BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 20.04.2014

20 NİSAN 2014 PAZAR BURÇ YORUMLARI

Tüm Burçların Günlük Burç Günlük Burç yorumları

KOÇ BURCU: Duygusal konularda hayallerinizi mantıklı bir şekilde irdelemeniz gerektiğini siz de biliyor fakat bugün, aşırıya kaçan kıskançlık duygularınızı bastırmayı beceremiyorsunuz. Oto kontrol sistemlerinizi yeniden gözden geçirmek zorundasınız. Sahiplenme duygunuzu abarttığınız zaman, önlemeyen hatalara da neden olabiliyorsunuz.

BOĞA BURCU: Duygusal konularda hayallerinizi mantıklı bir şekilde irdelemeniz gerektiğini siz de biliyor fakat bugün, aşırıya kaçan kıskançlık duygularınızı bastırmayı beceremiyorsunuz. Oto kontrol sistemlerinizi yeniden gözden geçirmek zorundasınız. Sahiplenme duygunuzu abarttığınız zaman, önlemeyen hatalara da neden olabiliyorsunuz.

İKİZLER BURCU: Bugün, yaratıcılığınızı ortaya çıkaran her türlü donanıma sahipsiniz. Başarı size uzak değil. Özellikle işinizle ilgili yeni yapılanmalara hazır olmalısınız. Yapacağınız her türlü aktivitelere kişisel enerjinizi olumlu bir şekilde aktaracaksınız. Mesleki araştırmalarınızı yeni formüllerinizle pekiştirerek, kendinizi ispat edeceksiniz.

YENGEÇ BURCU: Aşk konularında kendinizi enerjik ve yeni olaylara hazır hissediyorsunuz. İlişkinizle ilgili olaylara daha gerçekçi bakmak isteyebilir ve cinsel anlamda güçlü potansiyel duygular içinde olabilirsiniz. Bugün, karşılaşacağınız kişilerin donanımlı yapılarından olumlu etkiler alacaksınız. Kendinizi ispat etmenin tam zamanı.

ASLAN BURCU: Ailenize derin hislerle bağlı olmanızdan dolayı, onların her türlü problemleri karşısında tedirgin olabiliyorsunuz. Bugün kendi gücünüzün farkındasınız. İsteklerinizin sınırını geniş tutmak isteyecek ve sevdiğiniz kişilerle kendi imkanlarınızla paylaşacaksınız. Tarzınızla ilgili çevrenize taviz vermekten kaçınıyorsunuz.

BAŞAK BURCU: Bugün hissettikleriniz konusunda açıklama getirmiyor ve düşüncelerinizi gizleme gereği duyuyorsunuz. Partnerinizin hakkınızda fikir beyanında bulunmasına izin vermek istemiyor olabilirsiniz. Kişisel egonuzun güçlü olmasından dolayı, çevrenizdeki konulara eleştirici bir gözlem çerçevesi içinde yaklaşacaksınız.

TERAZİ BURCU: Dengenizi bozmamak adına, pozitif düşündüğünüz konularda taviz vermek istemeyebilirsiniz. Bugün, tartışmalardan uzak kalmanızda yarar var. Alınganlık gösterebileceğiniz ortamlara girmeyerek, kendinizi koruyabilirsiniz. Ay’ın bulunduğu konum, maddesel konulara daha fazla ağırlık vermenizi öneriyor.

AKREP BURCU: Çevrenizde güçlü dostlarınızın olması sizi mutlu ediyor gibi görünse de, zaman içinde onlarla aranda rekabet oluşmasına neden olacak. Yaptığınız her işte gizli bir yöneticilik ruhu yatıyor ve farklı fikirlerin sizi yönlendirmesi canınızı sıkabiliyor. Derin araştırmalar içinde olacağın bir konu gündeminizi meşgul edebilir. Sabırlı yönlerinizi kullanacaksınız.

YAY BURCU: Bilinçaltı düşüncelerinizin sizi yönlendirmesine izin vermek için uygun bir gün içindesiniz. Gerçekleştirmeyi amaçladığınız bir çok aktivite var ve güçlü dostların desteğiniz görmek istiyorsunuz. Arkadaşlarınızın fiziksel ve duygusal anlamada olgun olmaları size güçlü bir güven duygusu veriyor. Başarılı bir örgütleme içinde olacaksınız.

OĞLAK BURCU: Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal ve fiziksel anlamda yaratıcı ve derin olmanızı sağlıyor. İlgilendiğiniz konuları kişisel yaratıcılığınızla süsleyebilir ve isteklerinizi çevrenize yansıtabilirsiniz. Bugün, ilişkinize yükleyebileceğiniz büyük anlamlar var. Beklentilerinizin sınırını çizme konusunda zorlanabilirsiniz.

KOVA BURCU:Yalnızlığın size sağladığı tek şey, derin düşünmenizi gerektirecek konularda yeni keşiflerde bulunuyorsunuz. Bugün, daha sabit ve inatçı yönleriniz ortaya çıkıyor. Kendinize yakın hissettiğiniz ve size destek veren kişilerin önemini bir kez daha kavrayacaksınız. Hedeflerinize sıkı bir şekilde sarılmayı amaçlamalısınız.

BALIK BURCU: Çevrenizde güvendiğiniz kişilerle çalışmaktan büyük bir zevk alıyorsunuz. Bugün içsel hesaplaşmalarınız gündeme gelebilir.Geçmiş tecrübelerinizi yaşama geçirme konusunda gerekli donanıma sahip olmanız rağmen, gizli korkularınız yüzünden bazı ertelemeler yaşamanız da mümkün. Sezgisel gücünüzü rahatlıkla kullanabileceğiniz bir gün.

Astrolog Filiz Özkol- Sabah

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı