GenelŞiirler

Günlük Burç Yorumları 2 Ekim Çarşamba 2019

Koç Burcu Günlük Yorumu 

Bugün romantik bir ilişki kapınıza gümüş tepsi ile sunulabilir. Hazır olduğunuzu umuyoruz! İçinde en güzel hissettiğiniz kıyafeti giyinin ve ne nefesinizi kontrol altına alın. Hatta nasıl konuşulacağına dair bir pratik bile yapabilirsiniz. Ne de olsa gecenin neye yol açacağını kimse bilemez. Gün size pırıl pırıl bir gülücük ile gülümsüyor olacaktır.

Boğa Burcu Günlük Yorumu 

Olayları akışına bırakmak ve samimiyet tüm gün boyunca üzerinizde egemenliğini ilan edebilir. Gözlerinizi ve kulaklarınızı açık tutmanızı tavsiye ederiz, çünkü sorunlar etrafınızı sarabilir. Bugün herhangi bir yasal sözleşme imzalamadan önce söylenenleri iyi idrak etmeniz gerekir. Önlem, tedaviden çok daha kolaydır.

İkizler Burcu Günlük Yorumu 

Bugün tutkularınızı sürdürme gereği hissedebilirsiniz. Muhtemelen ailenize daha fazla zaman ayıracak, çocuklarınızla mümkün olduğunca çok zaman geçirecek ve onlara sevginizi ve ilginizi vereceksiniz. Bugün yaratıcı ve romantik bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Üretkenliğinizi kendiniz için fırsatlar oluşturma konusunda kullanmanız gerekir.

Yengeç Burcu Günlük Yorumu 

İş yerinde, büyük ortaklıklar kurma yeteneğiniz, iddialı projelerinizden birinin başarısını üstlenmenizi sağlayabilir. Ancak, sözleşmeyi imzalamadan önce dikkatli olmanız gerekir. Her şeyi kafanızda bitirmeden önce detaylarını incelemek her zaman çok önemlidir. İnce eleyip sık dokuyarak aldığınız her risk size önemli gelişmeler katabilir.

 

Aslan Burcu Günlük Yorumu 

En sevdiğiniz akraba ve arkadaşlarınızla keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Ayrıca, ofiste, tüm meslektaşlarınızdan nadir görülen işbirliği içerisinde olabilirsiniz. Finansal kazançlar yakalamanız muhtemeldir. Eşleriyle yakın bir bağ kurmak isteyenler için akşamüzeri güzel fırsatlar sunulabilir. Kısacası hem özel hayatınız hem de iş hayatınızda görmek istediğiniz hareketler karşınıza çıkabilir!

Başak Burcu Günlük Yorumu 

Bugün iş ve eğlenceyi eşit derecede dengelemeniz gerekiyor. Gün her an sonsuz bir partiye dönüşebilir! Ceplerin doluluğu, hiçbir şey yapmadan geçirdiğiniz zamanla orantılı olacaktır. Ama sağduyulu bir şekilde harcama yaparsanız, sonradan kafanızı taşlara vurmazsınız! İş yerinde geçen zamanlar sadece akşam yapacaklarınızı tasarlamak ile geçecektir. Bugün çalışmalarınıza yoğunlaşmak için iyi bir zamanlama olmayabilir.

Terazi Burcu Günlük Yorumu 

Bugün, iyi görünmek ve iyi hissetmek isteyeceğiniz bir gün olabilir. Sosyal toplantılarda bugün konuşmanızla ve etkileyici kişiliğinizle insanların dikkatini çekebilirsiniz. Sosyal durumunuz da bugün aynı oranda yükselebilir. Romantik ilişkiler bugün ciddi bir hal alabilir! Kendini bir anda nikah masasında bulmamaya dikkat edin!

Akrep Burcu Günlük Yorumu 

Finansal istikrarsızlığın hayaleti sizi rahatsız etmeye devam edecektir. Ancak hayatın daha parlak bir tarafı her zaman olabilir. Geciken ödemeler bugün mahsup edilebilir. Ve bazen iş dünyasında aradığınız kör blöfler, size yakışıklı ödüller sunabilir! İş dünyası başlıca sürprizlerle dolu bir hayat; bir bakmışsın ne yaparsan yap olmuyor, bu bakmışsın gökten zembille inmiş!

 

Yay Burcu Günlük Yorumu 

Size iki haberimiz var biri iyi diğeri ise kötü. Kötü haber, bugün iş temposundan başınızı kaldıramayacağınız bir gün geçirebilirsiniz. İyi haber ise, işiniz ile o kadar meşgul olacaksınız ki çok yorulabilir ve fark etmeden birkaç kilo verebilirsiniz! Tat alma duygusunu harika bir restoranda tedavi edin ancak düşük kalorili yiyeceklerle!

Oğlak Burcu Günlük Yorumu 

Hafıza şeridinde yürüyebilir, kaybolan anları besleyebilirsiniz ve daha sonra eski arkadaşlarla görüşmeye ya da onlarla iletişim kurma dürtüsüne sahip olabilirsiniz. Ancak yakınlarınız hakkındaki beklentileriniz biraz ağır görünebilir. Her şeyin daha parlak tarafını görmeye devam etmelisiniz ve sevgilinizle kaliteli zaman geçirmeniz kesinlikle güçlüklerle başa çıkmanız için enerji verecektir.

Kova Burcu Günlük Yorumu 

Bugün iyi haberler alabilirsiniz. Kafanızdaki tüm soru işaretleri bugün cevaplarını bulabilir. Cesur ve sabırlı olarak, en zorlu problemlerle başa çıkabiliyorsunuz. Kendinize her şeyin açıkça görüldüğü yepyeni bir sayfa açmaya hazır olun. İş alanında borsa ve finans ile ilgili insanlarla tanışmaya hazır olun.

Balık Burcu Günlük Yorumu 

Bugünün odak noktası yakınınız ve sevdiklerinizle temasa geçmek üzerine olacaktır. Bazı eski dernekleri sosyal bir işlev veya işle ilgili konularda yenileyebilirsiniz. İşle ilgili meseleler söz konusu olduğunda rakiplerinizden öne çıkma ihtimaliniz yüksektir. Sosyal çevrenizde başarılı bir tempo yakaladınız, uzun süre bu yolda aktif olabilirsiniz.

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı