BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 18.06.2014

KOÇ burcu 18 Haziran 2013 yorumu

 

İlişkilerinizde dengeli ve uyumlu olacağınız bugün, ortaklaşa çalışmalarınızda da kendinizi rahatlıkla göstereceksiniz. İşin içinde arkadaşlarınızın olduğu konularda parasal anlamda bazı aldanmalar oluşabilir aman dikkat. Bugün, yeniden durum değerlendirmesi yapabilir ve işinizde sizi sıkan ayrıntılardan kurtulmanın yollarını arayabilirsiniz. Maddesel sıkıntılarınızı hafifletmek elinizde Planlama yeteneğinizi iş potansiyeliniz de yansıtabileceksiniz. Arkadaşlarınızla bir araya gelerek, duygusal konuşmalar yapabilirsiniz. Amaçlarınızda yoğunlaşacaksınız.



BOĞA burcu 18 Haziran 2013 yorumu

 

İş ortamlarınızda oldukça uyumlu ve adaletli davranacağınız bugün, sıkıntılı ortamlardan mümkün olduğunca kaçmak isteyeceksiniz. Ortaklı işlerinizde enerjiniz düşük çalışabilir, bu alanda duyacaklarınıza karşı dikkatli olun.

 

İKİZLER burcu 18 Haziran 2013 yorumu

 

Bugün aşk hayatınız olumlu etkiler altında olacak. Grupsal işlerinizde bazı beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz. İş alanlarınızda ortaya çıkacak bir seyahat sizi bazı konularda yanıltabilir. İş alanlarınızda enerjiniz düşük olacak. Sizin tutkularınızda geçici olmasından dolayı odaklaşma problemi yaşayabilirsiniz. Bugün, duygularınızda yenilenme söz konusu olacak. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz kişilerle farklı bir organizasyon çalışmalarına gireceksiniz. Fikirlerinizi çok güzel sunmayı başarabilen enderkişilerden birisiniz. Sözlerin etkili olacaktır

 

YENGEÇ burcu 18 Haziran 2013 yorumu

 

Bugün aile büyüklerinize karşı dengeli ve uyumlu tavırlar sergileyeceksiniz. Aşk, eğlence hayatınıza yönelik harcamalarınız ve para konularında beklentilerinizi çok fazla yükseltmeyin, çünkü koşullar sizi aldatabilir.

 

ASLAN burcu 18 Haziran 2013 yorumu

 

Bugün iletişim halinde olacağınız insanlara karşı uyumlu tavırlarınız ön planda olacak. Aile hayatınızda eşinizin veya sevdiğiniz insanın sizi yanlış yönlendirmesi söz konusu olabilir. Girişimlerinizde işler sizin istediğiniz gibi gelişmeyecek. Olayların farklı boyut kazanmasından memnun olmalısınız. Ailenizi korumanız gereken konuların gündeme gelmesiyle birtakım yeni olaylarda beraberinde gelecektir. Aktif yönlerinizi saklayarak, çabalarınızın sonucunu beklemenizde fayda var. Çevrenizdeki kişilerin sizi kullanmasına izin vermemelisiniz. Bugün, duygularınızı pasife edin.

 

BAŞAK burcu 18 Haziran 2013 yorumu

 

Maddi konular gündeminizde olacak. Yakın çevrenizde iletişim halinde olacağınız insanlar, gerek işleriniz gerekse sağlığınız konusunda sizi yanlış yönlendirebilirler. Bu alanlarda kendinizi yorgun; enerjinizi düşük hissedebilirsiniz.

 

TERAZİ burcu 18 Haziran 2013 yorumu

 

Bugün ailenizle ilgili konularda duygusal tepkileriniz yüksek olabilir. Haftaya isteklerinize analize olarak başlayabilirsiniz. Maddi konularda yanlış hesaplar yapabilir veya çevrenizin sizi bu alanlarda kandırmasına izin verebilirsiniz.

 

AKREP burcu 18 Haziran 2013 yorumu

 

Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi bugün kendinize saklayabilirsiniz. Güne adapte olmakta zorlanabilirsiniz. Hayatınızla ilgili konularda cesaretiniz düşük olabilir. Ailenizin sizi bazı konularda yanlış yönlendirmesine izin vermemelisiniz.

 

YAY burcu 18 Haziran 2013 yorumu

 

Haftaya sosyal çevre alanlarınız aktif olarak başlayacaksınız. Arkadaşlarınızla olan iletişiminizde adil tavırlarınız öne çıkacak. Enerjiniz düşük olduğundan yakın çevrenizin söyleyecekleri cesaretinizi kırabilir, kulak vermemeye çalışın.

 

OĞLAK burcu 18 Haziran 2013 yorumu

 

Haftaya iş alanlarınız aktif olarak başlıyorsunuz. İnsanların ilgisini çekeceksiniz. Arkadaşlarınızla para muhabbetlerine girerken dikkatli olun, çünkü istemeden de olsa sizi yanıltabilirler. Kendinize olan güveninizi yüksek tutmaya çalışın.

 

KOVA burcu 18 Haziran 2013 yorumu

 

Haftaya rahat etkiler altında başlıyorsunuz. Dış ortamlar ilginizi daha çok körükleyebilir. Hayatınızdaki oluşumların, özellikle de iş alanlarınızda sizi yanlış yönlendirmesine izin vermeyin. Bu günlerde beklentilerinizi yüksek tutmayın.

 

BALIK burcu 18 Haziran 2013 yorumu

 

Bugün ortaklaşa para konuları daha fazla gündeminizde olabilir. Uzak akrabalarınızın kafanızı karıştıran konular hakkında sizi yönlendirmesine izin vermemelisiniz. Bugün birçok konuda cesaretsiz ve yorgun olabilirsiniz.
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı