BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 17.05.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Sürprizleri fazla sevmediğiniz için, sıra dışı olaylara karşı temkinli davranıyorsunuz. Bugün düşüncelerinizde bir yoğunlaşma söz konusu olacak. Görmeyi arzuladığınız dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Onlarla aranızda karşılıklı olumlu etkileşmeler söz konusu olacak. Kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz.

 17/05/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Mantıklı davranmayı seven bir yapınız olmasına rağmen, bugün duygularınızda yaşadığınız karmaşayı, arkadaşlarınıza yansıtacaksınız. Becerikli yönlerinizi hayallerinizle birleştirmeyi denemelisiniz. Performansınızı mantık çerçevesi içinde değerlendirmeniz gereken bir gün.

17/05/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Bugün, günlük iş temponuz ve duygularınızla alakalı konularda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Bir yandan bilinçaltınızdaki ateşli ifadeler diğer yandan duygusal konulardaki engellenmişlik hissi sizi her yandan sarıyor olabilir. Bu durumda herşey çok iyi gibi göründüğü halde siz bunalıyor olabilirsiniz. Karşı cinsle olan sorunlar bugün sizi değişimlere zorlayabilir. Olumlu gibi görünen herşeyin altında sorun varmış gibi hissedebilirsiniz. Bugün ifadeniz üç yandan sarılmış gibidir. Sosyal hayattaki yeriniz, iş hayatınızdaki maddi sorunlar ve özgürlük olmak istediğiniz halde bunu başaramamak. Sizi duygusal olarak sorumluluk almaya ve ciddi düşünmeye sevk eden bugünkü enerjiler, ne kadar zor görünse de kendinize güveniniz tam olacaktır. Ciddi ve yaşınızdan fazla bir görüntü sizi sarabilir.

 17/05/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Bugün, özgürlük duyguları içinde hareket etmek isteyeceksiniz. İhtiyacınız olan beraberlikte uyum içinde olmak istiyorsunuz fakat sizin inatçı tavırlarınız, onun bitmeyen egoları yüzünden aranızda sürtüşmeler uzayabiliyor.

 17/05/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Başarılı çalışmalar yapmak istemenize rağmen, edebileceğinizden fazla zorladığınızdan, gerçeklerden kaçıyorsunuz. Sizin dışınızda olan konularda bile yetenekleriniz ortada. Gerçek dostlarınızla, sizi çıkarları için kullananları ayırın. 

17/05/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Yaratıcılığınız ön planda olacak. Kendi düşüncelerinizden başka hiç kimseye inanmadığınız için, yardım almaktan hoşlanmıyorsunuz. Coşkulu davranışlarınız çevrenizde sempati toplamanıza neden oluyor. Sağlığınız ve keyfiniz yerinde.

 17/05/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Ay’ın bulunduğu konum, ilişkilerinize şüpheli yaklaşmanıza neden oluyor. İstediğiniz şartları göremediğiniz zaman huzursuz oluyorsunuz. Duygusal konularda partnerinizin karşı çıktığı konularda fazla ısrarcı davranmamalısınız.

 17/05/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Bugün, kısa yolculuklar yapmak için uygun bir gün. İstediğiniz her türlü iletişimi ortaya koyacaksınız. Hayalleriniz ve hedefleriniz herkese göre çok farklı. Yapmak istediğiniz işlere odaklanıyorsunuz. Ama bazen beklemeniz gerekebilir.

 17/05/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

Bugün, kendinizle ilgili keşiflerde bulunmalı, olayları sebep sonuç ilişkisiyle yargılamaktan vazgeçmemelisiniz. Ailenizden uzaklaşma isteği içinde olabilirsiniz. Sevdiklerinizi olduğu gibi kabul etmeyi öğrenmeye başladınız. Aktivitelerinizin sınırlarını yeniden belirlemelisiniz. Algılama yeteneğinizin güçlü olduğu bir gün.

 17/05/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Mesleki konularda başarılı araştırmalar yapacağınız bir gün. Maddi konularda istediğiniz bolluğa kavuşmak için başlattığınız çalışmalara yeni bir yön vermek niyetindesiniz. Her türlü başarıyı, kişisel çabanızla elde etmek istiyorsunuz.

17/05/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Dostlarınızla bir arada olmak için uygun bir gün. Bazı eski arkadaşlarınızı özlediğinizi hissetmeniz ve onları aramanız için, size iyi bir fırsat olacak. Bugün, parasal olaylarınızı mantıklı bir yaklaşımla çözerek, arkadaşlarınızla bir arada olabilirsiniz. Entelektüel ortamları sevdiğiniz için, organizasyon yaparak, bu tür yerlere gidebilirsiniz.

17/05/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Olayları doğal akışı içinde düşünüyor ve dengenizi bozmak istemiyorsunuz.Yaşantınızla ilgili yeni başlangıçlar yapmak üzeresiniz.Yarım kalan işleriniz bir an önce tamamlamalısınız. Arkadaşlarınızın size önereceği fikirler ilginizi çekebilir. Onların sizden beklediği verim, aslında sizin istediğiniz konum olarak değerlendirmelisiniz. 17/05/2013

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı