BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 16.03.2014

16 MART 2014 PAZAR BURÇ YORUMLARI

Tüm Burçların Günlük Burç Günlük Burç yorumları

KOÇ BURCU: Bugün, sağlık konularına özen göstermelisiniz. Ay’ın konumu, sizi hassaslaştırıyor ve duygusal konularda çevrenize karşı daha tutarsız olmanıza neden oluyor. Aile içi olayların gündeme gelmesiyle birlikte; bugün onlara vakit ayırmalı, sorunlarıyla daha yakından ilgilenmelisiniz. Sizden ilgi bekliyorlar.

BOĞA BURCU: Partnerinizle birlikte ortak çalışmalar içinde olacaksınız. Onunla aranızda geçen bir takım duygusal konuşmalardan oldukça etkileneceksiniz. Çevrenizde sizi sıkan koşullardan kurtulmak için gösterdiğiniz olumlu çabaların sonucunu gördüğünüz zaman, kendinizi daha bir rahatlamış hissedeceksiniz.

İKİZLER BURCU: Evinizle ilgili değişimler yaşamak istiyorsunuz. Romantik tarafınızı ortaya çıkaracak dekorasyon çalışmaları yapmak istiyorsanız, çevrenizden yardım almalısınız. Maddi konularda dikkatli bir harcama tablosu ortaya çıkarmalı ve yapacağınız değişiklikleri yaşama geçirme konusunda istediğiniz hayal gücünüzü kullanmalısınız.

YENGEÇ BURCU: Çevrenizle olumlu ilişkiler içinde olmanız, bir çok avantajı da beraberinde getiriyor. Bugün, duygusal alış veriş içinde olduğunuz kişilerin bazı destekleri üzerinizde olacak. Kan bağı olduğunuz yakınlarınızla sezgisel bağlarınızın güçlü olduğu bir gün. Sindirim sisteminizle ilgili mevsime bağlı şikayetleriniz olabilir.

ASLAN BURCU: Bugün, Ay burcunuzda ilerliyor ve duygusal konularda belirgin bir kişilik vurguluyor. İsteklerinizde artış var ve çevrenizdeki olaylara karşı kayıtsız kalamıyorsunuz. Her türlü sanatsal olayların gündeme geleceği bir gün. Özellikle sanatla ilgilenen kişilerin yaratıcılıkları ön planda olacak.

BAŞAK BURCU: Bugün, Ay burcunuzda ilerliyor ve duygusal konularda belirgin bir kişilik vurguluyor. İsteklerinizde artış var ve çevrenizdeki olaylara karşı kayıtsız kalamıyorsunuz. Her türlü sanatsal olayların gündeme geleceği bir gün. Özellikle sanatla ilgilenen kişilerin yaratıcılıkları ön planda olacak.

TERAZİ BURCU: Bugün; Ay’ın konumu bilinçaltınızı etkiliyor ve olaylara kuşku ile bakmanıza neden oluyor. İçsel sıkıntılarınızın nedeni; bir çok farklı şeyleri aynı anda düşünmenizden kaynaklanıyor. Kafanıza koyduğunuz her şeyi anında yapma isteyişiniz yüzünden, kendi enerjinizin altında boğulduğunuzu hissedebilirsiniz.

AKREP BURCU: Siz, güçlü bir kişi olarak tanınırsınız. Bugün, sosyal çevrenizde sizi etkileyecek kişilerle birlikte olacak ve ortak çalışmalar içine gireceksiniz. Ketum yapınızı bilenler, her konuda düşüncelerinize büyük değer veriyorlar. Sizinle aynı tarzda düşünen kişilerle yaptığınız görüşmelerden büyük keyif alacaksınız.

YAY BURCU: Özgür yaşamaktan hoşlanmanıza rağmen; iş başarı konusuna gelince, içsel disiplininiz mükemmellik bir tablo oluşturuyor. Ay, tepe evinizde mesleki alanda gerekli kişilerle yapacağınız olumlu paslaşmalardan istediğiniz sonucu alabileceğinizi gösteriyor. Bugün, fikirlerinizi karşı tarafa istediğiniz gibi yansıtabileceksiniz.

OĞLAK BURCU: Düşüncelerinizde disiplinli ve tutucu davranmaktan vazgeçemiyorsunuz. Bugün, kendinizi ifade edebileceğiniz konular üzerinde çalışmayı tercih edeceksiniz. Ani değişimlere hazır değilsiniz fakat karşılaşacağınız yeniliklere de, kayıtsız kalmak istemeyeceksiniz. Duygusal gelişiminizi etkileyecek kısa yolculuklar söz konusu olabilir.

KOVA BURCU: Maddi konularla ilgili paylaşımların söz konusu olması canınızı sıkabilir. Bugün, para konularına karşı çekimser davranışlar içindesiniz. Bazı gizli düşünceleriniz sizi baskı altında tutuyor. Ani olabilecek olaylara karşı oto kontrol sisteminiz devreye girerek olabilecek olumsuz olayları önleyebiliyor.

BALIK BURCU: Bugün, kendinizi karşı tarafa daha iyi aksettirebiliyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda sessiz kalmaktan çok konuşmalarınızla ilgi çekeceksiniz. Ani gelişebilecek olaylara karşı hazırlıklı olmalısınız. Her an değişik sürpriz beklentileri içindesiniz. Partnerinizle uyumlu bir beraberlik için uygun bir gün. Gününüzü değerlendirmelisiniz.

Astrolog Filiz Özkol – Sabah

Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı