BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 19.08.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

İş bağlantılarınızda disiplinli çalıştığınız bir gün. Çalışma hayatınızda sorgulayıcı davranıyorsunuz. İş arkadaşlarınızdan yüksek bir performans beklerken, onların kapasitesinin sizinle aynı olamayacağını düşünmelisiniz. Zorlayıcı yönlerinizden çekinebilirler.

19/08/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Çevrenizde gelişen olaylara karşı tepkili bir tavır sergilemeniz mümkün. Bugün, bazı takıntılarınızın esiri olmak istemiyorsanız, kendinizi değişik sosyal ortamlara atın. Kendinizin yarattığı ve çok önemli olmayan olaylara karşı içsel savaşlar vermeniz sizi yorgun düşürebilir.

 19/08/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

İlişkilerinizde sabırlı görünen yapınızı, ani ve fevri hareketlerinizle bir anda koparabilirsiniz. Yumuşak ve ılımlı yaklaştığınız bir konu üzerinde çalışırken, küçük duygusal bir takıntı bir anda değişime neden olabiliyor. Bugün olayları akışına bırakmalısınız.

 19/08/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Toplumsal olaylardan beklediğiniz olumlu tepkilerin size kazandıracağı motivasyon sayesinde bir çok zincirleme olayların başlangıcını yapabilirsiniz. Çevrenize katılacak yeni dostlarınızla, aranızda oluşacak dostluklar için, peşin hüküm vermemeli ve bazı kişilerin kendilerini ispat etme çabasını olgunlukla karşılamalısınız.

 19/08/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Bugün inatçı tarafınız işe yarayacak ve beklentilerinizi istediğiniz gibi yönlendireceksiniz. İletişim içinde olacağınız kişilere sergileyeceğiniz disiplin sayesinde, başarınız garantilenecek. Hiçbir işi yarım bırakmayı sevmiyorsunuz.

 19/08/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Güneş burcunuza geçiyor. Bugünden itibaren, isteklerinizde belirgin bir artış söz konusu olacak. Yaşam enerjinizi yoğun olduğu bir gün. Duygularınızı özgürce kullanmaktan yanasınız. Düşüncelerinizin doğruluğunu tartışmak istemiyorsunuz.

 19/08/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Yatırım konusunda ilginç fikirler geliştireceksiniz. Sabah saatlerinde düşük olan enerjiniz, günün ilerleyen zamanlarında artacak. Fakat, çevrenizde gelişen olaylara dikkat etmelisiniz. Partneriniz ile bazı konularda aykırı düşüyorsunuz.

 19/08/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Ay’ın bulunduğu konum; aşk ilişkilerinizde bazı yeniliklere neden olmasına rağmen, duygusal bağlarınızın güçlü olması yüzünden, sizi fazla etkilemeyecek. Eğlenceli ortamlarda bulunacak ve hoşlanacağınız saatler geçireceksiniz.

 19/08/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Alışkanlıklarınız konusunda değişimlere hazır olmalısınız. Bugün, kararlı davranışlarınızın bir hayli faydasını göreceksiniz. Sadece; karşı tarafa düşüncelerinizi kabul ettirmeye çalışmadan önce, onların da fikrini almalısınız. Çok bencil olmayın. 

19/08/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Sevdiğiniz kişiyi bazı davranışlarınızı onaylaması için çok zorluyorsunuz! Bu durumun onu rahatsız ettiğinin farkına varmazsanız büyük problemler çıkabilir. O size ne kadar ulaşmaya, konuşmaya çalışsa da siz buna imkan tanımıyorsunuz. Bu fırsatı ona verin. Gevşekliği kaldıramıyor, iş ilişkilerinde hassas olunması gerektiğine inanıyorsunuz. Bu konuda katılaştığınız zor deneyimlerinizin olduğu belli. Yakında bir sevinciniz olabilir. Para durumunuz yavaş, yavaş yoluna girecek.

19/08/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Değerlerinizin farkındasınız fakat bu özelliğinizi karşı tarafa aktarma konusunda güçlük çekebilirsiniz. İnatçı yapınızı vurgulayıcı tavırlarla karşınızdaki kişiyi üzebilir ve onu zor durumda bırakabilirsiniz. Bugün, duygusal saplantılarınızda ileriye gidebilir, hatta onun adına kararlar bile verebilirsiniz. Yaşamınızı zorlaştırmamalısınız.

 19/08/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Sürprizleri fazla sevmediğiniz için, sıra dışı olaylara karşı temkinli davranıyorsunuz. Bugün düşüncelerinizde bir yoğunlaşma söz konusu olacak. Görmeyi arzuladığınız dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Onlarla aranızda karşılıklı olumlu etkileşmeler söz konusu olacak. Kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz.

 19/08/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı