BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 28 Cumartesi Eylül 2019

Koç Burcu Günlük Yorumu

Uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşlarınızla buluşmak isteyebilirsiniz ve tahmininizden çok daha fazla eğlenebilirsiniz. Coşkunuz ne yaparsanız yapın içinizde kalacaktır. İkili ilişkilerdeki yaklaşımınız, samimiyet kaynaklıdır. Bu sebeple sizin arkadaşlık bağlarınız çok daha sağlam olur. Gün boyunca özellikle kendinizi eğlendirecek ve enerjinizi yükseltecek davranışlarda bulunabilirsiniz.

Boğa Burcu Günlük Yorumu

Bugün ne yaparsanız yapın, kalbinizi ve ruhunuzu ortaya koyabilirsiniz. Ancak, sonuçların üzerinde dönen kara bulutlar hala orada durabilir. Bu durumun sizi rahatsız etmesine izin vermeyin. Zor işleri gün boyunca sürdürecek donanıma sahipsiniz. Sonunda, karaya mutluluk ve memnuniyet duygusu ile vurabilirsiniz. Bu heyecanlı yolculukta en yakın arkadaşınız sabrınız olmalıdır.

İkizler Burcu Günlük Yorumu

Kişisel beğenilerinizin bugün kararınızı bulanıklaştırmasına izin verebilirsiniz. Bunun olmasına izin vermeyin, yoksa değerli bir arkadaşınızı kaybedebilirsiniz. Ruh eşinizle ya da belki eski sevgilinizle karşılaşma şansınız olabilir. Romantik bir akşam sizi bekliyor olabilir. Ancak bu sevgi bağının sağlamlığını ileri ki zamanlarda ölçme imkanı bulabilirsiniz.

Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Bugün, üstün sosyal ve finansal durumunuzu göstermek isteyebilir ve bunu ara sıra dile getirebilirsiniz. Muhtemelen, ne kadar başarılı olduğunuzla ilgili tüm kibirlenmeleriniz ters sonuç verecektir ve sizin tahmininizden çok daha fazla zarara uğratacaktır. Bununla birlikte günü toparlamak için, sadece eşinize bir ev eşyası satın alırsanız, oldukça tatmin edici bir güne dönüşebilir.

 

Aslan Burcu Günlük Yorumu

Bugünkü kararlarınız sadece doğru değil aynı zamanda gerçekten kararlı olacaktır! Sağlığınızda iyi gelişmelere şahit olabilirsiniz. İş yerinde, işler her zamanki gibi ilerleyecektir. Ancak, bugün daha fazla çalışmaya konsantre olabilirsiniz. Kişisel ilişkilerde bazı küçük argümanlar ortaya çıkabilir. Büyük çatışmalara girmekten kendinizi sakınmanızı öneririz.

Başak Burcu Günlük Yorumu

Büyük bir değişim için bugün kendinizden çıkın ve sevdiklerinizin baktığı yerden olaylara bakmaya çalışın! Kendine güvenmek güzel, ama aşırı güven tamamen farklı bir konu. Başkalarını dinlemek, tavsiyelerini almak ve farklı şeyleri incelemek, sizi ve sevdiklerinizi daha iyi bir dünyaya ulaştıracaktır. Zamanla, sosyal imajınızı yenilemeli ve başkalarının gelişimiyle uyum içinde olmalısınız.

Terazi Burcu Günlük Yorumu

Bugün iş veya eğlence amaçlı seyahatlerde bulunabilirsiniz. Akıllıca çalışmak için yoğun bir gün olabilir ve ailenizle ilgili konulara tam olarak odaklanamayabilirsiniz. Bugün borsada şansınızı deneyebilirsiniz, sizin için şanslı bir gün olabilir. Bazı sorunlar varsa, çeşitli becerileriniz ve geçmiş deneyimleriniz nedeniyle bugün çözülebilir. Bugün size mutluluk ve neşe dolu bir gün diliyoruz.

Akrep Burcu Günlük Yorumu

Bugün sigortalarınız atabilir! Öfke tüm duyu ve duyarlılıkları eritir. Ancak eğer mantık sonunda devreye girerse, gün geçtikçe işler düzelebilir. Daha yumuşak tarafınızı uyandırmanın zamanının gelmiş olabilir. İlerleyen zamanlarda psikolojik olarak ne kadar rahatladığınızı fark edebilirsiniz. Kontrol altına alınmayan sinir, hem kendinize hem de etrafınıza zararlı olacaktır…

 

Yay Burcu Günlük Yorumu

Çalışma bağlılığınız üst vitese geçmeye ayarlanmış. Gözlerinizi açar açmaz kendinizi iş yükü fazlalığına gömülmüş olarak bulabilirsiniz. Ancak gün ilerledikçe işler hafifleyecektir, öğleden sonra bir kahve almak için vakit bulabilirsiniz! Eğlence dolu, heyecan verici bir akşam sizi bekliyor olabilir. Bütün günün yorgunluğunu atmak sizin de hakkınız!

Oğlak Burcu Günlük Yorumu

‘Sağlık zenginliktir’ kavramına kesinlikle inanıyorsunuz. Şu ana kadar çok iyi bir sağlığa sahip oldunuz ve bu bugün de bir sorun oluşturmayacaktır. Mevcut projelerin başarılı bir şekilde tamamlanması çok uzak bir hedef gibi gözüküyor, ancak geç de olsa bir yolunu bulabilirsiniz. İşi zamanında bitiremediğiniz için patronunuz size kızabilir. Hazırlıklı olmanızda fayda var.

Kova Burcu Günlük Yorumu

Bazı kişi ve olaylardan mahrum kalmak sizi maneviyatı aramaya yönlendirebilir. Hayat şartlarında cesurca mücadele etmenin bile manevi bir çaba gerektirdiğini bilmeniz gerekir. Bu deneme süreleri, zorluklarla ve aksiliklerle akıllıca başa çıkabilmek için sabır kazandırabilir. Bu da hayatınız boyunca lazım olacak en büyük öğretidir.

Balık Burcu Günlük Yorumu

Parlak beklentileriniz bugün odaklanmaya karar verdiğiniz yeni girişimleri ne olursa olsun karşılayacağınızı ispatlayabilir. Bugün planlarınızı uygulamak için iyi bir zamanlama olabilir. Kendinizi kısa vadeli parasal kazançlar dışında iyi hissettirecek işleri, örneğin manevi ödüller kazandıran faaliyetler, yürütürken de bulabilirsiniz.

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı