BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 29.06.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Arkadaş çevrenizde sanatsal olayların gündem kazanacağı bir gün. Kişisel çabalarınızı işinize rahat bir şekilde aktarabileceksiniz. Bugün, çevrenize karşı temkinli ve duyarlı davranıyorsunuz. Görüştüğünüz kişilerin sizden etkilenmelerini sağlamak için çaba göstermemenize karşın, onların size olan ilgileri oldukça yüksek.

 29/06/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Fırtınalarınızın altında yatan mantıklı yapınızı su üstüne çıkarmaktan korkmamalısınız. Duygusal değişimlerinizin size sağlayacağı avantajları doğru bir şekilde değerlendirmelisiniz. Özel konumunuzu zorlamak yerine, çevresel olaylara, kendi iç bünyesinde koordinasyon bir bütünlük getirmelisiniz.Bugün, şansınızı zorlayacaksınız.

 29/06/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Bugün sıra dışı konular ilginizi çekecek fakat sınırlarınızı öyle güzel çizeceksiniz ki, hiç kimse size zarar vermeyecek. Duygularınız atakta fakat sakinsiniz. Maddi konularda elinizden istemediğiniz bir para çıkabilir.

 29/06/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Bugün, satın alma duygunuz belirgin ve maddi konularla ilgili olaylar ön planda. Bazı konularda, gerekli finansı sağlamanız için ince hesaplara ihtiyacınız olacak. Yapacağınız değişiklikleri yaşama geçirirken hayal gücünüzü kullanmalısınız.

29/06/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Cinsel enerjinizin güçlü olduğu bir gün. Karşı cinsle aranızda önleyemeyeceğiniz bir çekim gücü gelişebilir. Farklı davranış biçimleriniz, aile içinde bir takım yanlış yansımalara neden olabilir. Maddi konularda hak ettiğiniz kazançları elde edeceksiniz. Sadece ısrarcı tutumunuzdan vazgeçmeli ve acele etmemelisiniz. 

29/06/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Kendinizi ve çevrenizi sorguluyor ve detaylardan yola çıkarak, kafanızda mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Bugün, her türlü sorunun size gelmesinin nedeni, sizin iş bitirici yönlerinizin kuvvetli olmasından ileri geliyor.

 29/06/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Sizi anlamak kolay değil ve duygusal yapınızı ortaya çıkarmaktan yana değilsiniz. Bugün planlı davranarak geleceğinizle ilgili olumlu hedeflerinizi şimdiden belirlemek zorundasınız. Yanıldığınız konuların tekrar karşınıza çıkmasından hoşlanmıyorsunuz.

 29/06/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Olaylara fazla duygusal yaklaşıyorsunuz. Hayal kırıklığına uğramak istemiyorsanız, sizden saklanan gerçekler konusunda fevri davranmak yerine, beklemeyi yeğlemelisiniz. İlişkilerinizde güvensizlik duygusu içinde hareket ediyorsunuz. Parasal konularla ilgili kısa yolculuklar olabilir.

29/06/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Maddi konularla ilgili planladığınız konuların gündeme gelmesi, sizi bazı yönlerden rahatlatacaktır. Sınırlarınızın genişlemesini istiyorsunuz. Olaylara yaklaşım tarzınız kendinize özgün olmalı. Bugün, birçok bağlayıcı olayların ardı sıra gündeme gelmesiyle, yaşamınıza farklı bir bakış açısı gelecektir.

 29/06/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

İşinizle ilgili hoşnutsuzluk devam diyor. Bulunduğunuz ortamlara çok çabuk uyum sağlamanıza rağmen, farklı aktiviteye ihtiyaç duyuyorsunuz. Biraz daha rahat olun. Bugün, maddi konularda arzuladığınız performans için yardım alacaksınız.

 29/06/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Karşı cinsin üzerinizde etkisi oldukça yüksek. Bugün Ay’ın, karşıt burcunuzda ilerlemesi nedeniyle, partnerinizle birlikte ortak kararlar alabilirsiniz. Enerjilerinizi birleştirerek bir çok güçlüğün üstesinden gelebileceksiniz. Aklınıza gelen her şeyi, yaşama geçirme konusunda acele ediyorsunuz. Küçük hatalar sonradan önem kazanabilir.

 29/06/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Ailenizin vereceği desteklerde, belli kuralların olması size zor gelebilir. Şartlarınızı esnetmekten yanasınız. İçsel dünyanız çok derin ve her olayı farklı boyutlarda inceliyorsunuz. Bugün, çevrenizde üstün kişilikte insanların varlığını hissetmek motivasyon gücünüzü arttıracak. Çevresel çatışmalardan uzak kalmaya çalışmalısınız.

 29/06/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı