BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 27 Cuma Eylül 2019

Koç Burcu Günlük Yorumu

Bugün ev sahibi yeteneklerinizi sergileyebilirsiniz. Gün boyunca özellikle aile üyelerinizle yakın temas içinde kalabilirsiniz. Ancak ihmal edilmiş arkadaşlarınız kendini göstereceklerdir. Onlara da akşamüzeri vakit ayırmanızı tavsiye ederiz. Ne de olsa sevildiği bilmek herkese farklı bir zevk verir! Bugün kendinizi, enerjinizi etrafınızdakilerle bölüşerek artıracağınız bir sistem içerisinde bulabilirsiniz.

Boğa Burcu Günlük Yorumu

Düşüncelerinizin işinizde veya mesleğinizde odaklanmış kalması pek muhtemel değildir. Düşünceleriniz genelde evinize ve aile üyelerinize doğru hareket edebilir! Mesleki katılımınız nedeniyle aile çıkarlarınızı ihmal ettiğiniz gerçeğinin farkındasınız. Çok büyük olasılıkla, aile üyelerinizi yeniden kazanmak ve onlara karşı sevginizi yeniden göstermek için bu günü kullanabilirsiniz.

İkizler Burcu Günlük Yorumu

Yatırım yapmak ya da mücevher, emlak, hisse senedi vb. şeyleri satın almak için iyi bir gün olmayabilir! Bugün yalnızlığı yüksek rakımda hissedebilirsiniz! Muhtemelen geçmişte gerçekleşen olayları düşünerek vakit kaybedebilirsiniz. Şu an bunları düşünmek kendinize hiçbir şey kazandırmayacaktır. Tek yapabileceğiniz şey pişman olduğunuz olayları tekrarlamamak ve gereken dersi çıkarmak olacaktır.

Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Ofisteki entelektüel cesaretiniz size mutlu müjdeler getirecektir. Ofiste iş kültürüne yeni bir görünüm verebilirsiniz. Öğleden sonra yeni anlaşmalara başlamadan önce iki kez düşünmenizi öneririz. Unutmayın, her yönüyle ihtiyatlı olmanın her zaman çok daha iyidir. Kendinizi sağlama aldığınıza emin olduktan sonra işlere çok daha rahat bir şekilde konsantre olabildiğinizi fark edebilirsiniz.

 

Aslan Burcu Günlük Yorumu

Gününüz çok normal bir şekilde başlayabilir. Ancak günün ilerleyen saatlerinde üstünlüğünüzü göstereceğiniz ardışık hareketlerde bulunabilirsiniz. Öğleden sonra meydana gelecek olaylar, meslektaşlarınızın övgüsünü kazanabilir. Bugünü kendinizi geliştirmeye adayabilirsiniz. Bazı zorlu projelere katılmak için etrafınızda bolca ilham toplayabilirsiniz.

Başak Burcu Günlük Yorumu

Aile hasreti çekeceğiz bir gün olabilir. Fiziksel olarak bir yerde olabilirsiniz ancak bu aklınızın da orada olduğu anlamına gelmez! Tüm gün boyunca aile durumlarınız aklınızın bir köşesinde olacaktır. İlişkiler konusunda daha samimi ve gerçekçi olabilmek için çaba sarf edebilirsiniz. Enerji seviyeniz gün sonlarına doğru yükselişe geçebilir. Başınızı yastığa koyduğunuzda her şeyin yoluna girdiğine halen şaşırıyor olmanız muhtemeldir.

Terazi Burcu Günlük Yorumu

Bugün ailenizle ilgili hususları bir kenara bırakarak kendinize daha fazla dikkat edebilirsiniz. Evinizin dekorunu değiştirmek isteyebilir ve bunun için evinize antika eserler veya yeni mobilya satın alabilirsiniz. Bugün dini bir yeri veya tapınağı da ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca yakındaki bir yere kısa bir gezi düzenlemekte planlarınız arasında olabilir. Kısacası çok şey yapmak isteyip hepsini yetiştiremeyeceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz!

Akrep Burcu Günlük Yorumu

Bugün üretken bir ruh hali içerisinde olabilirsiniz. Kardeşlerinizin ve hatta etrafınızdaki insanların da üretici faaliyetlerinde aktif rol oynayabilirsiniz. Çalışmalardaki sıkıntıları çok kolay bir şekilde çözebilirsiniz. Şahsen siz çok iyi birisiniz ve birilerine yardım etmekten de çok hoşlanıyorsunuz. Bugün de yardıma muhtaç birini sevindirme ihtimaliniz oldukça yüksektir.

 

Yay Burcu Günlük Yorumu

Çeşitlilik hayatın baharatıdır ve bu durumu biraz fazla ciddiye alıyor gibi görünüyorsunuz. Bugün, beyin sinyalleriniz sağlık ve kilo kaybından maneviyata kadar rastgele her şeyi seçebilir. Kısacası, düşünceleriniz, pili bitmekte olan bir oyuncak gibi kesik kesik, kafasına göre konuşabilir! Bununla birlikte, tüm bu karışıklıkların ortasında, kasanızdakileri kontrol etmeyi unutmayın, aksi takdirde cebinizde bir delik açabilirsiniz.

Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Sizin için aile önce gelir. Aile üyeleriniz başarınızın temel direkleridir. Güne yüksek bir enerji ile başlayabilirsiniz ve bu enerji gün boyunca devam edebilir. Birilerinin sizden daha çok parası olabilir ancak bu gerçek zenginlik değildir. Refah, fethettiğiniz kalplerin sayısıyla ölçülür. Ve bugün siz gerçek zenginlerden olabilir ve birçok insanın kalbine girebilirsiniz.

Kova Burcu Günlük Yorumu

Çok çalıştınız ve gerçek bir partiyi hak ettiniz! Bazı eski arkadaşlarla takılabilir, onlarla eğlenebilir ve stresinizi azaltabilirsiniz. Aslında zamanınız pek bu kutlama için verimli olmasa da bir yolunu bulabilirsiniz. Kutlama havasındasınız ve sonuç olarak sevdiklerinizi memnun etmek için kendi yolunuzdan çıkabilirsiniz. Çabalarınız boşuna olmayacaktır!

Balık Burcu Günlük Yorumu

Nazik ve cömert doğanız sayesinde tüm gözleri üzerinize çekebilirsiniz. İhtiyacı olan bir arkadaşınıza, gerçek bir dost olduğunuzu kanıtlayabilirsiniz. Vefayı sizden daha iyi bilen birilerini bulmak epey zor olabilirdi. Sizden uzakta yaşayan insanlar da tavsiyenizi talep edebilirler. Tüm gün boyunca başkalarının yeteneklerinizden en iyi şekilde faydalanmalarını sağlayabilirsiniz.

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı