BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 28.06.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Düşüncelerinize akıcılık kazandırmak istiyor ve olayları kendi tarzınıza göre yorumluyorsunuz..Bugün, arkadaşlarınızın size önerecekleri fikirlerden yola çıkarak, kendinize daha çok zaman ayırmalısınız. Çevrenizin sizden beklediği yardımlaşmayı onların istekleri doğrultusunda sağlayacaksınız.

 28/06/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Arkadaşlarınızı yargılamak yerine onların ruhsal yapılarını anlamaya çalışmalısınız. Yaşamınızda önemli olabilecek olayları kendinize çekiyor ve daha sonra şikayet ediyorsunuz. Bugün Ay’ın konumu, bazı değer yargılarınızda esnemeniz gerektiğini söylerken, dostlarınıza şans tanımanızı sağlayabilir. Organizasyon çalışmalarına esnek bakmalısınız.

28/06/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

İşinizle ilgili güçlü bir motivasyon birliğine ihtiyacınız var. Bugün kalabalık ortamlarda bile çevrenizden kopabilirsiniz. Yalnız kalmak istemiyorsanız, biraz daha katılımcı olmayı denemelisiniz. Karşı cins üzerinde etkiniz mükemmel.

 28/06/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Çevrenizin onaylamayacağı ilişkiler içinde olabilirsiniz. Bugün, alışkanlıklarınızın sizi zorlamasına izin vermek istemiyorsunuz. Sıra dışı düşüncelerin farklı taraflarınızı ortaya çıkarmasına siz bile şaşırabilirsiniz. Maddi konulardaki beklentileriniz doğrultusundaki inisiyatiflerinizi çevrenize hissettirecek ve istediğiniz sonuca ulaşacaksınız.

 28/06/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Bugün, iç disiplinin mükemmel gelişecek. Satürn’ün karşıt burcunuzda Ay’la yaptığı açı, duygusal konularda partnerinizle istediğiniz iletişim şartlarını sağlayabileceğinizi gösteriyor. Yaşam kalitenizi yüksek tutmak isteyeceksiniz. İç dengenizi istediğiniz gibi yansıtabileceğiniz ortamlar sizi bekliyor.

28/06/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

İlişkileriniz güçleniyor. İş potansiyelinizin yükselmesi ile birlikte kabınıza sığamayacaksınız. Güçlü kişilerden alacağınız destek iletişim sorunlarınızı çözüyor. Etkili konuşmalarınız nedeniyle karşı cinsin dikkatini çekeceksiniz.  28/06/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Güven duygusunun yarattığı motivasyon gücü, aynı zamanda başarılı olma konusunda size destekleyici bir zemin hazırlıyor. Kendinize güvenmenize rağmen, aile içi ilişkilerinizde, karşılaştığınız problemlerde etkin olamıyorsunuz.

 28/06/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Başarınızı, biraz da iletişim içinde olduğunuz kişilerin mantığına hitap ettiğiniz zaman yakalıyorsunuz. Bugün kazançlarınızı düşünerek hareket edecek ve özel zevkleriniz için para harcamak zorunda kalacaksınız. Şansınız size yardım ediyor.

 28/06/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Yakın geçmişinizi artık düşünmek istemiyorsunuz. Yapacağınız her türlü çalışmalarınızı ileriye dönük planlamalısınız. Eş ve iş ortaklıklarında özgür çalışmaktan yanasınız. Emir almaktan hoşlanmıyorsunuz. Ay’ın bulunduğu konum, düşüncelerinize belli bir felsefe getirerek, sizi olumlu yönde etkileyecek.

28/06/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Çevre ilişkilerine kapalı ve eleştirici davranacağınız bir gün. Aklınıza taktığınız konular üzerinde yoğunlaşmak yerine, çevrenizdeki orijinal olaylara yorum getirmelisiniz. Bugün seyahat planları yapmanız için bazı fırsatlar çıkacak.

 28/06/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Kazançlarınızla ilgili bir planlama içindesiniz.Kaynaklarınızı ve hedeflerinizi tespit ederken, bazı ayrıntıları görmezlikten gelmemelisiniz. Bugün, Ay’ın konumu, yaratıcılığınız konusunda sizi rakipsiz kılıyor. Engellerin sizi yıpratmayacağını biliyorsunuz. Taşlar yerine oturduğu zaman, sizin başarılarınız alkışlanacaktır.

 28/06/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Kendinizi ifade edecek işlerde göstermekten yanasınız. Olayların bazı gelişimleri sizin için farklı bir anlam oluşturacak. Aşkta sağlam ve kalıcı duygularınızı, partnerinizle konuşmanın zamanı geldi. Ortak fikirlerinin üretilmesi için, gerekli şartlara sahipsiniz. Sadece zorlanmalara gelemiyor ve kendinize zaman tanıyorsunuz.

 28/06/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı