BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 20.06.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Koşullardan yeterince memnun kalmadığınız için, kendinizi zorlamamalısınız. Ay’ın bulunduğu konum, ilişkilerinize şüpheli bir şekilde yaklaşmanıza neden oluyor. İstediğiniz şartları göremediğiniz zaman huzursuz oluyorsunuz. Duygusal konularda partnerinizin kabul edemediği konular üzerinde fazla ısrarcı davranmamalısınız.

 20/06/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Bugün, duygusal davranmamaya çalışmalısınız. Özellikle iş yaşamınızda yenilikler gerekebilir. Fakat sizin bu olaylara tepkili davranmaktan çok, ılımlı yaklaşmalı ve olayların altındaki gerçek nedenlerin üzerinde durmalısınız. Güçlü pozisyonlara gelmeniz için gerekli tüm donelere sahipsiniz. Sadece sabırlı olmalı ve fikir değiştirmemelisiniz.

 20/06/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Sabit düşündüğünüz konularda daha da yoğunlaşmalı ve başarıya emin adımlarla yaklaşmalısınız. Akılcı yönlerinizi özgürce kullanmalısınız. Yaşantınızdaki dengenin önemli olduğunu vurgulayacağınız bu özel günde, gizemli bir karakter çiziyorsunuz.

20/06/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Kişisel gücünüzü karşı tarafa aktarabileceğiniz ve iş birliklerin önem kazanacağı bir gün. Bugün, hiçbir şekilde engellere takılmak istemiyorsunuz. Baskıcı davranışlardan hoşlanmadığınız için duygularınızın özgür kalmasından yanasınız. Maddi konularda aradığınız güven ortamını sağlayabileceksiniz.

 20/06/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Bugün, verdiğiniz sözleri yerine getirme konusunda zorlanacaksınız. Arkadaşlarınızın aktivitelerine katılmak için, birçok geçerli nedeniniz var. Çeşitli bahaneler yaratarak, kendi kabuğunuza çekilmemelisiniz. Kazançlarınızın gelişmesini, güçlü dostların elbirliğiyle, sağlayacaksınız.

 20/06/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Bugün, olumsuz etkilenmeye açık bir gününüzdesiniz. Mantığınız ve duygularınız arasında denge kurmaya çalışırken, kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Yaşadığınız çelişkiler sizi zor durumda bırakabilir, dikkatli olun.

 20/06/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Gücü seviyor ve dostlarınızı ihmal etmek istemiyorsunuz. Onlarla ortak çalışmalar için, bazı planlarınız var ve çevresel koşullarında aynı paralellikte olmasına dikkat etmelisiniz.Venüs burcunuzda ilerlerken, uçuk düşünceler içinde olacak ve ilgi göreceksiniz.

 20/06/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Akıllıca uygulayacağınız atılımlarınızla uzun zamandır beklediğiniz zemini oluşturabilirsiniz. Olaylara farklı bir mantıkla yaklaştığınız için, karşı tarafın sizi anlaması zaman alabilir. Bugün, kazançlarınızı arttırma yoluna gideceksiniz.

20/06/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Bugün, duygusal enerjiniz çok yüksek Oldukça inatçı davranışlar içindesiniz ve kafanızdaki konuları yaşama geçirme konusunda ısrarcı yaklaşıyorsunuz. Mesleki alanınızda farklı çalışmalara yönelmek istiyorsunuz fakat bazı tereddütler içinde olmanız, olayın akışını geciktirebilir. Çevrenizi yargılamaktan vazgeçmelisiniz.

 20/06/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Aynı frekansı karşı taraftan da beklediğiniz için hayal kırıklığına uğradığınız zaman kendinizi geriye çekiyorsunuz. Çevrenizde oluşan her türlü olaya farklı bir bakış açısıyla yaklaşıyorsunuz. Bugün derin bir sorgulama içindesiniz.

 20/06/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

İdealleriniz çerçevesinde yaşan bir kişi olarak, bugün içsel duygularınıza daha da yoğunlaşmalı ve kendinize özel davranmalısınız. Keskin bir bakış açısı ile yorumlamanız gereken konuları atlayabilirsiniz. Aceleci tavırlarınız yüzünden önemli ayrıntıları görmezlikten geliyorsunuz. Beklemediğiniz problemler gündeme gelebilir.

20/06/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Bugün, işinizle ilgili konularda yoğunlaşmak ve finans konularına öncelik tanımak istiyorsunuz. Kazançlar konusunda istediğiniz performansı sağlamak istiyorsanız, yapacağınız atılımlarda, risklere karşı tedbirli olmak zorundasınız. Çevresel koşullarınıza sezgisel yeteneklerinize göre değerlendireceksiniz.

20/06/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı