BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 25.05.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Kendinizi denetlemekten vazgeçin ve duygusal konularda esnek olmayı deneyin. Her an tetikte olmak, sinirlerinizi geriyor. İnatçı yapınızı bilenler, bu konuda size farklı yorumlar getirebilir. Kariyerinizle ilgili beklentileriniz var. Fakat engellemelerle karşılaşmanız moralinizi bozmamalı.

 25/05/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

İş yaşantınızda belirgin bir canlılık mevcut. Düşüncelerinizi gizleme ve planlarınızı saklama gereği duyacaksınız. Karşılıklı görüşmelerin yapılacağı bir gün. Amaçlarınız doğrusunda hareket etmek istiyor ve temkinli davranmak gereği duyuyor, fakat yine de ikilem yaşıyorsunuz.

25/05/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Çalıştığınız iş kolunuzda yada birlikte çalıştığınız insanlarla alakalı konularda sıkıntınız olabilir. İşinizi zamanında yetiştirememek, patronlarınızın üzerinizdeki baskısı, iş kolunun size uymaması gibi problemler bugün gerginliğe neden olabilir. İşinize duyduğunuz güvensizlik, sağlığınızla ilgili korkularınız bugün sizi tedirgin edebilir. Sindirim sorunları yada başağrıları, gergin konuşmalar da günün etkileri olarak görülür. Bugün, çevrenizdeki insanların fırsatçı kişilikleri sizi tedirgin edebilir. Bir yandan değişim yaşamak isterken bunu gerçekleştirememek, bir yandan kaybederim korkusuyla işinize dört elle sarılmak gibi karmaşık etkiler yaşayabilirsiniz. Reddedilmekten, yaralanmaktan yada cezalandırılmaktan korkabilir, kimi anlarda kaprisli, alıngan ve sağı solu belli olmayan tarzda davranabilirsiniz. Gerginlikler sizi daha fazla huzursuz edeceği için, sakin olmanızı ve sağlığınızı düşünmenizi öneriyorum.

25/05/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Bugün Ay’dan olumlu etkiler alıyorsunuz. Çevre ilişkilerinde kişileri birbirine bağlayıcı ve kaynaştırıcı bir rol üstleneceksiniz. Öfkelerinizi sakin bir şekilde denetim altında tutmayı başarıyorsunuz. Sevdiğiniz kişinin çevresinde ilgi görmesi sizi daha çok motive ediyor. Bugün, partnerinizin fikirlerine ihtiyacınız olacak. Onunla enerjiniz birleşiyor.

 25/05/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Yaşantınızı renklendirmek sizin elinizde. Fikirlerinizi açıklarken başkalarının etkisinde fazla kalıyorsunuz. Bugün, ilginç düşünceler üreteceksiniz. Sizin ortaya çıkardığınız projeleri çevrenizdekilere kaptırmaya aldırmıyorsunuz. Fakat bu durum sizi iş başarınızın gecikmesine neden oluyor. Daha dikkatli ve tetikte olmalısınız.

 25/05/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Yakınlarınızın sorunları gününüzü meşgul etse de, kişisel ilişkilerinizi mesleki konularınızdan farklı tutacağınızdan emin olabilirsiniz. Bugün, tutku çerçevesinde hareket ederek, şartlarınızı zorlayacaksınız. Gerekli kişilerle görüşmelisiniz.

 25/05/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

İyi niyetli yaklaşımlarınız ters anlaşılabilir. Bugün Ay’ın konumu sevdiklerinizi ön plana çıkarıyor. İyi niyetli tavırlarınızla aileniz için bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Evinizi yenileyebilir, eşyalarınızın yerini değiştirebilirsiniz. 25/05/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Bugün, sosyal yaşantınızla ilgili çalışmalar çok önemli olacak. Bugün, gücünüzü aşan konularda sistemli bir uğraş verebilir ve bazı yeteneklerinizi amaçlarınız doğrultusunda kullanabilirsiniz. Büyük rakamların peşinde koşacaksınız.

25/05/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Bugün, olaylara keskin bir bakış açısı getireceksiniz. Düşündüğünüz her şeyi yaşama geçirmelisiniz. Kendinizi güçlü hissediyor ve iş bağlantılarınızı, kişisel egolarınızın dışında tutuyorsunuz. Maddesel beklentilerinizin uzak yollardan gelebilecek fırsatlarla genişleyebileceğini düşünebilirsiniz.

 25/05/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

İç disiplininiz mükemmel. Planlarınızı başarıyla uyguluyorsunuz. Bugün duygusal paylaşıma herkesten çok ihtiyacınız var. Düşüncelerinizi empoze edeceksiniz. Önemli aşamalardan geçtiğinizi yakınlarınıza anlatın.

 25/05/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Enerjinizi karşı tarafa rahat bir şekilde aktarabiliyorsunuz. Bugün, karşılıklı ilişkilerinizde paylaşımcı davranışlarınızla göz dolduracaksınız. Sezgilerinizden yola çıkarak birçok konunun üstesinden gelebileceksiniz. Uzun süredir mesleki anlamda beklediğiniz başarının çatısını oluşturmanın keyfini yaşayacaksınız.  25/05/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

İşinizle ilgili yeni ufuklara doğru gidiyorsunuz. İsteklerinizi yaşama geçirirken, kendinizi güçlü bir şekilde denetimden geçiriyor ve olayların temelini sağlam zemin üzerinde oluşturmayı amaçlıyorsunuz. Gerekli doneleri sağladıktan sonra şartlarınızı karşı tarafa sunmalı ve acele etmeden beklemelisiniz.  25/05/2013

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı