BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 26.08.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Gücünüzün üstünde bir çalışma temposu içindesiniz. Bugün, planlama yeteneğiniz çok güçlü. İlişkinizde dengelerinizi korumak zorunda kalacaksınız. Verdiğiniz sözleri yerine getirerek, düşüncelerinize rahatlık kazandıracak ve daha sonra diğer işlerinize odaklanacaksınız. 

26/08/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Yaratıcılığınızı mükemmel kullanacağınız bir gün içindesiniz. Ay’ın konumu, aşkta güçlü yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Çevreniz tarafından ilgiyle izlenebilirsiniz. Partneriniz ile olan beraberliğiniz aileniz tarafından desteklenebilir. İlişkilerinizi istediğiniz gibi yönlendireceksiniz.

 26/08/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Duygularınıza yoğunluk verdiğiniz zaman, gün içinde motivasyon dengeniz hemen bozuluyor. Bugün, kişiselliğinizi ve sevdiğiniz kişinin davranışlarını sorgulayabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilere göre daha farklı duygusal bir tablo sergilemeniz, sizi ulaşılmaz bir konuma getiriyor. .

 26/08/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Bir arkadaşınızın sorununa çözümleyici düşünceler geliştirmeniz onu çok sevindirecek. Kendinizi ispat etmeniz gereken konularda geri planda kalmayın. Kalıplaşmış düşüncelerden rahatsız olmanıza rağmen, kurallara karşı gelmeyin.

 26/08/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Bugün estetik duygularınızın güçlü olmasından dolayı seçici davranabilirsiniz. Partnerinizle duygusal çekişmeler yaşayabilirsiniz. Onun, geçmişten etkilenmesine neden olan sorunları ortadan kaldırabilirsiniz. Eklem ağrılarınız olabilir.

26/08/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

İçinizde biriken enerjiyi çevre ilişkilerine de yansıyor. Uzun süredir yarım kalan projelerinizi artık tamamlamalısınız. Aklınıza takılan pürüzler sizi sıkmamalı. Genelde hayli geniş düşünüyorsunuz fakat iş, uygulama aşamasına gelince tereddüt ediyorsunuz..

 26/08/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Bugün, iletişim konusunda son derece başarılı çalışmalar içindesiniz. Çevrenizde gelişen duygusal konulara kafanızı takarak, aktivitenizin hızını düşürmemelisiniz. Yakın dostlarınızın size vereceği destek, motivasyon gücünüzü arttırıyor. 

26/08/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Sevdiğiniz kişiyi mutlu etmek için bazı girişimleriniz var. Ona sürpriz yapabilir ve ilginç bir hediye alabilirsiniz. Kişisel masraflarınızda artış olacak. Ani başlangıçlar için önemli bir gün. Parasal olaylarınız gündem kazanacak.

 26/08/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

İşinizle ilgili sorular kafanızı kurcalıyor. Her an iş sorunlarıyla boğuşmak sizi yoruyor, Fakat sonuç istediğiniz gibi olunca, keyfiniz hemen yerine geliyor. Bugün olaylara daha derin bakmayı isteyeceksiniz. Gücünüzün farkındasınız.

 26/08/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Duygularınızı kontrol altına almanız gereken bir gün. Sevdiğinizin size ilgi göstermediğinden yakınabilirsiniz. Onun sizin hakkınızdaki olumsuz düşünceleri sizin eseriniz. Biraz dengeli davranırsanız her şey düzelecek. Mesleğinizle ilgili bir konuda karar verme aşamasında olabilirsiniz. Ancak, son kararınızı vermeden önce, çevrenizdeki bir dostunuzdan yardım istemeyi unutmayın. Yatırım amaçlı bir girişiminiz nedeniyle oldukça büyük para kaybedebilirsiniz. 

26/08/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Duygularınızı belli ölçülerde yaşamaktan yanasınız. Bugün, özel iletişim konularında istediğiniz her türlü başarıya yakalamak istiyor ve gerekli şartları kendinize uygulamaktan çekinmiyorsunuz. Sanatsal olayları takip etmekten zevk duyacağınız bir gün. Birçok davete katılacak ve kendinizi mutlu hissedeceksiniz.

 26/08/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Siz duygu insanı olmanız rağmen, mantık söz konusu olduğu zaman, herkesten çok daha akıllı kararlar alabiliyorsunuz. Gizemli yapınızın altında güçlü olma isteği var ve bugün Ay’ın bulunduğu konum, arkadaşlık ilişkilerinizi gündeme getiriyor. Fikirlerine ihtiyaç duyacağınız bazı özel dostlarınızı aramak isteyeceksiniz. 

26/08/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı