BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 26 Eylül Perşembe 2019

Koç Burcu Günlük Yorumu

Sonunda diyet ve egzersizin bir zorunluluk olduğunu fark ettiniz ve özellikle kendinize iyi bakmanız gerekiyor. Bugün farklı bir şeyler yemek isteyebilirsiniz. Moğol mutfağını mesela hiç denediniz mi? Akşam bu aralar pek ilgilenmediğiniz bazı arkadaşlarınızla dışarı çıkma olasılığınız var. Tüm sohbet onlara ne kadar kararlı olduğunuzu ve artık sağlıklı beslenmeyi hayatınıza oturtacağınızı anlatabilirsiniz.

Boğa Burcu Günlük Yorumu

Mali kazançlar bugün kapınızı çalabilir. Hiç beklemediğiniz yerlerden sağlam gelirler kazanabilirsiniz. Yurt dışında bir arkadaştan iyi haberler alırken mutluluktan uçabilirsiniz. Sevdiğiniz birisine ifade etmediğiniz duygularınız varsa, bugün duygularınızı açmak ve kendinizi ifade etmek için iyi bir gün olabilir. Akşamın mutluluk ve rahatlama vaat ettiğini söyleyebiliriz.

İkizler Burcu Günlük Yorumu

Kişisel eşyalarınızdan bazıları sizin için çok değerlidir. Onları istemeyerek başkalarıyla paylaşmak zorunda kalabilirsiniz. Ancak hafif bir korku yaşamanız muhtemeldir, ya zarar görürse! Ancak özel eşyalarınız ve özel alanınız konusunda net duruşunuzu bozmanız oldukça zor gibi görünüyor. İş alanında da rahat bir ortam için gün boyunca çalışabilirsiniz.

Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Bugün kendinizi şanslı hissediyorsunuz. Ancak sorun şu ki, duygularınızın gerçeklikle bir ilgisi olmayabilir! Dolayısıyla, riskli spekülatif pazarlarda şansınızı denemekle meşgul olabilirsiniz, ama bu ısrarınız nedeniyle uğrayabileceğiniz zararlar gittikçe artabilir. Hiçbir şey yapmamanız ve ailenizle biraz zaman geçirmeniz, evinizde bazı değişiklikler yapmanız veya kendinizi meşgul etmek için bir şeylerle uğraşmanız daha hayrınıza olacaktır. Yani kısacası şanslı hissediyor olsanız bile, şansınızı denemeyin!

 

Aslan Burcu Günlük Yorumu

Zaman, bugün kısa vadede sahip olduğunuz bir şey olabilir! Son derece meşgul olmanız için bütün düzenek kurulmuş gibi görünüyor. Görevler küçük olabilir, ancak bunları yapmanız zamanınızı alacaktır. Muhtemelen, telefonda bir kaç bilgilendirme vererek de işlerinizi sonuçlandırabilirsiniz. Sadece işleri halletme ve elinden gelenin en iyisini yapma yeteneğinin, sizi acil toplantılar düzenlemek ve yürütmek için baş aday haline getirdiğini unutmayın. Kısacası, aşırı yoğun bir gün sizi bekliyor olabilir.

Başak Burcu Günlük Yorumu

Aile meseleleri bugün sizin için önemli olabilir. Düşüncelerinizde her şeyden daha fazla ağırlığa sahip olabilirler. İş bugün kendi halinde ancak iyi gidecektir. Akşamı rahatlayarak ve dinlenerek geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda ibadet yerlerini ziyaret etmek de isteyebilirsiniz. Bugün aile ve iç huzur ağırlıklı, çalışmaların bir adım geride kaldığı bir gün sizi bekliyor olabilir.

Terazi Burcu Günlük Yorumu

Ailenize daha fazla önem verebilir ve bir aile üyesinin sağlığıyla ilgili endişe duyabilirsiniz. Bugün sizi üzecek yakın bir aile üyesinin sağlığıyla ilgili yurt dışından haberler gelebilir. Bugün zihinsel dengenizi koruyun ve bunun da geçeceğini unutmayın. İşler yoluna girdiğinde şükür edeceğiniz birçok şeyin olduğunu fark edebilirsiniz.

Akrep Burcu Günlük Yorumu

Bugün ufak tefek ama sıklıkla rahatsızlanabilirsiniz. İki yönlü bir strateji benimsemeniz gerekebilir; birincisi yaşam tarzınızı değiştirmek ve ikincisi düzenli muayeneler için doktorunuzu ziyaret etmek. Sağlığınız böylelikle düzene girebilir ve istediğiniz yaşam standartlarına ulaşabilirsiniz. Ayrıca spora hayatınız boyunca bir şekilde yer vermeniz gerekecektir.

 

Yay Burcu Günlük Yorumu

Ev dekoru, resimler veya eserler için para harcayabilirsiniz. Devam edin ve evinizi istediğiniz şekle sokana kadar restore edin. Bugün elinizi attığınız her şeyde başarılı olabilirsiniz. İş yeri daha önce hiç bu kadar ilginç bir yer olmamıştı! Planlama ve uygulamalarınız gününüzü oldukça kolaylaştıracaktır. Hiç bu kadar yolunda giden bir iş gününe rastlamamıştınız!

Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Bugün, çevrenizdeki karmaşadan etkilenmemeniz muhtemeldir. Bununla birlikte, içinizdeki duygular, muhakeme gücünüzü bulanıklaştırabilir ve kendinizi biraz kaybolmuş hissetmenize neden olabilir. Ama bu sadece bir geçiş aşaması olacaktır ve kısa sürede şaşkınlıktan çıkmanız muhtemeldir. Hedeflerinize ulaşmak için kendinize gelmeniz gerekecek ve patronlarla olan saygınlığınız, maddi ödülleri kazanmanız için çok önemli bir rol oynayacaktır.

Kova Burcu Günlük Yorumu

Elvis Presley, olmayı hayal ettiğiniz kişi ise, bugün sizin gününüz olabilir! Birilerini etkiliyor olabilirsiniz ve para da akıyor olabilir! Bugün akıllı oynuyorsunuz ve her şey sizin lehinize çalışıyor gibi görünüyor. Kendinize dikkat etmeyi unutmayın, günün ilerleyen saatlerinde işler sandığınız gibi gelişmeyebilir. Her konuda tedbiri elden bırakmamak gerektiğini hatırlayın!

Balık Burcu Günlük Yorumu

Muhtemelen bu sabah yatarken kalkacak ve biriyle konuşmak için can atacaksınız. Ve neden olmasın, bugün tüm cesaretinizi toplayıp, bugüne kadar söyleyemediğiniz şeyleri dile getirme zamanı gelmiş olabilir! Kişisel hayatınızın ön plana çıktığı bir gün sizi bekliyor olabilir. Ve bir süre bu şekilde devam edebilir! İş hayatındaki yoğunluk bir şekilde yoluna sokulabilir ancak özel hayattaki yoğunluk sadece sizin izlediğiniz adımlarla beraber yoluna girecektir.

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı