BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 19.07.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Çevresel ilişkilerinizin önem kazanacağı bir gün. İletişim konusunda yoğunluk söz konusu olacak. Birçok dostlarınız sizinle görüşmek için, gerekli bağlantıları kurmak isteyecekler. Bugün, tarzınıza uygun kişilerle birlikte önemli ve güzel konuşmalar yapacaksınız. İçsel enerjinize bağlı çevresel ilişkileriniz ön planda olacak.

 19/07/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Çevrenizle duygusal işbirliği içinde olduğunuz zaman kendinizi çok mutlu hissediyorsunuz. Bugün, çevresel sorumluluğunuzun farkındasınız. Yaptığınız bir takım işlerde kişisel girişimciliğiniz size aktivite kazandırırken, olayları kısa sürede sonuçlandırmanın keyfini de yaşayacaksınız. Ay’ın konumu başarınızı destekliyor.

 19/07/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Bugün bir arada olabileceğiniz kişilerle, iş ortamınızdan farklı konulara dalmak sizi biraz dinlendirecek. Yeni iş bağlantıları için uygun bir gün değil. Olayları iyi irdelemeli fakat, hemen karar vermemelisiniz. Beklemeyi öğrenmelisiniz.

 19/07/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Çevresel ilişkilerinize temkinli ve duyarlı davranmanız gerektiğini biliyorsunuz. Bugün, belli bir sistem içinde hareket edebilirsiniz. İletişim konusunda bazı aksiliklerin söz konusu olması sonucunda, beklentileriniz gecikebilir. Maddesel konuların güncellik kazanması, harcamalarınızı olumsuz etkileyecektir. Paranızı dikkatli kullanmalısınız.

 19/07/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Değerlerinizin farkındasınız fakat bu özelliğinizi karşı tarafa aktarma konusunda güçlük çekebilirsiniz. İnatçı yapınızla karşınızdaki kişiyi zor durumda bırakabilirsiniz. Bugün, duygusal saplantılarınızda sınırları zorlayabilirsiniz.

 19/07/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Yönetici gezegeniniz Merkür’ün tepe evinizde yaptığı etkileşim, yaratılığınız konusunda ufuklarınızın geniş olmasına neden oluyor. Karşıt fikirli kişilerle yaptığınız görüşmelerde ikna kabiliyetinizi etkili bir şekilde kullanacaksınız.

19/07/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

İletişim içinde olduğunuz kişilerin davranışlarından olumsuz etkilenmek istemiyorsanız, onları olduğu gibi kabul etmelisiniz. Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün ve bu durum huzursuz olmanıza neden oluyor. Daha esnek olmalısınız.

 19/07/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Bugün sosyal ortamları tercih edeceksiniz. Hırslı ve başarılı kişilerle görüşmek sizde önemli motivasyon aracı oluyor. Yakın dostlarınızla duygusal paylaşımlar yaşamak isteyeceksiniz. Uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarınız sizi arayabilir. 

19/07/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Partnerinizle birlikte ortak çalışmalara yönelebilirsiniz. Onun size sunacağı fikirleri ret etmeden önce, bulunduğunuz şartları mantıklı bir şekilde incelemeli ve seçeceğiniz konularda titiz davranmalısınız. Kişisel egonuzun güçlü olması, karşılıklı ilişkilerde istemeseniz de sorun yaratıyor. Bazı şeyleri fark etmelisiniz.

 19/07/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Maddi konularda gerekli desteği alıyor ve ele aldığınız konuları gerçekleştiriyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızdaki uyum, problem yaşadığınız konularda çözüm sağlayacak. Kısıtlamalara dayanamıyorsunuz.

 19/07/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Bugün, mükemmel işler peşindesiniz. Her şeyin en iyisini isteme hakkınızı kullanıyorsunuz. Ay’ın konumu, olayları detaylı olarak ele almanızı sağlayacak. Atılımlarınız için gerekli her türlü donanıma sahipsiniz. Bilgilerinizi paylaşma konusunda, yardımlaşmaya hazır olmanıza rağmen, çevrenizde potansiyel eksiklik görüyor olmanız sizi haklı çıkaracak

19/07/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Doğuştan araştırmacı bir ruha sahip oluşunuz, iş başarınızı olumlu etkiliyor. Size sunulan bazı konulara ciddi bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Partnerinizle ilgili kıskançlık dürtüleriniz sizi olumsuz etkileyebiliyor. Bugün, onula güzel kısa yollar yapmak için elinize bir çok fırsat geçecek, bu günü güzel yaşamalısınız..

 19/07/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı