BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 21.02.2014

Koç Burcu – (21 Mart – 20 Nisan)
Bugün alıngan gününüz mü ne ? Kim ne söylese alınıyorsunuz.Aslında aklınız da biraz karışık. Çevrenizdeki insanlar sizin mutlu olduğunuzu biliyorlar ve size biraz da gıpta ediyorlar.Bu da zaman zaman enerjinizi düşürüyor olabilir.Ödemeler biraz üst üste geldi ama canınızı sıkmayın.

Boğa Burcu – (21 Nisan – 21 Mayıs)
Almak istediğiniz şeyi aldınız ama hala mutlu değilsiniz.Hayatı yemek içmek ve zevk üzerine kurulu olan Boğa, bugün çok memnuniyetsiz. Aslında bu memnuniyetsi hal uzun zamandır sürüyor gibi .Çevresindeki insanların bir şeyler istemelerinden bıkmış.O yüzden herkese stresli davranıyor.

İkizler Burcu – (22 Mayıs – 21 Haziran)
İkizler , Bugün çift taraflı düşünecekler. Sanki iki ayrı insan bir bedende gibi. Bir o fikre uygun diyecekler, bir bu fikre. İkilemler günü.Bu arada alacakları bir ödeme için bugün tam uygun zaman.Peşine düşerlerse,alma ihtimalleri yüksek. Bir yakınlarının hastalığı ile ilgili haber almaları mümkün.

Yengeç Burcu – (22 Haziran – 23 Temmuz)
Bir misafir kargaşası yaşayacaklar. Çok yorulan yengeçler hafif bir rahatsızlık geçirebilirler.Kendilerine bakan ve bakımlarını hiç ihmal etmeyen yengeçler, bugün biraz dağılmış görünüyorlar. Akşama doğru her şey düzelecek ve yine kendileri olacaklar.Bugünü bir atlatsınlar da, gerisi kolay.

Aslan Burcu – (24 Temmuz – 21 Ağustos)
Akraba,eş,dost,ahbap derdi dinlemekten kafaları iyice karışmış gibi. Bir aile büyüğünün sıkıntısı ile ilgili biraz uğraşacaklar.Kendileri de halsiz kalmış gibiler.Sıkıntılı durum yüzünden akılları da biraz karışacak. Para toplamak için mücadele verecekleri bir gün.

Başak Burcu – (22 Ağustos – 23 Eylül)
Yorgunluk ve halsizlik içinde bir gün. Kendilerini toparlayamamanın verdiği bir stres var.Başaklar dağınıklığa tahammül edemiyorlar ama bugün kendilerini dağıtacak gibiler.Uzun zamandır biriken yorgunluğu atma günü. Hafta sonu ile birleşince, rahatlayabilirler.
Terazi Burcu – (24 Eylül – 23 Ekim)
Kendilerini üzen birinden uzak durup,kendilerini sakinleştirmeye çalışacakları bir gün. İstedikleri her ne varsa bugün onların istediği olacak gibi. Kafaları karışıklıklardan uzak. En azından bugün öyle olmasına dikkat ediyorlar.Terazilerin sakin ve dengeli halleri bugün onları çok mutlu edecek.

Akrep Burcu – (24 Ekim – 23 Kasım)
Biraz stres,biraz gerginlik, az derecede de mutluluk. Akrepler kendilerini ve çevrelerini strese sokabilecek bir gündeler.Akıllarının onları götürdüğü yer değil de, kalplerinin götürdüğü yere gitmek istiyorlar.Çevrelerini üzmekten başka bir şey yapmayacaklar.Bu da herkesi strese sokacak.

YAY BURCU –(23 Kasım-22 Aralık)
Yay Burcu çalışanlarının sağlam ve aklı başında günleri. Ellerine gelecek olan hiçbir işten bıkmayacaklar.Karamsarlığa kapılmayacaklar! Kafalarında bir stres yok. Sadece çalışmak. Bu gün onlara çok iyi gelecek.Yay için çevresindeki insanlar da çok kıymetli bugün.Normalde uzak durur gibiler ama herkesi seviyorlar.

OĞLAK BURCU-(23 Aralık-20 Ocak)
Oğlak Burcu sıkılırsa, başkalarının da canını sıkar. Bu onların en önemli taraflarıdır. Bir işin önünde engeller varsa, onlar da bu engellere başka yollarla karşılık verirler.Oğlakların uzun zaman için yaptıkları planlar bir bir tutmaya başladı.Ama bu işlerin daha çabuk olmasını istedikleri için, yakınlarındakileri yoracaklar.

Kova Burcu – (21 Ocak – 19 Şubat)
Kovalar, başarmakla, başaramamak arasında gidip geliyorlar. Akıllarındaki ile kalplerindeki bir değil.O yüzden de ikilem yaşıyorlar.İşlerini, okullarını,evdeki işlerini çok iyi halledebildikleri halde,mutsuz ve hoşnutsuz oldukları yanlar var.Bu da onların hayatlarını karmakarışık ediyor.

Balık Burcu – (20 Şubat – 20 Mart)
Balıklar hiddetli bugün. O kadar da sakinleşmeye çalışıyorlar ama boş.Kendilerini anlamayan insanlar yüzünden tuhaf durumlara düşüyorlar ve canları sıkılıyor.Hayatlarında ve yaptıkları işte daha adaletli olmadıkça, bu hep böyle sürecek.Bir de balığın garip tavırları insanları üzüyor.

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı