BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 25.07.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Geçmişten ders almasını bilen ender kişilerden birisiniz. Bugün, dengeli ortamları tercih ederek seviyeli sohbetlerde bulunmayı istiyorsunuz. Karşıt düşüncelerin verdiği sıkıntılar yüzünden iş potansiyeliniz düşüyor ve kendinizi mutsuz hissediyorsunuz. Maddi konularda güven arayışınız sürüyor ve beklemekten sıkıldınız.

 25/07/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Bugün, çevresel koşulların olumlu etkileri sizden yana. Terazi Burcunda kümeleşen olumlu gezegenler; özgürlük sınırlarınız aşarak, kendinizi daha da iyi ifade edeceğiniz koşulları sunuyor. Yapacağınız işler, şimdiye kadar yaptığınız işlere göre daha fazla efor sarf etmenizi gerektirecek. Yeter ki eski hatalarınızı yeniden gündeme getirmeyin.

 25/07/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Yaratıcılığınızı kullanmak için fırsatları akıllıca değerlendirmelisiniz. Yakın ilişkilerinizde pozitif davrandığınız zaman kendinizi huzurlu ve mutlu hissediyorsunuz. Bugün, iletişim konusunda oldukça şanlısınız.

25/07/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Karşılıklı duyguların çatışacağı bir gün. Bugün elde edeceğiniz haklarınızla karşı tarafın size sunacağı şartlar arasında yanlış dengeler söz konusu olacak. Siz kendi düşüncelerinizden yola çıkarak, etrafınıza kapalı bir duvar örebilirsiniz. İlgilendiğiniz konuların farklı yorumlanması canınızın sıkılmasına neden olacaktır. İlişkilerinizi gözden geçirmelisiniz.

 25/07/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Bugün, çevrenize karşı sevecen ve anaç duygular içindesiniz.Arkadaşlarınızın her türlü sorunlarına çare bulma çabası içinde olacaksınız. Dostlar arası kırgınlıklara aracılık yapabilirsiniz. Uzun sürecek yakınlıklara tanık olacaksınız.

25/07/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Zeka kapasiteniz oldukça yüksek seyrediyor. Dikkat çekici bir performans sergiliyorsunuz. Bugün yeni fırsatlar söz konusu olabilir fakat görünen değerlerin ötesinde, sizi işin daha farklı boyutları daha çok ilgilendiriyor.

 25/07/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Bugün birçok zincirleme olay karşınıza çıkabilir. Yapacağınız tek şey; size zarar vermeyecek olayları arka plana atarak, kafanızı işgal eden sorunlara çözüm getirmek olmalıdır. Aile toplantılarına katılabilirsiniz. Sakin olmaya özen gösterin.

 25/07/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Bugün her zamankinden çok daha fazla çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili ruhsal problemler yaşamak istemiyorsanız, olayları gereğinden fazla irdelemeyin. Birlikte çalıştığınız kişilerin duygusal yaklaşımlarına ihtiyaç duyacaksınız.

25/07/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Kişisel enerjinize her zaman güveniyorsunuz. Bugün, bir çok atılımlarınızı gerçekleştirmek bulunduğunuz şartları zorlayacaksınız. Çok yönlü düşündüğünüz için araştırma yeteneğinizi ön plana çıkaracak yeni konular peşindesiniz. Anlaşılmamak, en büyük probleminiz.

25/07/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Sevgilinizle ilişkinizde biraz gerilim yaşayabilirsiniz. Sesinizi çıkarmadan gelişmeleri beklemek sizin yararınıza olacak. Günlük ilişkilerinizde tahriklere çok çabuk kapılmanız olası. Ayrıca size karşı olumsuz hisler besleyen birisinin açık saldırılara geçmesini de bekleyebilirsiniz. Düşüncelerinizi bu konulara ve kendi özel dertlerinize gereğinden fazla odaklamanız tehlikeli olabilir. Parasal konulara yönelik çalışmalarınız yoğunlaşacak. Son günlerde perhizinizi ihmal etmeye başladınız. 25/07/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Yeteneklerinizi mantık çerçevesi içinde, kurgulamayı iyi biliyorsunuz. Bugün, ele aldığınız konuları istediğiniz gibi şekillendireceksiniz. Sosyal yönünüzün güçlü kılan ortamlarda mesleki başarınızı perçinlemek adına yeni başlangıçlar yapmak isteyeceksiniz. Görüşeceğiniz kişiler üzerinde olumlu etkiler bırakıyorsunuz.

 25/07/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Bugün, kendinizle ilgili kişisel sorunlarınızı irdeleyeceksiniz. Yaşamı sorgulayabilir ve geleceğinizle ilgili kaygılarınızı gündeme getirebilirsiniz. Bu geçici bir durum olmasına rağmen yaratıcı yönünüze zarar verebilir. Paylaşım ve karşılıklı duygu alış verişlerinizin önemli olduğunu bir kez daha vurguluyoruz.

 25/07/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı