BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 20.08.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Hızlı düşünüyor ve çabuk karar veriyorsunuz. Bazı işlerinizin ertelenmesine tahammülünüz olmadığı için, çevrenizi de bu konuda sıkıştırabilirsiniz. Duygusal ilişkilerinizde çekici tavırlarınızla partnerinizi etkileyeceksiniz. Cazibenizin yüksek olduğu bir gün.

20/08/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Çevrenizde gelişen olaylara karşı tepkili bir tavır sergilemeniz mümkün. Bugün, bazı takıntılarınızın esiri olmak istemiyorsanız, kendinizi değişik sosyal ortamlara atın. Kendinizin yarattığı ve çok önemli olmayan olaylara karşı içsel savaşlar vermeniz sizi yorgun düşürebilir.

 20/08/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Bugün, Ay’dan aldığınız etki sizi bağımlı olduğunuz konularda daha yaratıcı yapıyor. Her şeyi detaylarıyla düşünüyor ve görüştüğünüz kişilerin tepkisini çok iyi takip ediyorsunuz. İlişkilerinizde takıntılarınızdan sıyrılmak zorundasınız.

20/08/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

İçinde biriktirdiğiniz gizli duygularınızın açığa çıkarma konusunda biraz daha beklemelisiniz. Bazı alışkanlıkların farklı algılandığını bilerek, yaşantınıza yeni bir boyut getirmek isteyebilirsiniz. Bugün kısa yolculuklar için yakalayacağınız fırsatları değerlendirerek, yaşantınıza renk getirebilirsiniz. Olumlu gelişmeler gündemde.

20/08/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

İşinizle ilgili huzursuzlukların söz konusu olduğu bir gündesiniz. Başkalarının düşüncelerini benimsemek zorunda kaldığınız zaman, yaptığınız işten tatmin olamıyorsunuz. Bugün, düşüncelerinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz.

 20/08/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Bugün dostlarınızla bir arada olacaksınız. Bazılarınız uçarı davranacak ve çapkınlık yapmak isteyecek. Cazibeniz sayesinde ilginç ve hoş kişiler yaşamınıza girebilir. Karşı cinsin ilgisini çekeceğiniz bir gün. Zevklere aşırı düşkünlük ortaya çıkacaktır.

 20/08/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Eski sorunlarını çözme imkanı bulacaksınız. İnatçı yapınızı bilenler, yenilikler konusunda sizi ikna edemiyor. Çevrenizin desteğini reddediyor, bildiğiniz konulardan şaşmıyorsunuz. Bugün, yanlış konularda ısrarcı davranmamalısınız.

 20/08/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Baskı altında kaldığınız zaman, doğru bildiğiniz konularda bile hatalar yapabiliyorsunuz. Bugün, değişen koşullara ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz. Çevrenizi sınamadan, hiçbir şekilde düşüncelerinizi ortaya koymamalısınız.

 20/08/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Standartlarınızı yüksek tutmakta her zaman başarılı değilsiniz. Bugün, dostlarınızla gücünüzü birleştirip, kendinizi onların yanında iyi hissedebilirsiniz. Fikirlerinizi ispat etmek istiyorsunuz. Çevrenizi etkilemek için uygun bir gün.

 20/08/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Partnerinizi tanımanın önemini bilmeniz, sağlıklı bir beraberlik ve karşılıklı güven sağlayacaktır. Sevginizi ifade etmede zorluk çekebileceğiniz bu gün, kıskançlık size zarar verebilir. İşinizin ayrıntıları üzerinde daha çok durmaya çalışın. Davranışlarınızda ihmalkarlıklar içine girebilirsiniz. Beklediğiniz bazı sonuçların istediğiniz doğrultuda olması güven hissetmenizi sağlayacak. Bir yanlış anlama bugün netliğe kavuşabilir. Mali durumunuz sandığınız kadar parlak değil.

20/08/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Bugün, çevrenize karşı sevecen ve anaç duygular içindesiniz.Arkadaşlarınızın her türlü sorunlarına çare bulma çabası içinde olacaksınız. Dostlar arası kırgınlıklara aracılık yapabilirsiniz. Uzun sürecek yakınlıklara tanık olacaksınız. Mantıkla duygu karmaşası yaşayacağınız bir gün içindesiniz.

 20/08/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Uzun vadeli işler için uygun bir zemin düşünüyorsanız, ihtiyacınız olan konunun özelliğini tam olarak araştırmalısınız. Bugün Ay’ın konumu, size detaylar ve gerekli alt yapı için, bazı ip uçları sunacaktır. Hırslı hedefleriniz ve ısrarcı tavırlarınızla başaramayacağınız iş yok. Derin fakat pratik düşüneceğiniz bir gün içindesiniz.

20/08/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı