BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 23.12.2013

23 ARALIK PAZARTESİ BURÇ YORUMLARI

Tüm Burçların Günlük Burç Günlük Burç yorumları

KOÇ BURCU: Yeteneklerinizin sınırlarını zorlamada üstünüze yok. Bugün tüm becerilerinizi ruhsal bir maneviyatla birleştirecek ve kendi tarzınızı ortaya koyacaksınız. Planlarınızı ortaya dökerken, kişisel çekiciliğinizden faydalanmayı ihmal etmiyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda istemeseniz de, çevrenizin odak noktası haline geleceksiniz.

BOĞA BURCU: Yanlış zamanlarda karşınıza çıkan fırsatları kullanırken, dikkatli olmalısınız. Ani hevesle sarıldığınız konuların kendinizi kanıtlamak uğruna yaptığınız güç gösterisi olabileceğini aklınıza getirmelisiniz. Enerjinizi doğru kullandığınız anda, geçekleştiremeyeceğiniz hiçbir şey yok. Üstelik tavize yanaşmıyorsunuz.

İKİZLER BURCU: İş problemlerinizle çevrenizin huzurunu bozmak istemiyorsunuz. Yoğun temponuzu dengeleyecek yeni bir sisteme ihtiyacınız var. Karşı tarafın istekleri, sizin tarzınızla çatışma halinde olabilir. Bugün, yine ataklık gerektiren düşüncelerinizi pratiğe geçirme planları içindesiniz.. İş yaşantınızda dikkat çekmekten hoşlanıyorsunuz.

YENGEÇ BURCU: Kendinize güveniyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda etkili konuşmalarınızla dikkat çekmeyi başaracak ve çevrenizi etkileyeceksiniz. Arkadaşlarınızla olan beraberlikleriniz sosyal yaşantınıza canlılık verirken, bilinçaltı duygularınız yüzünden mantık karmaşası yaşayabilirsiniz. Zengin bir dünyanız var ve rutin olaylardan hemen sıkılıyorsunuz.

ASLAN BURCU: Ailenizle ilgili konularda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Kişisel zevklerinizi onlarla paylaşmaktan son derece mutlu olacaksınız. Fakat bazı konularda güven duygunuzun eksik olmasından kaynaklanan problemler söz konusu. Partnerinizle olan bazı sorunlar ruhunuzda fırtınalar yaratıyor ve dinginlik savaşları veriyorsunuz.

BAŞAK BURCU: Bugün, partnerinizle olan ilişkilerinize gereken özeni göstermek istiyor ve ona daha çok zaman ayırmak istiyorsunuz. Tutkularınızın ön planda olacağı bir gün içindesiniz. Ortak çalışmalar içinde olacaksınız. Bugün çevre ilişkilerinizde başarılı olacağınız bir gün. Yanlış anlaşılmalardan kaçınmalısınız.

TERAZİ BURCU: Son günlerde ilgilendiğiniz konular, sosyal ilişkilerinizde istediğiniz her türlü başarıyı size veriyor. Herkes sizin ağzınızdan çıkan sözleri takip ediyor. Yaşamın hedef noktası olmak sizi farklı kılıyor emin olun. Fakat, kesinlikle dedikodu mahiyetli içeriklerden kaçının. Değişen olaylara karşı uyum sağlamalısınız.

AKREP BURCU: Amaçlar ve arzular üzerinde çok fazla düşünmek istemediğiniz bir gün. Çevrenizin kişisel yargılarından hoşlanmayabilirsiniz. Kendinizi ortaya atmadan başarıyı yakalamak isteyişinizin önemli nedeni, kaybetme riskini ön satıhlarda yaşamaktan çekindiğiniz için. Bugün, amaçlarınızın sizi ikilem içinde bırakabilir.

YAY BURCU: İş konusunda gösterdiğiniz performas ilişkilerinizde istediğiniz desteği sağlarken, dostlarınız tarafından çok sevilmenize neden oluyor. Ulaşmak istediğiniz kişiler konusunda zorluk çekmeyeceksiniz. Bazı konularda daha da güçlenmek zorundasınız. Öncülük yapan kişisel tavırlarınızla çevrenizde imaj yaratmalısınız.

OĞLAK BURCU: Ani verdiğiniz kararlarla engellerden kısa sürede kurtuluyorsunuz. Bazı olayları yeniden düşünmelisiniz. Ön sezileriniz oldukça güçlü. Duygusal konularda bir türlü tatmin olamıyorsunuz. İş konusundaki yaşayacağınız çelişkiler; bazı paslaşmalar sonucunda günün ilerleyen saatlerinde istediğiniz sonuca doğru yol alacak.

KOVA BURCU: İkili ilişkilerinize ayırdığınız zaman nedeniyle güncel çalışmalarınız aksatabiliyorsunuz. Daha sonra fikrinizi değiştireceğiniz için hiçbir şekilde ileriye dönük sözler vermemelisiniz. Duygusal gerilimleriniz çok fazla. Kişisel ilişkilerinizde karşı tarafın istekleri baskın olduğu zaman, kendinizi kıskaç içinde hissediyorsunuz.

BALIK BURCU: Mantıklı olmakla övünmenize rağmen, duygular söz konusu olduğu zaman hata üstüne hata yapıyorsunuz. Duygusal saplantılarınızın sizi yönlendirmesine izin vermediğiniz zaman, gerçekleri daha iyi görebiliyorsunuz. Bugün, olaylar karşısında yaratacağınız gizem, her zamankinden çok daha etkili olacaktır.

Astrolog Filiz Özkol – Sabah

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı