BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 26.02.2014

26 Şubat 2014 Çarşamba KOÇ Burcu Yorumu
Bugün sağlıklı yaşam konusu gündeme gelebilir ve bir çok diyet çeşitlerini gözden geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla paslaşmanız gereken konular söz konusu. Bulunduğunuz ortamlarda aktif çalışmalarınızla dikkat çekeceksiniz. Sadece kendi fikirlerinizin doğruluğuna inanıyor ve yaptığınız her şeyin arkasında duruyorsunuz.

26 Şubat 2014 Çarşamba BOĞA Burcu Yorumu
Bugün, her zamankinden çok daha fazla çalışmak zorunda kalacaksınız. Bir çok kısa yolculuk söz konusu olabilir. Görüşeceğiniz kişileri fikirlerinizle etkilemeniz çok kolay olacak ve onlardan ileriye yönelik sözler alabilirsiniz. Güven duygusunun önemli olduğunu çevrenize göstermelisiniz.

26 Şubat 2014 Çarşamba İKİZLER Burcu Yorumu
Bugün sözleriniz anlamlı ve güzel. Yaşadığınız olayları belli bir dengede tutmaya çalışıyor olmanız sizi yorabilir fakat elde edeceğiniz başarı buna değecektir. İyi niyetli davranışlarınız çevreniz tarafından ilgiyle izleniyor. Yapacağınız aktivitelere partnerinizin de katkıları olabilir. Çocukları ilgilendiren eğlenceli olaylar gündeme gelecektir.

26 Şubat 2014 Çarşamba YENGEÇ Burcu Yorumu
Kuruntulu yapınızı daha da arttıracak, duygusal olaylar gündeme gelecektir. Araştırmayı seviyor ve yeni şeyler keşfetmeye bayılıyorsunuz. Bugün zihinsel aktiviteniz yüksek seyrediyor. Kombinasyon burcunuz Balık’ta yer alan Merkür sayesinde, akıcı ve hızlı düşünüyor ve ikili ilişkilerinize farklı yorum getiriyorsunuz.

26 Şubat 2014 Çarşamba ASLAN Burcu Yorumu
Maddi konularda yaratıcılığınızı kullanarak çevrenizde oluşan şartları akıllıca değerlendireceksiniz. Bugün, size sunulacak olan konulara kayıtsız kalmak istemeyebilirsiniz. Özellikle partnerinizin olanakları sizin için belirleyici bir durum olacaktır. Duygusal davranmamalı ve yaklaşımlarınız mantıksal olmalıdır.

26 Şubat 2014 Çarşamba BAŞAK Burcu Yorumu
Kişisel değerlerinizin farkında oluşunuzdan dolayı, çevrenizde tepki oluşturacak olayları kendinize çekiyor ve sonrada kendinizi mutsuz ediyorsunuz. Kendinizi ve etrafınızı yargılamaktan vazgeçin ve her şeyi olduğu gibi kabul etmesini öğrenin. Bugün Ay’ın konumundan dolayı oldukça huzursuzsunuz.

26 Şubat 2014 Çarşamba TERAZİ Burcu Yorumu
Güne keyifsiz başlasanız bile, akşam saatlerinde daha mutlu olacağınız olaylar gündeme gelecektir. Arkadaşlarınızdan alacağınız teklifleri reddetmeden önce düşünmeli ve hızlı karar vermemelisiniz. Bazı konularda partnerinizin de fikirleri söz konusu olacaktır. Karşılıklı çatışma içine girmeden sonuca ulaşmayı denemelisiniz.

26 Şubat 2014 Çarşamba AKREP Burcu Yorumu
Derin ve araştırmacı yapınızı daha da derinleştirme ihtiyacı içindesiniz. Bugün ele aldığınız her konuyu irdelemekten yorulabilirsiniz. Arkadaşlarınız bazı önemli sorunlarını sizinle paylaşmak isteyeceklerdir. Onlara vereceğiniz her türlü öğütlerde aşırıya kaçabilirsiniz. Özgürlüklerine yorum getirmezseniz, sonuç olumlu olacaktır.

26 Şubat 2014 Çarşamba YAY Burcu Yorumu
Siz her zaman doğal olmaktan yanasınız. Bugün, arkadaşlarınızla birlikte ortak çalışmalar içinde olmak isteyebilirsiniz. Mesleki anlamda başarınızı, çevresel destekleri olumlu bir şekilde kullanmakla sağlıyorsunuz. Son günlerde dostlarınızın size aşırı bir şekilde yüklenmelerine izin vermemeli ve olaylara hakim olmalısınız.

26 Şubat 2014 Çarşamba OĞLAK Burcu Yorumu
Her şeyi mantık süzgecinden geçirdiğiniz için, hata yapma olasılığınız son derece zayıf. Mars burcunuzda ilerlerken, enerjini daha da arttırıyor. Hızlı hareket ederken, önemli olan detayları gözden kaçırabilirsiniz. Ay’ın bulunduğu konum, karamsar olmanıza neden olabilir. Bugün, özellikle gezip dolaşmayı denemelisiniz.

26 Şubat 2014 Çarşamba KOVA Burcu Yorumu
Aşk konusunda acele karar vermemelisiniz. Duygusal sezgilerinizin yoğun olmasına karşın, acele verilmiş kararlar size yanıltabilir. Kariyerinizle ilgili yeni bir dönem başlamak üzere ve sevdiğiniz işi yaptığınız zaman mutlu oluyorsunuz.

26 Şubat 2014 Çarşamba BALIK Burcu Yorumu
Karşınıza çıkan kişilerden etkilenmemeyi öğrenmelisiniz. Bugün katılacağınız toplantılarda sizi yönlendirmeye çalışacak kişiler olacaktır. Yapacağınız tek şey, onları nezaket dahilinde dinlemek ve daha sonra yapmanız gereken şeylere karar vermek olmalı. Değişen şartlar kafanızı karıştırabilir ve siz her zamanki gibi kendinize güveniyorsunuz.

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı