BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 29 Pazar Eylül 2019

Koç Burcu Günlük Yorumu

İkna edici güçleriniz o kadar kuvvetli ki insanları yapmak istemediklerini yapmaya çok rahat ikna edebilirsiniz. Bugün bu güçler dikkat çekici sonuçlar doğurabilir. Evinizi ve kişiliğinizi iyileştirme ihtiyacının farkındasınız. Bugün, bu yönde bazı somut adımlar atabilirsiniz. Kişisel gelişim kursları ve AVM gezinmeleri yapacaklar listenizde yer alabilir.

Boğa Burcu Günlük Yorumu

İyi şansınız, bugünkü gölgeniz gibi sizi takip edebilir. Öğleden sonra ülke dışından iyi haberler alabilirsiniz. Şansınız yaver gidebilir ve gizli duygularınızı özel birine anlatabilirsiniz. Genel olarak gün boyunca, sorunsuz bir zihin çerçevesine sahip olabilirsiniz. Kendinizce doğru olanı yapmaya ikna ettiğiniz insanlar, gün sonunda size teşekkür edecek olabilirler.

İkizler Burcu Günlük Yorumu

Bugün günlük yaşamın sıkıcılığından ve rutininden kurtulma havasında olabilirsiniz. Çok sayıda monotonluğa ayak uydurmaya çalışmak sizi endişelendiriyor. İşle ilgili faaliyetlerin takibinde ailevi görevlerinizi ihmal edebilirsiniz. İş yerinde ve evde sorumluluklarınız arasında bir denge kurmanız gerekecektir. Aksi takdirde evdeki homurdanmaları akşamüzeri duyabilirsiniz.

Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Bugün itibariyle ün ve şöhret kazanma hayaliniz gerçekleşebilir. Mantıklı bir planlama ile bu görevi başarabilirsiniz. Bu zamana kadarki çabalarınız sonuç verecektir. Sizin hedefiniz sadece tanınmış biri olmak değil, gerçekten tanınmaya değer biri olmaktır. Bu sebeple kendi içsel donanımınızı tamamladığınızdan emin olun. Sonrasında kendinize güven ile beraber şöhretiniz de artacaktır.

 

Aslan Burcu Günlük Yorumu

Bugün neşeli bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Tüm görevleri enerji ve coşku ile tamamlamanız muhtemeldir. Bekleyen görevleri hemen tamamlayabilir ve rutin görevlerinizi erkenden bitirebilirsiniz. Sabahları tüm görevleri hızlı bir şekilde tamamlayabileceğinizi ancak günün daha sonraki yarısında daha ölçülü bir yaklaşım izleyeceğinizi düşünüyoruz. Bu kadar sakinliği siz de hak ediyorsunuz!

Başak Burcu Günlük Yorumu

Aile meselelerinin bugün dikkatinizin çoğunu meşgul edeceğini tahmin ediyoruz. İkna gücünüz ve beklediğiniz destek gereken işleri yapmanıza yardımcı olabilir. Duygusal konular da dikkatinizi gerektirebilir ve bunları pratik bir şekilde halledebilirsiniz. Geceyi eşinizle ilgili samimi konuları tartışarak geçirebilirsiniz. Gün sonunda başınızın ağrıdığını ancak işlerin yoluna girmesi sebebiyle de huzurlu hissedebilirsiniz.

Terazi Burcu Günlük Yorumu

Bugün, birinin dikkatini çekebilmek için elinizdeki her pratik çözümü deneyebilirsiniz. Her durumda, karşı cinsle ilgili mümkün olan en iyi izlenimi veriyorsunuz ve bugün istisna olmayacaktır. Hele ağınıza biri takıldı ise kaçma ihtimali oldukça düşüktür. Bugün bu konuda çabalarınız sonuç verebilir. Akşamları ailenizle birlikte bazı özel anlar geçirmeyi bekleyebilirsiniz. Sürprizli bir son sizi bekliyor olabilir!

Akrep Burcu Günlük Yorumu

Çalışmalarınızı ve taahhütlerinizi bugün yenilenmiş bir gayretle ele alabilirsiniz. Coşkunuz, iş yerinde olduğu gibi bulaşıcı ve ilham verici olacaktır. Kariyer cephesinde, işler günün ilerleyen saatlerinde yüzünüze gülebilir ve elinize bolca fırsat geçebilir. Stres yoğunluğunuz arttığında, sirenler sizin için çalmaya başlayabilir. Zevkinize uygun aktivitelere dalmaya hazır olun!

 

Yay Burcu Günlük Yorumu

Bugün her şey yolunda gidebilir ve işler istediğiniz gibi şekillenebilir. Kendinize normalden çok daha fazla özen göstereceğiniz bir gün sizi bekliyor olabilir. Bugün kendinizi toplumsal bir konu hakkında fikir alış verişi yapabileceğiniz ortamlarda bulabilirsiniz. Sonucunda iki taraflı kazanımlarla günü bitirebilirsiniz. Kısacası harika bir gün, etkili iletişim becerilerinizle mükemmel bir güne dönüşebilir.

Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Zor işler hiçbir zaman iz bırakmadan gitmez ve bugün o zor görevi siz tamamlayabilirsiniz. Patronlarınız, yeteneklerinizi ve şirketin gelişimine katkınızı takdir edebilir. Destekleyici ve işbirlikçi meslektaşlarınız seçtiğiniz yolu izlemenize yardımcı olacaktır. Etrafınızdaki her şey tozpembe gözükse de, bazen sıkılmış ve tatminsiz hissedebilirsiniz. Bu durumunda mevcut işinizi bile değiştirmek isteyebilirsiniz.

Kova Burcu Günlük Yorumu

İşler zorlaştığında, sertleşir! Yüzünde bir gülümsemeyle fırtınada yolunuzu bulabilirsiniz. Sorumluluklarınızı bir taraftan yönetmeye çalışırken, etrafınızdaki herkesi zekâ ve mizahınızla memnun edebilirsiniz. Zorluklarla başa çıkma yeteneğiniz, karakteriniz hakkında çok şey anlatacaktır. Siz güçlü bir karaktersiniz ve bugün de bunu ispat ettiğiniz günlerden biri olabilir!

Balık Burcu Günlük Yorumu

Başkalarına sevgi ve ilgi vermek sizin doğanızda var ve dolayısıyla insanlar da bunun karşılığında size çok düşkün olabilirler. Başkalarına yardım etmek, geçmiş hatalarını unutmak ve affetmek isteyebilirsiniz. Öğleden sonra ailenizle oturup, dikkat etmeniz gereken konular hakkında konuşmanızın tam zamanı olabilir. Kontrolü elden kaybetmemek gerekir, ne demişler; önlem, tedaviden kolaydır!

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı