BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 26.05.2014

Sevgili Koç
Sevdiğiniz uğraşlara daha fazla zaman ayırmanız içinde bulunduğunuz sıkıntılı ve düşünceli halinizden kurtulmanıza yardımcı olabilir. Ailenizden bir kişinin içinde bulunduğu maddi problemler nedeniyle yaşanan bazı anlaşmazlıklar ve huzursuzluklar size de yansıyabilir ve bazı konularda alınacak ortak kararlarla yeni birtakım değişikliklere gidilebilir. Giyiminize ve yemenize dikkat etmelisiniz. Diğer yandan fazla kilolarınız sorun olmaya başlayabilir.



Sevgili Boğa
Uzakta oturan bir yakınınız sizden haber bekliyor. Çevrenizdeki insanlara karşı ısrarlı bir tutum içine girmeniz yakınlarınızla olan ilişkilerinizde gerilime yol açabilir. Bu gün kendinizi enerjik ve dinlenmiş hissedeceksiniz. Değişik uğraşlarla ilgilenebileceğiniz, verimli bir gün. Sevdikleriniz tarafından aranacak hatta ziyaret edileceksiniz. İlgi duyduğunuz kişi de sizden haber bekliyor. Onu aramaktan çekinmeyin.



Sevgili İkizler
İşinizle ilgili gerilimli konuları özel hayatınıza taşımanız eşiniz veya sevgilinizle aranızda problemlerin çıkmasına sebep olabilir. Bu tür sorunlarınız yüzünden ilişkiniz çıkmaza girebilir. Yoğun çalışma temposuna bir süre ara verip ortam değiştirmeye ihtiyacınız olabilir. Eğer siz bir erkekseniz, hayatınızda bazı küçük değişiklikler olabilir. Sevdiğiniz kişiden duyacağınız hoş sözler sizi mutlu edecek.



Sevgili Yengeç
Sıkıcı ve yalnız bir gün geçirmeniz olasıdır. Bunu kendinize dert edeceğinize elinizde biriken işlerle ilgilenmeniz veya bazı dostlarınızın sizden istediği ve kurtulmanıza imkan olmayan angaryalarla ilgilenmeniz önümüzdeki günler için size zaman kazandırabilir. Günlük rutin ve fiziksel aktiviteler kafanızın rahatlamasına sebep olabilir. İşinizle ilgili memnuniyetsizlikleriniz olabilir. Biraz daha sabredin.



Sevgili Aslan
Bu gün en doğru kararı verebilirsiniz. İçinde olduğunuz sorunlara beklenmedik çözümler gelebilir ve insanlar size hiç hesapta olmayan kolaylıklar yapabilirler. Sorunlarınızın çözümü için bildik yerlerde çok yeni kimseler aramalısınız. Bu gün bazı sosyal aktiviteler içinde bulunmanız gerekebilir. Özellikle bir arkadaşınızın ziyaret edilmesi ya da bir kutlamada bulunmak gibi işler çıkabilir. Günü oldukça aktif geçireceksiniz.



Sevgili Başak
Yoğun bir gün sizi beklemektedir. Bu gün sizin tahmininizden daha karışık ve yorucu olacaktır. Bu kadar şey arasında sizden haber bekleyenler için zaman ayırmanız zor olmakla beraber bunu yapmalısınız. Aksi takdirde birileri hakkınızda olumsuz düşünmeye başlayacak. Karlı zannettiğiniz şeylere para yatırmak için hemen harekete geçmeniz hatalı olur. İstediğiniz şeyleri bir kaç gün sonra çok daha uygun şartlar altında yapabilirsiniz.



Sevgili Terazi
Bir haber üzerine aşırı telaşlı davranışlara girmeniz olasıdır. Fazla acele etmeniz gereken bir durum yok ve sakin davransanız da bir şeyi kaçıracak değilsiniz. Bu yüzden kendinizi frenlemeli ve soğukkanlı düşünmelisiniz. İstediğinizi elde etme ihtimali yüksektir. Kafanızda çılgınca planlar olabilir. Bunları yürürlüğe koymak ve hele de otorite konumundaki kimselere açmak için henüz çok erken.



Sevgili Akrep
Birçok konuyu anlayabilme zorluğuna sahipsiniz. Gereksiz sorularla çevrenizi bezdirmekten kaçının. Biraz düşünürseniz anlayamayacağınız konu yok. Siz sadece geçici bir kafa tembelliğinden dolayı anlayışsızlaşıyorsunuz. Gereken teşebbüsleri yapmak size kalmış bir şey. Bu gün insiyatifi ele almalı ve isteklerinizi çekinmeden ortaya koymalısınız. Bunu yaparsanız işlerin kolaylaştığını göreceksiniz.



Sevgili Yay
Bu gün yalnızlık duygusu hoş olmayan psikolojiye girmenize sebep olabilir. Yakın dostlarınızı, sevdiğiniz kimseleri çağırarak veya giderek kendi çevrenizde bulunmalısınız. Her şeye yeni bir moral ve görüş açısıyla bakın. Hala kafanızı kurcalayan bir şeyler varsa onları eşiniz, sevgiliniz ya da yakın dostlarınızla tartışmalısınız. Bunu yaparsanız endişelenecek bir durum olmadığını daha iyi görebilirsiniz.



Sevgili Oğlak
Karşı cins ilişkileriniz tehlikeli sularda seyrediyor. Yakınlaşma eğiliminde olduğunuz insanlar sizin ayarınızda kimseler olmadıkları gibi size bir şekilde zarar da verebilirler. Karşı cins ilişkilerinizde devamlı taviz vermeniz yüzünden karşınızdaki kimseyi iyice şımartmış da olabilirsiniz. Artık sizin de güçlü bir kişiliğinizin olduğunu ortaya koymanızın zamanı geldi de geçiyor bile…



Sevgili Kova
Çevrenizdeki kimselerin haklı talepleri bile size aşırı gibi görünebilir. Fazla sorun çıkartsanız da eninde sonunda onlara uymak zorunda kalacaksınız. Haklı olduklarını da düşünerek çabuk uyum göstermeniz size zaman kazandırır. Ama merak etmeyin yarından itibaren bu durumdan kurtuluyorsunuz. Beklemediğiniz bir hediye hayatınıza mutluluk getirebilir. Unutulduğunuzu zannettiğiniz durumların hiç de sizin zannettiğiniz gibi olmadığını göreceksiniz.



Sevgili Balık
Bir süre çevreden uzak kalmanızda ve kendinizi toplamanızda fayda var. Her zaman başkalarını düşünerek davranmak kolay olmayabilir. Kendi kendinize olmanız ve kafanızdaki stresleri yalnızlıkla atmanız en kolay çözümdür. Önümüzdeki günlerde görüşmeyi ve şu veya bu şekilde bir ilişkinizin olmasını planladığınız kimseleri teker teker bu günden aramalısınız. Bu sizi daha ciddiye almalarına neden olacaktır.
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı