BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 24.07.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Mesleki anlamda değişen şartlardan rahatsız olabilirsiniz. Farklı olmayı sevdiğiniz halde, bazı alışkanlıklarınızın elinizin altından kaymasına tahammül edemiyorsunuz. Bugün, birçok fikir çatışması söz konusu olabilir. Maddi konularla ilgili emeğinizin karşılığını almanız mümkün fakat siz, yine de tatmin olamayacaksınız.

 24/07/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Bilinçaltındaki başarı hırsınızı yaşama geçirme konusunda verdiğiniz savaş, biraz da çevresel koşulları doğru kullanmanızdan geçiyor. Mesleki başarınızı ortaya çıkaracak duygusal motivasyona ihtiyacınız var. Bugün, üst düzeydeki kişileri olumlu bir şekilde etkilemeniz mümkün. Ayrıca, kısa vade molalarla durum değerlendirmesi yapmalısınız.

 24/07/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Çevrenizde gelişen olaylara karşı değişik düşünceler üretmenize gerek yok. Bazıları farklı gibi görünse de, temelde ihtiyaçların aynı olması, herkesi bir araya getiriyor. Onları sorgulamadan önce şartlarını gözden geçirmelisiniz. 

24/07/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Duygularınızı saklama gereği duyacağınız ortamlarda bulunacaksınız. Partnerinizin düşünceleri sizden çok farklı olacaktır. Onunla tartışmaktan vazgeçmelisiniz. Akşam saatlerinde ailenizle birlikte eğlenceli ortamlara katılabilir ve onlarla hoş vakit geçirebilirsiniz. Yaşamınızı yapıcı kılacak işlerle uğraşmalısınız. 

24/07/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Partnerinizle birlikte mantıklı davranışlar içinde olacak ve bazı planlarınızı birlikte hayata geçireceksiniz. Zevklere düşkünlük söz konusu olacak. Ortak kararlar alacak, birçok aktiviteye birlikte katılacaksınız. Hareketlenme var. 

24/07/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Zihinsel aktiviteniz çok yüksek ve sizinle aynı düşünceye sahip kişilerle bir arada olmak istiyorsunuz. Çevrenize karşı yargılayıcı olmadığınız sürece, başarı sizden yana olacak. Bugün olayların gerçek nedenleri üzerinde durmalısınız.

 24/07/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Yalnız kalmaktan hoşlanmadığınız için bugün bir çok dostunuzla bir arada olma ihtiyacı içindesiniz. Ay’ın bulunduğu konum, çevresel ilişkilerinizde olumlu bir rol oynuyor. Sanatsal olayların gündem kazanmasıyla yaşamınız renkleniyor.

24/07/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Düşündüğünüz olayları çevrenizle paylaşmaktan zevk alacağınız bir gün. İletişim konusunda oldukça başarılı bir grafik çiziyorsunuz. İlgi alanlarınız çok fazla ve geniş bir yelpazeyi kapsıyor. Tercihlerinizi doğru yapmaya özen göstermelisiniz.

24/07/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Zevkleriniz için fazla harcamalar yapıyorsunuz. Bugün, geçmişinizi sorgulamak zorunda kalabilirsiniz. Düşünce bazında kalacak olan konular için çevrenize taviz vermek istemiyorsunuz. Duygusal olacağınız bu günde, geniş kapsamlı olaylar için biraz daha beklemelisiniz.

24/07/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Bugün, maddesel gerginlikler yaşayabilirsiniz. İş yaşantınızda belirgin bir canlılık mevcut. Düşüncelerinizi gizleme ve planlarınızı saklama gereği duyacaksınız. Karşılıklı görüşmelerin yapılacağı bir gün.

 24/07/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Bugün, sürpriz gelişmelere hazır olmalısınız. Yeni tanışacağınız kişilerle, ileri vadede ortak işbirlikleri içine girmeniz gündeme gelebilir. Hedefleriniz konusunda değişimlerden uzak kalmayı başarabilirseniz, yeni gelişecek şartların, sizi olumlu etkileyeceği muhakkak. Arkadaşlarınızla aranızda sıra dışı paylaşımlar söz konusu olacak.

 24/07/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Bugün, organizasyonlar konusunda oldukça başarılısınız. Etrafınızdaki kişileri yönlendirme konusunda önemli aşamalar kaydediyor ve bundan büyük keyif alıyorsunuz. Çevrenize karşı mantıklı yaklaşımlar içinde olmanız nedeniyle gelişen süreçleri kısaltmanız, başarı grafiğinizi yükseltiyor. Beklenmeyen düşmanlarınıza dikkat etmelisiniz.

 24/07/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı