BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 23.08.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Düşüncelerinizden taviz vermek istememeniz, olumlu sonuçlara neden olacaktır. Bugün, birçok sosyal olayı başlatmak için, gerekli enerjiye sahipsiniz. Farklı düşünenlerden bile takdir göreceksiniz. Hırslarınız konusunda engel tanımıyor ve riske giriyorsunuz.

23/08/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Günlük kapasitenizin üzerinde çaba sarf etmeniz gereken bir gündesiniz. Maddi konularda beklemediğiniz anlarda uğrayabileceğiniz olumsuzluklar, sizi tedirgin ediyor. Fakat, bu konuda çevrenize karşı ‘rahatmışsınız’ gibi bir izlenim veriyorsunuz.

 23/08/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Duygularınızı paylaşırken yaşayacağınız zorluklar karşısında güçsüz hissedebilirsiniz. İyi niyetle konuştuğunuz halde, karşınızdakilerin sizi anlamaları zorlaşabilir. Bugün, maddesel konulara daha çok ağırlık vererek, yaşantınız rahatlatacak koşulları gözden geçirmelisiniz. 

23/08/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Bugün yalnızlık duygunuz çok güçlü ve olaylara duygusal yaklaşıyorsunuz. Anlaşılmadığınızı zannederek, arkadaşlarınızın kalbini kırabilirsiniz. Geçmişinizle ilgili olayların etkisinde kaldığınız zaman karamsar oluyorsunuz.

23/08/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Planladığınız işlerde zorlanabilirsiniz. Duygularınızla yaratacağınız esneklik sizi olumlu yönde geliştirirken, farklı işleri denemek istiyorsunuz. Performansınız çok yüksek ve bugün, kısa vadeli yolculuklar size sayısız avantaj kazandıracak.

 23/08/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Enerjinizin yüksek olduğu bir gün yaşayacaksınız. Sevdiğiniz kişiye yüklediğiniz duygusal gereksinme onu çok fazla etkileyecektir. Bugün, risk alma konusunda çekimser davranabilirsiniz. Sosyal yaşamınızda belirgin bir hareketlenme söz konusu olacak. Vitamin almalısınız.

 23/08/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Kendinizi ve çevrenizi sorguluyor, en mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Yeni açılımlara hazır olmanıza rağmen, sizi kısıtlayan pürüzler konusunda ikilem yaşayabilirsiniz. Bugün sinir gerginliklerine açıksınız. 

23/08/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Girişimciliğinizi en üst düzeyde kullanabileceğiniz bir gün. Eski dostlarınız sizinle beraber olmak isteyecekler ve hoş sohbet bir gün geçireceksiniz. Bugün mesleki anlamda başarı istemeniz doğal ve olayların üstesinden geleceksiniz.

 23/08/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Kendinize güveniyor olmanız, çevreniz içinde olumlu bir tablo oluşturuyor. Size gelen fırsatlara hayır dememelisiniz. Soğuyan havalar sizi olumsuz etkiliyor. Sağlam bir bünyeniz olmasına rağmen, bir anda keyfiniz kaçıyor.

 23/08/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler olumlu gelişiyor. Olumlu duygular içinde bulunacak, geleceğe yönelik daha yapıcı istekler içine gireceksiniz. Sevgilinizin ilgisi keyiflendirecek. Hayata geçirmeye çalıştığınız bir iş, bazı kişiler tarafından engelleniyor. Kimsenin talip olmadığı uzun vadeli bir iş yolculuğuna siz istekli olacaksınız. Bu, şu günlerdeki duygusal yorgunluğunuza çok iyi gelebilir. Bugün maddi olarak yeni bir girişimde bulunmamaya dikkat etmelisiniz. 

23/08/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Bugün, yardımlaşma duygularınız çok yoğun bir şekilde seyrediyor. Yaratıcılığınız konusunda kendinize güveniyorsunuz. Çevrenize karşı temkinli ve tereddütlü davranma konusunda haklı nedenleriniz olabilir. Sözlü ifadelerinizin güçlü olduğu bir gün içindesiniz ve kendinizi savunma konusunda, ısrarcı bir tutum izleyeceksiniz.

 23/08/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Ailevi iç güdülerinizin yoğun olduğu bir gün. Sevdiklerinizi koruma içgüdüsüyle hareket ettiğiniz için, istemeseniz de zararınız dokunabiliyor. Onların bağımsızlık duygularına müdahale etmemelisiniz. Baskıcı davrandığınız zaman aranızda problemlerin oluşmasını engelleyemiyorsunuz. Bugün kendinizi geriye çekmeyi denemelisiniz.

 23/08/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı