BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 25.12.2013

25 ARALIK ÇARŞAMBA BURÇ YORUMLARI

Tüm Burçların Günlük Burç Günlük Burç yorumları

KOÇ BURCU: Hırslarınız konusunda kendinize söz geçiremiyorsunuz. Aşırıya kaçmadan yaşamınızı yönlendirmek sizi çok şey kazandıracaktır. İşlek zekanızı istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz.Bugün, her türlü olumlu şartlar sizden yana gelişiyor. Karşınızdaki kişilerin sizi anlamaları mümkün değil. Bugün, sizin için önem taşıyan arkadaşlarınızla konuşma ihtiyacı içindesiniz.

BOĞA BURCU: Yönetici gezegeniniz Venüs oğlak’ta retro yapıyor.. Duygusal konularda inatçı davranıyorsunuz. Dengelerinizi bozmak istemiyorsanız, isteklerinize bir gem vurmalı ve partnerinizle olan ilişkilerinize belli bir düzen getirmelisiniz. Bugün, içsel sesiniz çok önemli olacak. Ay’ın bulunduğu konum, sizi olumsuz etkiliyor.

İKİZLER BURCU: Sınırlarınızı genişletmek istiyorsunuz. Kariyerinizle ilgili yeni gelişmeler söz konusu olacak. Maddesel konulara takıntılı olmak istemiyorsunuz. Kişisel güvenliğiniz için, parasal problemlerle uğraşmak canınızı sıkabilir. Kuşkucu yönlerinizden kurtulmalısınız. Savunduğunuz konulardan taviz vermekten hoşlanmıyorsunuz.

YENGEÇ BURCU: Hayallerinizin altında yatan gerçek nedenlerle baş etmesini öğreniyorsunuz.. Enerjinizi daha belirgin bir şekilde ortaya koyuyorsunuz. Mesleki ilişkileriniz başarılı bir şekilde ortaya koyarken, inatçı yapınız bir kez daha vurgulayacaksınız. Özellikle iş yaşamınızda yenilikler gerekebilir fakat sizin bu olaylara tepkili davranmaktan çok, ılımlı yaklaşmalısınız.

ASLAN BURCU: Beklemeyi bilmediğiniz için, bi çok iş fırsatlarını kaçırıyorsunuz. Çevrenizdeki güçlü kişilerle kuracağınız bağlantıların önemli olduğu bir gün. Özellikle bugün, aile bireyleri ile yapacağınız bazı konuşmalarda, farklı konuları tartışabilirsiniz. Onlar için, odak noktası olan konuları görmezlikten gelmemelisiniz. Size güveniyorlar.

BAŞAK BURCU: Hedefleriniz konusunda duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Duygularınızda yaşadığınız değişimleri, çevrenizle paylaşmak isteyebilirsiniz. İdealleriniz doğrultusunda hareket ediyor ve takıntılı olduğunuz konularda taviz vermek istemiyorsunuz. Yeni başlangıçlar konusunda kendinizi baskı altında hissediyorsunuz.

TERAZİ BURCU: Venüs retro yaparken, duygusal davranmamaya çalışmalısınız. ve olayların altındaki gerçek nedenlerin üzerinde durmalısınız. İçsel sıkıntılarınızın tek nedeni, çevrenizin problemlerine çözüm üretmekten yorulmanızdır. Bugün sadece kendi arzularınızın ön planda olacağı işler yapmak isteyeceksiniz.

AKREP BURCU: Bugün Ay’ın konumu, işinizle ilgili değer yargılarınızda tutucu davrandığınız zaman, başarılarınız daha da gecikebileceğinizi söylüyor. Koşullarınızı zorladığınız zaman hedeflerinize daha hızlı yaklaşıyorsunuz. Bugün, isteklerinizde önleyemediğinizi tutkuların esiri olabilirsiniz. .. Hep kendinizi haklı görmeniz, sevdiğiniz kişinin de yaşamını zorlaştırıyor.

YAY BURCU: Bugün çok fazla meraklısınız. Olayları detayları ile inceleyip sonuç çıkarmaya çalışıyorsunuz. . Güçlü sezgilerinize güveniyor ve çevrenizdeki olayları irdelemekten hoşlanıyorsunuz. İşinizle ilgili enerjinizin yükseldiğini görecek ve karşınızdaki kişilere arzuladığınız şekilde karşı durabileceksiniz. Düşüncelerinizin onaylanması ile, hedefleriniz belli bir aktiflik kazanacak.

OĞLAK BURCU: Çevrenizde sizden yaşı daha büyük kişilerin bazı desteğini üzerinizde hissedecek ve kendinizi rahatlatacaksınız. Yapmayı planladığınız konularda yaratıcılığınızı engellemeyin. Maddi konularda girişimciliğinizi engelleyen gizli kuşkularınız var. Bugün, duygusal konularda bazı çekişmeler söz konusu olacak. Ketum davranmayı tercih edebilirsiniz.

KOVA BURCU: İsteklerinizin anında gerçekleştirmek istiyorsunuz. Başlangıçların sizi ürkütmesinin nedeni her şeyi denetimden geçirmek istediğiniz için oluyor. Olumsuzluklar karşısında pes etmemeli ve karşınızdaki kişilerin gerçek niyetlerini anlamalısınız. Yatırım konusunda kararlı adımlarınız mevcut. Oturduğunuz mekanı değiştirme veya yenileme söz konusu olacak.

BALIK BURCU: Jüpiter’den önemli destek alıyorsunuz. Güçlü pozisyonlara gelmeniz için, gerekli tüm donelere sahipsiniz. Sadece sabırlı olmalı ve fikir değiştirmemelisiniz. Jüpiter sosyal evinizde ilerlerken, kişisel hırslarınızı da ön plana çıkarıyor. Yoğun işlerin sizi kuşattığını görmek, temponuzu arttırmanıza neden olacak. Bugün, kendinizi dingin hissedeceksiniz.

Astrolog Filiz Özkol – Sabah

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı