anlaşmazlık yaşamanız muhtemeldir. İş yerinde bekleyen çalışmalarınız yoluna girebilir. İyimser olmaya çalışın, gün boyu ihtiyacınız olacak şey tam olarak bu!

 

Aslan Burcu Günlük Yorumu

Her şey bir etiketi ve fiyatı vardır; başarının fiyatı zor iştir. Bugün sizi terletecek işlere yönelmeniz bekleniyor. Hedeflerinize ulaşmak için çok çalışmanız gerektiğini hissedebilirsiniz ve elde ettiğiniz temettüler çabalarınızı haklı göstermeyebilir. Ancak bu endişe ve sıkıntıya neden olmamalıdır. Unutma ki başarı sadece sabırlı olanlara gelir! Ayrıca bugün ortaklık konularında bekleme oyunu oynamak akıllıca olabilir.

Başak Burcu Günlük Yorumu

Yapmanız gereken tek şey, yapmaya niyetlendiğiniz şeye başlamak! Başarısı otomatik olarak kendini aktive edecektir. Bugün hedefe yaklaşmanızı sağlayacak o ilk adımı atabilirsiniz. Finansal işlemler sizin için ödüllendirici olabilir. Ancak, başka konularda gün beklediğiniz kadar heyecan verici olmayabilir. Aklınızdan çıkarmamanız gereken şey, ilk adımdan sonra ikinci adımı atmazsanız yürüyemeyecek olmanız!

Terazi Burcu Günlük Yorumu

Görünüşünüzü ve kişiliğinizi geliştirerek diğer insanları etkilemeye çalışabilirsiniz. Mevcut şartlar altında sevgili olacak yeni bir insana aşık olma şansınız yüksek. Bu özel kişiyle harcanan zaman sizin için unutulmaz olabilir, kısacası havada aşk kokusu var! Günü en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz ancak şu kulağınıza küpe olsun; dış güzellik bir yere kadar, size siz yapan iç güzelliğinizdir.

Akrep Burcu Günlük Yorumu

İnsan kaynakları yöneticisi olarak yeni bir hayranlık uyandırabilirsiniz. İş hayatında gecikmiş finansal borçlar bugün ödenebilir. Günün sonunda, iş ve ev dengeleme şeklinizden memnun kalabilirsiniz. Aslında önemli olan evdekilerin memnun kalması! Onlarda bugünkü performansınızı takdir edebilirler. Darısı diğer günlerin başına!

 

Yay Burcu Günlük Yorumu

İyi ve kötü; yüksek ve alçak günün size sunduğu karmaşık hediyeler bir arada olabilir. Beklenmedik parasal kazanımlarla karşılaşabilirsiniz, ancak ekstra geliri evinizi yenilemek için harcamayı planlayabilirsiniz. Siz hesabını bilen gruba giriyorsunuz, ancak evini yenileme konusu, kendine yatırım gibi düşünüldüğünde gereksiz bir harcama olmaktan çıkar.

Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Ruh haliniz kolay kolay değişmez. Aslında, sinir krizi de geçirmeniz çok zordur. Ancak, bugün o nadir günlerden biri olabilir!. En küçük şeylerden rahatsız olabilir ve kendinizi çok rahatsız hissedebilirsiniz. Ancak bu uzun sürmeyecektir. Günün sonunda enerjik hissedeceğiniz ve risk alan ilk kişi olacağınızı düşünüyoruz. Unutmayın siz başkalarının sahip olmak istediği bir kişiliğe sahipsiniz!

Kova Burcu Günlük Yorumu

Bugün sabahın ilk saatlerinde bütün planlarınız alt üst olmuş gibi görünebilir. Çok geç değil; hala kontrol altına alabildiğiniz durumlar mevcut. Yapmanız gereken tek şey etrafınızdakilere yardım etmek yerine işinize odaklanmak olacaktır. Çünkü kendinize yetecek kadar zamanınız var! Günün ilerleyen saatlerinde, insanlara yardımcı olmadan önce, kendi çıkarlarınıza da dikkat etmeniz gerektiğini farkına varabilirsiniz.

Balık Burcu Günlük Yorumu

Herkes doğanızı biliyor aslında kıskanç bir insan değilsiniz. Ancak bugün birinin ilerlemesinden rahatsızlık duyabilirsiniz. Bunun sıra dışı olduğunu biliyorsunuz ama duygularınızın önüne geçemiyorsunuz. Gün boyunca bu durum hakkında düşünebilirsiniz. Öfke asla sonuç vermez, bu nedenle hedeflerinize ulaşmak için iyi niteliklerinize ve sıkı çalışmalarınıza odaklanmak daha iyi olacaktır.

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı