BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 24 Eylül Salı 2019

Koç Burcu Günlük Yorumu

Bugün her şey olabilecek maksimum seviyede yolunda gidebilir. Sahip olduğunuz şeylerde memnunsuz ve istediğiniz şekilde hayatı planladınız. Bu düzeyde çalışmalarınıza devam edebilirsiniz. Romantik bir yer bugün rotanızda olabilir. Nereye gitmek istediğinizden ve ne yapmak istediğinizden emin olun, gerisi çorap söküğü gibi gelecektir.

Boğa Burcu Günlük Yorumu

Bugün dikkatli olmanız gereken günlerden biri olabilir. Tüm hesaplar ve beklenen sonuçların şaşması muhtemeldir. Planlarınızı ve hamlelerinizi riskleri göz önüne alarak yapmanızı tavsiye ederiz. Tekrar tekrar başarısızlığa ve sonucunda hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Ancak düşünce de ayağa kalkmayı öğrenmelisiniz. Bugün ayrıca iyi huylu ve nazik doğanız ile arkadaşlarınıza ve hatta büyüklerinize gerekli olan yardım desteğini verebilirsiniz.

İkizler Burcu Günlük Yorumu

Bugün, kendinizi kesintisiz enerji ile gençleştirme fırsatı bulabilirsiniz. Nasıl mı? Bulacağınız ya da bulduğunuzu düşündüğünüz yaşam amacınız sayesinde! Sizi gün boyunca heyecanlı tutacak ve belki bu durum günlerce sürecektir. Kişisel görünüşünüzü geliştirmek için cömertçe harcama yapabilirsiniz. Bu tür harcamalar kendinize bir yatırımdır!

Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Nasıl para kazanılacağını biliyorsunuz ve daha da iyisi elinize onları yapabilecek fırsatlar geçebilir. Bugün borsadaki gelişmelere ve turizm şirketlerinin broşürlerine bir göz atabilirsiniz. Evet, eğlenmek ve ailenize daha yakın olmak için biraz para harcamayı planlayabilirsiniz. Aile bağını güçlendirmek için yapılan yatırımdan daha iyi bir yatırım olmadığını düşünüyorsunuz.

 

Aslan Burcu Günlük Yorumu

Sabahın erken saatlerinde en iyi fikirlerin ortaya çıkabileceğini söylenir, ancak mükemmel fikirler günün her saatinde gelebilir! Bu nedenle öğle saatlerine kadar yönetim becerilerinizi geliştirin, çünkü ilerleyen saatlerde bomba fikirlerin düzenlenmesi ve para kazanma ihtimaliniz yüksek ihtimaldir. Unutmayın iyi bir şiir bir eş, iyi bir fikir mükemmel bir hayat kazandırabilir!

Başak Burcu Günlük Yorumu

Motivasyonunuz tüm gün boyunca yüksek kalabilir. Yetenekleriniz ve becerileriniz sizi mükemmel bir sanatçı olarak öne çıkarabilir. Yaratıcılığınızın akmasına izin verirseniz kelimeler parlayacak ve dans etmeye veya şarkı söylemeye karar verirseniz, bugün sahneyi ateşe verebilirsiniz! Sahne sanatları ve edebiyatındaki hobileri geliştirmenizi tavsiye ederiz.

Terazi Burcu Günlük Yorumu

Sürü ile koşmak her zaman çok yorucu olabilir. Bugün işteki fare yarışından uzaklaşma arzusunu hissedebilirsiniz. Belki de ofisteki stresli ortam, sizi sınırlarınıza iten monoton ve stresli bir ortamın sebebidir. Ancak daha az yorgunluk gerektiren yeni bir yön ve yaşam tarzı isteyebilirsiniz. Bazen hayatta birkaç değişiklik yapılması zorunlu hale gelir. Bugün bu radikal kararı almak için girişimleriniz olabilir.

Akrep Burcu Günlük Yorumu

Bugün etrafınızdaki her şeyi takip edebilirsiniz. Yaklaşımınız metodik ve robotik olacaktır. “Eylemler sözcüklerden daha yüksek sesle konuşur” ifadesini sembolize etmeniz muhtemeldir. İkna gücünüz, birçok kişinin sırlarını toplamanıza yardımcı olabilir. Çevrenizde neler oluyor, ne var ne yok öğrenmek için ayırdığınız bir güne uyanabilirsiniz!

 

Yay Burcu Günlük Yorumu

Dikkatli olmanız gereken bir gün sizi bekliyor olabilir. Kalbinizin ortağını bulma şansınız var ve sizi aşık olmaya epeyce zorlayabilir! Aşk okunun bir sonraki avı siz olabilirsiniz. Bununla birlikte, bir ilişkinin ilk aşamaları kırılgan olabileceğinden ve dikkatle ele alınması gerekebileceğinden adımlarınızı önceden belirlemenizi öneririz. Ayrıca, iş yerinde itibarınızı korumanın zamanı geldi! Kararlarınızın arkasında, dik bir duruş sergileyebilirsiniz.

Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Sanki az çalışıyormuşsunuz gibi, yeni sorumluluklarınız gün boyunca peşi sıra eklenebilir. Her gün çalışırken duyduğunuz heyecan zayıflayabilir ve hatta günün sonuna kadar ölebilir. Bunun temel nedeni, enerji kaynaklarınızı başkalarına yardım etmek için yakmanızdır! Ancak bunun da iyi bir yanı elbette var. Nazik yapınız nedeniyle sosyal duruşunuz çarpıcı biçimde gelişebilir.

Kova Burcu Günlük Yorumu

Başınızı dik utun, ayaklarınızı yere sağlam basın. Tebrikler! Başarıya giden ilk adımı bugün itibariyle atabilirsiniz. İkinci adım ise, meraklı bir zihin ve sorgulayıcı bir tutum içeriyor. Bu adımlardan sonra, kısa yollara başvurabilir ve kaliteden biraz ödün verebilirsiniz. Ancak zoru başardıktan sonra rahat bir nefes almanız mümkün olacaktır.

Balık Burcu Günlük Yorumu

Hayatın tüm eğlencesi beklentilerde saklıdır! Ancak sizin için bu seferlik başka bir zamana ertelenebilir. Hayalinizdeki tatil planlarını bir süreliğine rafa kaldırabilirsiniz. Buna rağmen seyahatiniz gerçekleştiğinde harika bir huzur ve rahatlama ile döneceğinizi düşünmek size şimdilik yetebilir. Geç olsun da güç olmasın diyenlerdensiniz. Bugünlük beklentilerinizi arkaya atıp işlerinize odaklanmaya çalışın.

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı