BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 29.07.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Cinsel enerjinizin güçlü olduğu bir gün. Karşı cinsle aranızda önleyemeyeceğiniz bir çekim gücü gelişebilir. Farklı davranış biçimleriniz, aile içinde bir takım yanlış yansımalara neden olabilir. Maddi konularda hak ettiğiniz kazançları elde edeceksiniz. Sadece ısrarcı tutumunuzdan vazgeçmeli ve acele etmemelisiniz.

 29/07/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Belli hedefleriniz mevcut ve sizin tarzınıza yakın olan kişilerin fikirlerini benimsemekten yanasınız. Çevrenizdeki kişilerin alt yapılarında sistemli bir kişilik yatıyor onlara yansıttığınız eski tecrübeleriniz önem kazanıyor. Ay’ın konumu, sizi bugün daha temkinli yapıyor.

 29/07/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Çalışma hayatınızın duygusal motivasyonunuzla eş değerde olduğu bir gün. Etrafınızdan çabuk etkileniyor ve problemlerinizi yaptığınız işe aksettirebiliyorsunuz. Bugün duygusal kırıklıklara açık bir gününüzdesiniz.

 29/07/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda kuracağınız diyaloglar çok önemli. Baskıcı davranmak istemiyor fakat olayların boyutları sizin davranış biçimlerinizi olumsuz etkileyebiliyor. Bugün, dengelerinizi yitirmeden politik tavırlarınızla durumu idare edeceksiniz.

29/07/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Yakın ilişkilerinizin önem kazandığı, mantıklı ve akıllıca kararlar alacağınız bir gün. Bugün kardeşlerle ilgili projeler gündemde olacak. Onların sorunlarına kökten çözümler bulabilmeniz için gerekli donelere sahip olmanız gerekiyor.

29/07/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Çalışma hayatınızda oldukça tepkilisiniz. Bugün, duygusal konularda bazı çekişmeler söz konusu olacak. Partnerinizle aranızda güç savaşı var. Herkes kendi düşüncelerini savunduğu müddetçe ilişkinizde problemler hiç bitmez.

 29/07/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Disiplin gerektiren işlerde, kendinizi cesurca ortaya koyacak ve gözlemciliğinizi özel bir şekilde aktaracaksınız. Bugün Ay’ın konumu sizi olumlu etkiliyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle duygusal bağlarınızı güçlendirmek isteyeceksiniz.

 29/07/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Yaratıcılığınız hız kazanıyor. Bugün, arkadaşlarınızla sağlam ilişkiler içinde olacaksınız. Olaylara farkı bir şekilde yaklaşıyor ve çabalarınızın boşa gitmesinden hoşlanmıyorsunuz. Aşırı çalışmanız gereken bir gün. Enerjinizi bölmemelisiniz.

29/07/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Dengelerinizin bozulmasına tahammül edemiyorsunuz. Çalışma şartlarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Atılımlar için doğru bir döneme girmiş bulunuyorsunuz. Taleplerinizin istediğiniz gibi gelişmesi için yeni formüllere ihtiyacınız var. Olayların doğru yönde ilerlemesine sevineceksiniz.

 29/07/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Sevdiğinize uymaya çalışın, anlamsız kıskançlıklar ve kaprislerle onu üzmeyin. Onun değerini sonradan anlarsınız. İş hayatınızda yapacağınız yeniliklerle uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Çeşitli yerlerden gelecek irili ufaklı paralarla iyi bir yatırım yapabilirsiniz. Tansiyonunuzu kontrol altında tutmaya çalışın. Tuzlu yiyeceklerden uzak durmak sizin için faydalı.

 29/07/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Birlikte çalıştığınız kişilerin yaratıcı özellikleri motivasyon gücünüzü iki katına çıkarıyor. Engellerle boğuşmak sizin tarzınız. Kendinizi ispat ettiğiniz zaman zaferinizin tadına doyum olmuyor. Bugün Ay’ın konumu, size özel dostluklar sunabilir. Eski dostlarınızın haberlerini almak sizi mutlu edecektir. Duyacağınız dedikodulara aldırmamalısınız.

 29/07/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Maddi konularda istediğiniz sonuçları almanız, uzun zaman alabilir. İsteklerinizde acele etmemeli ve yatırımlarınızı kendi çapınızda irdelemeden sonuca gitmemelisiniz. Bugün, partnerinizin kesin tavırlarından etkileneceksiniz. Her şeyi karşı taraftan bekleyebilirsiniz.

29/07/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı