BurçlarGenel

Günlük Burç Yorumları 15.08.2013

Koç ( 21 Mart – 19 Nisan )

Bugün, duygusal yaşamınızı özellikle gizli tutmak isteyeceksiniz. Sizin özel dostluğunuza önem veren yakınlarınız için de, bir gizem olabilirsiniz. İsteklerinize yeni bir yön verme ihtiyacı içindesiniz. Kendiniz dahil, çevrenizdeki birçok kişiye tepkisel yaklaşımlar içindesiniz. İsteklerinizde artış var. 

15/08/2013

Boğa ( 20 Nisan – 20 Mayıs )

Çevrenizde gelişen olaylara karşı duygusuz kalmayı beceremiyor, bulunduğunuz ortamlara müdahale etmek zorunda kalıyorsunuz. Bugün, karışık problemlerin üstesinden kolayca geleceksiniz. Birçok arkadaşınız, bilginizden ve tecrübelerinizden yararlanmak isteyebilir

15/08/2013

İkizler ( 21 Mayıs – 21 Haziran )

Bugün kazançlarınızı düşünerek hareket edecek ve özel zevkleriniz için para harcamak zorunda kalacaksınız. Şansınızı istediğiniz gibi kullanabileceğiniz bir gün. Bazı ödemelerde geç kalmak istemiyorsanız, fatura takiplerinizi yapmalısınız

 15/08/2013

Yengeç ( 22 Haziran – 22 Temmuz )

Bugün geçmiş bilgilerinizden yararlanmak konusunda, oldukça hüner sahibisiniz. Söz sahibi olacağınız konularda, kişisel bilgilerinizden yola çıkarak, olayları kısa sürede çözüme ulaştıracaksınız. İyi bir organizasyon yeteneğiniz sayesinde, bir çok fırsatları kısa sürede görebileceksiniz. Bugün duygusallıktan uzaksınız.

15/08/2013

Aslan ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )

Yakın dostlarınızla işbirliği yapmanız gereken bir döneme giriyorsunuz. Kardeşlerle birlikte ortak çalışmalar içindesiniz. İletişim konusunda oldukça başarılısınız. Özgürlüğünüzü ön plana alacağınız yeni başlangıçlar peşindesiniz.

15/08/2013

Başak ( 23 Ağustos – 22 Eylül )

Partnerinizle aranızda bazı derin farklılıklarınız gündeme gelebilir. Siz olayların çok ötesinde düşünüyorsunuz. Düşüncelerinizle davranışlarınız arasında denge kurmaya çalışırken, kaosa düşebilirsiniz. Sessiz ortamları tercih etmelisiniz. 

15/08/2013

Terazi ( 23 Eylül – 22 Ekim )

Yakın ilişkilerinizi yeniden irdelemelisiniz. Bugün, dengeli davranmaya çalışırken, maddi konularda yanlışlıklar yapabilirsiniz. Hiç kimseye uzun vadeli sözler vermemelisiniz. Finans konuları ile ilgili değişik düşüncelere sahipsiniz

15/08/2013

Akrep ( 23 Ekim – 21 Kasım )

Sözlerinize dikkat etmeniz gereken bir gün. Rahat tavırlarınızdan arkasındaki gizli korkularınızın sizi esir almasına izin vermemelisiniz. Bugün, yakın dostlarınızdan yardım almayı denelemi ve olayların esnek yönünü düşünmelisiniz. 

15/08/2013

Yay ( 22 Kasım – 21 Aralık )

kişisel hırslarınızı ön plana çıkarmaktan korkmamalı ve olayların üzerine gitmelisiniz. Yaşama felsefi baktığınız için, çevrenizi yargılamaktan çekiniyor ve hoşgörülü davranmanız gerektiğine inanıyor, fakat zorlanıyorsunuz. Kafanıza koyduğunuz bir konuda yenilgiyi kabul etmiyorsunuz.

15/08/2013

Oğlak ( 22 Aralık – 19 Ocak )

Sevgilinizin düşüncelerini değiştirmeye çalışmamalı ve ikna etme yeteneğiniz etkisiz olduğundan süre gelen olayları fazla zorlamamalısınız. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Sizin isteğiniz hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Dostlarınızdan aldığınız maddi destek sizi epeyce rahatlatıyor ama bir an önce ayaklarınızın üzerinde durmaya çalışın. Fiziksel yorgunluğunuzdan dolayı enerjinizde düşüş olabilir.

15/08/2013

Kova ( 20 Ocak – 18 Şubat )

Doğallığa karşı değilsiniz fakat, isteklerinizde farklı beklentileriniz var. Bugün, sizin için sıra dışı bir gün olabilir. İnatçı ve ödün vermeyen yapınız sayesinde, isteklerinizi ısrarla yaşama geçirme savaşı veriyorsunuz. Yaşam kalitenizi yükselterek, kendinizi yeniden yapılandıracaksınız. Yollarla ilgili olaylar güncellik kazanacak. 

15/08/2013

Balık ( 19 Şubat – 20 Mart )

Bugün sevdiğiniz kişiye isteklerinizi yaptırabilirsiniz. Karşılıklı yoğun duygular, uzun süredir konuşmadığınız konuları da gündeme getirecektir. Gün içinde, olayların akışı hızlanırken, sürprizlere hazır olun. Ayrıca partnerinizle birlikte değerlendireceğiniz çeşitli davetler alabilirsiniz.

15/08/2013
Etiketler
Daha Fazla Göster

taner

Taner Temel HAKINDA BEN KENDİ HALİMDE BİRİYİM YAZDIĞIM SÖZLER VE ŞİİRLER SİZLERİ HAYATA DAHA ÇOK BAĞLAYA BİLMEK VE HAYATI SEVDİRE BİLMEK İÇİN ÇABALIYORUM.. BUNU BAŞARA BİLİYORSAM NE MUTLU BANA Kİ İNSANLARI HAYATA BAĞLIYORUM.. SAYGILARIMLA

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı